KASVOHOIDOT

Kasvohoitomme ovat elämyksiä, joissa monipuolisten hierontojen, tuoksujen ja erityisten rituaalien rentouttava kokonaisuus yhdistyvät hoitotuotteiden tehokkuuteen. Kynttilänvalo, rauhoittava musiikki ja hoitajan lempeät kädet antavat luvan rentoutua. Iho hehkuu uutta elinvoimaa.
Käytämme hoidoissamme 4 eri sarjaa ihosi hyväksi:

[comfort zone]

Comfort Zone on italiailainen spasarja jonka hoidot kunnioittavat kokonaisuutta. Kauneus on tasapainoa, yhteys sielun ja kehon välillä. Tuotteisiin valitaan vain tehokkaimmat luonnolliset ainesosat ja ne yhdistetään edistyksellisimpiin high-tech -molekyyleihin ja kuljetusmenetelmiin, jotta voidaan varmistua tuotteiden tehokkuudesta, turvallisuudesta ja käyttömukavuudesta. Tämä filosofia tarkoittaa, että tuotteissa ei käytetä silikonia, sulfaatteja, mikromuovia, parabeeneja, MI-säilöntää, eläinperäisiä aineita tai väriaineita. Tuotteet ovat vegaanisia.
Ympäristötietoisen kuluttajan iloksi tuotantoprosesseissa käytetään ainoastaan uusiutuvia energialähteitä.

/SKIN REGIMEN/

Skin Regimen on Comfort zonen kehittämä brändi. /Skin regimen/ kasvohoidot ovat täydellinen vastalääke hektiselle elämäntavalle. Hoitojen, kotituotteiden ja musiikin vaikutuksesta on tehty yliopistotutkimus ja niiden yhdistelmän on todettu kliinisesti vähentävän stressitasoa. Hoitoihin yhdistetään erityinen Macro Wave musiikki, joka takaa kokonaisvaltaisen mielen rentoutumisen. Koe tehohoito, joka hapettaa ihoa voimakkaasti, rentouttaa ja palauttaa iholle terveellistä hehkua sekä puhdistaa. Hoitoihin sisältyy skin regimen-welcome hieronta. Luonnolliset tuoksut tuovat mieleen puhtaan metsän ja hoito sopii kaikenikäisille. Voimakkaiden tehoaineiden vuoksi hoidot eivät sovi herkälle, helposti reagoivalle iholle.

Esse Organic

Esse Organic Skincare on luomusertifioitu etelä-afrikkalainen hoitolasarja, jonka ideologiassa yhdistyy paikalliset villiyrtit ja niiden aktiiviaineet, sekä uusimmat tutkimukset ihmisen mikrobiomiin liittyen ihon pinnalla. Essen tuotteissa käytetään sekä prebiootteja, jotka toimivat hyvien mikrobien ravintona, että probiootteja, eli eläviä mikrobeja, joissa ESSE on edelläkävijä ihonhoidossa, ja saavuttanut huikeita tuloksia mm. ikääntyvän ihon, herkän ihon ja aknen hoidossa.
Probiootteja käytetään tasapainottamaan suolistoa, mutta ne ovat yhtä tärkeitä ihollesi. Ne tasapainottavat ihon suojavaippaa, suojaavat patogeneiltä ja hidastavat ihon tulehdusperäistä ikääntymistä. ESSEN hoitotuotteiden sisältämät probiootit tervehdyttävät ihon mikrobikantaa ja vahvistavat monimuotoista ekosysteemiä. Tuloksena on terve, kauniisti ja hitaasti ikääntyvä iho. ESSE kasvohoidoilla yhdistettynä ESSE kotihoitotuotteisiin on luonnollista mutta tehokasta ihonhoitoa parhaimmillaan.

ENVIRON

Neljäs hoidoissamme käytetty sarja on eläafrikkalaisen plastiikkakirurgin kehittämä Environ. Tämän A-C vitamiinihoitosarjan teho perustuu vitamiinien riittävän stabiiliin muotoon ja suuriin pitoisuuksiin, jotta näkyviä tuloksia ihossa saataisiin aikaan. A-vitamiinilla hoidettiin alunperin ihon aurinkovaurioita kuten valoikääntymistä ja hyperpigmentaatioita, mutta myöhemmin huomattiin vitamiinihoidoilla olevan erittäin hyviä tuloksia myös aknen ja ikääntyvän ihon hoidossa. Pidemmissä hoidoissa imeytetään vitamiinit syvemmälle ihoon käyttäen DF-laitetta jolloin syntyy näkyviä tuloksia nopeammin.
Hoidot suositellaan sarjahoitoina 1-4 viikon välein ihon kunnosta riippuen. Säännöllinen A-vitamiinivoiteiden käyttö kotihoidossa on ehdottoman tärkeää parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

LISÄPALVELUT

Tehosta kasvohoitosi lopputulosta lisäämällä seuraavat vaihtoehdot:

  1. Ultraäänikuorinta kasvoille ja kaulalle.  / 15€
  2.  Mekaaninen puhdistus höyryllä 15 min./ 15€
  3. Express Hands- pikamanikyyri ilman lakkausta 30 min. /40€
  4. Back Scrub & Back massage- selän kuorinta ja hieronta 30min./ 40€
  5. Express Makeup- Pikameikki kasvohoidon yhteyteen. 30min./40€

