ENVIRON

Environ -ihonhoitotuotteet on kehitetty taistelemaan ympäristön aiheuttamia, erityisesti ilmansaasteiden ja otsonikerroksen ohenemisesta johtuvien UV-säteiden haitallisia vaikutuksia vastaan. Ihon kuntoon vaikuttavat myös kiire, stressi ja yksipuolinen ravinto.

Altistuessaan em. tekijöille ihomme menettää päivittäin vitamiineja, mikä kiihdyttää ihon ikääntymistä. Environ:in perustaja, plastiikkakirurgi Dr Des Ferdandes on ollut uranuurtaja A-vitamiinin ja antioksidanttien käytössä suurina, tehokkaina pitoisuuksina jo 25 vuoden ajan. Hän ymmärsi, että kosmetiikan tulee sisältää riittävän suuret pitoisuudet A- ja C-vitamiinia ja muita antioksidantteja, jotta ihomme kykenisi suojautumaan haitallisilta UV-säteiltä ja ympäristömme muilta vapailta radikaaleilta.

Environ:in päämääränä ovat näkyvät tulokset. Kaikilla ainesosilla ja tekniikoilla on tieteellinen pohja päästessään Environ-sarjaan. Aktiivisten ainesosien viemiseksi ihon syvempiin kerroksiin kehitetyt Environ Ionzyme DF Machine ja Cosmetic Roll-CIT ovat innovatiivisia välineitä tieteellisen ihonhoidon alalla. Ihon normaalin rakenteen säilyttäminen ihoa vahingoittamattomilla nuorennusmenetelmillä on Environ-hoitofilosofian ydinajatus.

Environ:in päätuotelinjat perustuvat portaittain voimistuviin aktiiviainesosa- ja vitamiinipitoisuuksiin, jolloin asiakkaan iho totutetaan voimakkuuksiin asteittain. Environ tarjoaa kattavan tuotevalikoiman vastaamaan erityyppisten ihojen, iho-ongelmien ja elämäntapojen tarpeisiin.

Environ-ihonhoitotuotteet on suunniteltu kaikille ihotyypeille, kaikenikäisille, naisille ja miehille. Tuotteet valmistetaan vain laadukkaimmista raaka-aineista ja tuoreista, aktiivisista vitamiineista. Ne ovat hypoallergeenisia ja väriaineettomia. Säilöntäaineita ja tuoksua käytetään vain tarvittaessa. Kaikki Environ-tuotteet on testattu vain vapaaehtoisilla koehenkilöillä.

Myynnissä olevat tuotteet:

AVST 1 50ml: Environ AVST-sarjan aloitusvoide, joka sisältää matalan pitoisuuden A- ja C-vitamiinia. AVST 1 on suunniteltu A-vitamiinin käytön aloittaville ja herkälle iholle. Antioksidantit, mukaan lukien C- ja E-vitamiini, auttavat korjaamaan vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita.

AVST 2 50ml: Seuraava askel kohti keskivahvoja A- ja C-vitamiinipitoisuuksia.

AVST 3 50ml: Sisältää melko korkeat pitoisuudet A- ja C-vitamiinia. Tuote on suunniteltu aurinkovaurioiselle ja pigmentoituneelle iholle. Voidaan käyttää vasta, kun iho on tottunut AVST 1:een ja 2:een. Tuotteeseen on lisätty Matrixyl-nimistä peptidiä edistämään kollageeni- ja elastiinituotantoa.

AVST 4 50ml: Sisältää korkeat pitoisuudet A- ja C-vitamiinia. Voidaan käyttää vasta, kun iho on tottunut AVST 1:een, 2:een ja 3:een. Tuotteeseen on lisätty Matrixyl:iä.

AVST 5 50ml: Sisältää erittäin korkeat pitoisuudet A- ja C-vitamiinia sekä peptidejä. Tarkoitettu erityisesti henkilöille, joilla on valovaurioitunut iho ja jotka haluavat vielä parempia tuloksia käytettyään Environ AVST 1:ä, 2:a, 3:a ja 4:a. Voidaan käyttää yhdessä Environ Ionzyme C-Quence 3:n ja 4:n kanssa tai Intensive Retinol 1:n, 2:n ja 3:n kanssa vielä parempien tulosten saavuttamiseksi.

RAD SPF15: Tehokas aurinkosuojavoide, joka sisältää sekä auringon valoa suodattavia että heijastavia ainesosia. Suojakerroin 15 sekä UVA- että UVB-säteille. Lisäsuojaa antavat suuret määrät C- ja E-vitamiinia sekä beetakaroteenia, jotka tehokkaina antioksidantteina estävät vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita ihossa. Voide sopii kaiken ikäisille imeväisiästä lähtien sekä kaikille ihotyypeille. RAD sisältää A-vitamiinia vain beetakaroteenin muodossa.