VARTALOHOIDOT

Rentouttava, uudistava ja tehokas Feet & Soul Experiencen vartalohoito  on kaikkia aisteja herättävä elämysmatka kauneuden ja hyvinvoinnin maailmaan. Kun sinua kutsutaan hoitoasi – ja omaa hetkeäsi varten hoitohuoneeseen, siellä Sinua odottavat pehmeä ja lämmin hoitopeti, tunnelmallinen kynttilänvalo sekä soljuva äänimaailma joka kuiskii rauhoittumaan ja rentoutumaan ja sulkemaan kiireen ja stressin mielestäsi.

IHONHOITO LAADUKKAILLA TUOTTEILLA

Voit luottaa ihosi ylellisten Comfort Zone tuotteidemme hoidettavaksi, vartaloasi ja kasvosi hemmoteltavaksi, mielesi kiedottavaksi rentouttavan ja harmonian täyteiselle elämysmatkalle maailman eri kolkilta inspiraatiota saaneihin hoitoihin. 

FITNESS- BODY ACTIVE THERAPY

Tehokas lihaksia palauttava,  kehoa muokkaava ja kiinteyttävä hoito innovatiivisella  vartalonaamiolla, joka ensin saa vaikuttaa kääreissä ja samalla saat mieltä rentouttavan hartia- ja päänhieronnan. Naamion nesteitä ja kudoksia stimuloiva vaikutus tehostetaan voimakkaalla ja nopea tempoisella Tui-Na hieronnalla. Naamio poistetaan aromatisoiduilla kompresseilla ja käsitellyt alueet hierotaan vielä läpi rullaavalla syväkudoshieronnalla hyödyntäen bambukeppiä.

                  90 MIN  | 155€

DETOX- HIMALAYAN SALT RITUAL

Kuona-aineita poistava, mikroverenkiertoa parantava ja silkinpehmeän ihon aikansaava sekä elvyttävä hoito koko keholle ja mielelle. Hoidossa keho käsitellään erityisellä hellivällä Himalayan suolakivihieronnalla, joka tehostaa hoidon vaikutusta ja tuo mielihyvää. Hoidon aikana koko vartalolle levitetään runsaasti välttämättömiä mineraaleja sisältävää hienointa himalayan suolaa tehokkaana öljykääreenä joka saa aikaan voimakkaan puhdistavan vaikutuksen koko kehossa. Käären vaikuttaessa saat rentouttavan kasvo, niska ja päänhieronnan. Hoito päätetään  hoitovaikutuksia tehostavan voiteen levitykseen kevyesti hieroen.

 

                                         75 MIN  | 98 €

CELLULITE – ALGAE PEEL-OFF MASK

Tehokas muokkaava vartalohoito, jossa yhdistyvät Laminaria-levän, meren polysakkaridien ja alginaattien okluusiovaikutus selluliitin hoitamiseen. Aineenvaihdunta ja lipolyysi (rasvojen hajoaminen) tehostuvat, keho kiinteytyy ja kudos saa happea ja mineraaleja. Hoito alkaa  Tranquillity rentoutusrituaalilla jota seuraa entsymaattisen aha-happokuorinnan ja peel-off naamion levityksen hoidettaville alueille (vatsa reidet, pakarat) jotka kääritään kääreisiin. Vaikutusajalla nautitaan rentouttavasta päänhieronnasta ilman öljyä ja kasvo-ja hartiahieronnasta öljyllä.  Lopuksi kääret ja naamio poistetaan ja  vartalo hierotaan tehokkaalla cellulite attack-tekniikalla lämpimällä öljyllä.

                          90 MIN  | 155€

CELLULITE- BAGNI DI PISA MUD

Voimakkaasti kehoa puhdistava mutahoito vartalolle, joka poistaa turvotusta ja vilkastuttaa tehokkaasti rasva-aineenvaihduntaa. Vartalon ongelmakohtiin levitetään  entsymaattinen aha-happo peeling jonka  jälkeen alueille hierottava ja itsessään lämpenevä vartalomuta koostuu sekoitus Fucus- ja Laminaria-leviä, valikoituja eteerisiä öljyjä ja toscanalaisen Bagni di Pisan termogeenistä lähdevettä, jonka sulfaatti-kalsium-magnesium -pitoinen vesi on tunnettu selluliitin hoidossa. Mudan vaikuttaessa kääreissä  nautitaan rentouttavasta hartia- ja päähieronnasta. Kääret ja muta poistetaan kosteilla ja lämpimillä aromatisoiduilla pyyhkeillä ja lopuksi vartalolle levitetään hoitovaikutuksia tukeva voide nesteitä poistavalla Perfect Body- hieronnalla.

                         75 MIN   |   98€