VARTALOHOIDOT

Rentouttava, uudistava ja tehokas Feet & Soul Experiencen vartalohoito  on kaikkia aisteja herättävä elämysmatka kauneuden ja hyvinvoinnin maailmaan. Kun sinua kutsutaan hoitoasi – ja omaa hetkeäsi varten hoitohuoneeseen, siellä Sinua odottavat pehmeä ja lämmin hoitopeti, tunnelmallinen kynttilänvalo sekä soljuva äänimaailma joka kuiskii rauhoittumaan ja rentoutumaan ja sulkemaan kiireen ja stressin mielestäsi.

IHONHOITO LAADUKKAILLA TUOTTEILLA

Voit luottaa ihosi ylellisten Comfort Zone tuotteidemme hoidettavaksi, vartaloasi ja kasvosi hemmoteltavaksi, mielesi kiedottavaksi rentouttavan ja harmonian täyteiselle elämysmatkalle maailman eri kolkilta inspiraatiota saaneihin hoitoihin. 

SCULPT- BODY ACTIVE

Tehokas lihaksia palauttava,  kehoa muokkaava ja kiinteyttävä hoito innovatiivisella  vartalonaamiolla, joka ensin saa vaikuttaa kääreissä ja samalla saat mieltä rentouttavan hartia- ja päänhieronnan. Naamion nesteitä ja kudoksia stimuloiva vaikutus tehostetaan voimakkaalla ja nopea tempoisella Tui-Na hieronnalla. Naamio poistetaan aromatisoiduilla kompresseilla ja käsitellyt alueet hierotaan vielä läpi rullaavalla syväkudoshieronnalla hyödyntäen bambukeppiä. Hoitoon sisältyy valitsemasi tuote Body Active-linjasta kotiin.

                  90 MIN  | 159€

DETOX- HIMALAYAN SALT RITUAL

Kuona-aineita poistava, mikroverenkiertoa parantava ja silkinpehmeän ihon aikansaava hoito koko keholle ja mielelle. Hoidossa keho käsitellään erityisellä hellivällä Himalayan suolakivihieronnalla, joka tehostaa hoidon vaikutusta ja tuo mielihyvää. Hoidon aikana koko vartalolle levitetään runsaasti välttämättömiä mineraaleja sisältävää hienointa himalayan suolaa tehokkaana öljykääreenä joka saa aikaan voimakkaan puhdistavan vaikutuksen koko kehossa. Käären vaikuttaessa saat rentouttavan kasvo- ja päänhieronnan. Lopuksi vartalolle levitetään hoitovaikutuksia tukeva voide nesteitä poistavalla Perfect Body- hieronnalla.

 

                                         90 MIN  | 115 €

3 IN 1 – BODY TREATMENT

Kolmivaiheinen, tehokkaasti vartaloa muokkaava hoito. Ensimmäisessä vaiheessa edistetään kudosten mikroverenkierron ja lymfakierron aktivoimista termogeenisen vartalonaamion avulla. Tämän jälkeen tehdään voimakas lipolyyttinen (rasvan hajoamista edistävä) hieronta. Lopuksi vartalolle laitetaan kääreet, joissa on eteerisiä öljyjä, jotka poistavat nesteitä, elvyttävät ja kiinteyttävät.Kääreiden vaikutusajalla saat vyöhyketerapeuttisen jalkahieronnan. Hoitoon sisältyy valitsemasi Body strategist- tuote kotiin.

                          90 MIN  | 159.€

CELLULITE- BAGNI DI PISA MUD

Voimakkaasti kehoa puhdistava mutahoito vartalolle, joka poistaa turvotusta ja vilkastuttaa tehokkaasti rasva-aineenvaihduntaa. Vartalon ongelmakohtiin levitetään  entsymaattinen aha-happo peeling jonka  jälkeen alueille hierottava ja itsessään lämpenevä vartalomuta koostuu sekoitus Fucus- ja Laminaria-leviä, valikoituja eteerisiä öljyjä ja toscanalaisen Bagni di Pisan termogeenistä lähdevettä, jonka sulfaatti-kalsium-magnesium -pitoinen vesi on tunnettu selluliitin hoidossa. Mudan vaikuttaessa kääreissä  nautitaan rentouttavasta hartia- ja päähieronnasta. Kääret ja muta poistetaan ja lopuksi vartalolle levitetään hoitovaikutuksia tukeva voide nesteitä poistavalla Perfect Body- hieronnalla.

                         90 MIN   |   115€