KASVOHOITO HELSINKI – DAY SPA FEET & SOUL EXPERIENCE

COMFORT- CLASSIC 

Täydellinen, yksilöllinen ihotyypin mukainen kasvohoito tarjoaa kokonaisvaltaisen elämyksen iholle, keholle ja mielelle. Hoito alkaa shiatsuvaikutteisella selänhieronnalla sisältäen rentouttavan Tranquillity- akurentoutusrituaalin. Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan,kulmien siistimisen, seerumin, kasvojen-kaulan ja decolte-hieronnan, naamion ja hoitovoiteet. Kasvonaamion aikana hierotaan kädet. Tuotteet valitaan ihon tarpeiden mukaisesti. Hoidossa tehdään tarvittaessa mekaaninen ihonpuhdistus. Suosittu lahjakorttihoito.

                                75 MIN   |   98€

COMFORT-  DELUXE LIFT 

Ylellinen kasvonpiirteitä kohottava ja kiinteyttävä kasvohoito. Aha-hapot yhdessä C-vitamiinin kanssa stimuloivat kollageenin tuotantoa ja kirkastavat ihoa. Bifaasinen erikoisnaamio sekä erityinen Active lift massage –hieronta kiinteyttää ja ravitsee ihokudosta, tasoittaa ihon pintaa, stimuloi uusien solujen muodostumista sekä pehmentää syviä uurteita ja pienempiä juonteita.

                           75 MIN   |     125€

SKIN REGIMEN- URBAN LONGEVITY™  

Stressaantuneen kaupunki-ihmisen kirkastava ja voimakkaasti uudistava kasvohoito, johon kuuluu /skin regimen / welcome ritual hieronta joka ammentaa inspiraationsa rauhoittavasta Qigongista, 45 % AHA-kuorinta, voimakkaasti ihoa hapettava sidekudoshieronta ja ihollesi valitut tehotiivisteet. Tutkitusti todettu lievittävän stressioireita ihossa yhdessä kotihoidon kanssa. Hoito tuo ihoon hehkua ja tasaa ihon sävyä.

60 MIN | 74€

SKIN REGIMEN- URBAN DETOX 

Stressaantuneen kaupunki-ihmisen puhdistava ja voimakkaasti uudistava kasvohoito, johon kuuluu /skin regimen / welcome ritual hieronta, syväpuhdistava detox naamio, voimakkaasti ihoa hapettava hieronta ja tehotiivisteet. Hoito on kehitetty erityisesti epäpuhtauksia ja ilmansaasteita vastaan. Chlorellalla ja kasvipohjaisella hiilellä rikastetun Detox-maskin tehokkuus yhdessä erikoishierontojen kanssa paljastaa hohtavan, selkeämmän ja kirkkaamman ihon.

 60 MIN | 74€

                       

[/mk_page_section]
[/mk_button]

ESSE ORGANIC- BASIC 

Esse probiottinen kasvohoito ihosi tarpeiden mukaisesti. Hoito voi olla kosteuttava / tasapainottava / syväpuhdistava / vahvistava / rauhoittava. Kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, hieronta sekä naamiot kasvoille ja silmänympäryksille, ihon tarpeiden mukaisen tehotuotteen ja loppuvoiteen. Naamion vaikutusaikana saat rentouttavan decoltee-hartiahieronnan.

                         60 MIN    | 80 

ESSE ORGANIC-  EXPERT 

Tehokasvohoito ihon eritystarpeisiin. Sisältää Esse Basic-hoidon lisäksi tehoampullin imeytys galvaanisella virralla tai ihon toimintoja stimuloivalla akupainantakäsittelyllä. Naamion vaikutuksen aikana saat hartia-ja decolteehieronnan lisäksi nauttia rentouttavasta käsienhieronnasta.

                              75 MIN   | 98€

          

[/vc_column_text][/vc_column][/mk_page_section]

ESSE ORGANIC- AGELESS 

Anti-age-vaikutteinen hoito 40+ iholle. Hoito sisältää joko ravitsevan ja stimuloivan hieronnan tai tasapainottavan lymfahieronnan, joka valitaan ihosi tarpeen mukaan. Lisäksi tarvittaessa tehoaineiden tehostettu imeytys galvaanisella hoitolaitteella. Käytetyt hoitotuotteet tukevat ikääntyvän ihon toimintaa ja erikoisvaatimuksia. Sisältää kasvojenhieronnan lisäksi hemmottelevan niska-, hartia-, decoltee-, käsien- ja jalkahieronnan.

                                90 MIN   |   145€

ESSE ORGANIC-  SPECIAL 

Todella tehokas rauhoittava ja vahvistava kasvohoito sinulle jolla herkkä iho jossa rosacea, hormonaalista epätasapainoa kuten aknea tai atoppista ihottumaa. Hoitoon kuuluu kolmoispuhdistus, kuorinta, höyrytys ja ihon mekaaninen puhdistus tarvittaessa,ampulli imeytys ja hoitotuotteiden vaikutusta tehostava kasvojen ja kaulan lymfakäsittely, rauhoittavan tai puhdistavan naamion jonka vaikutusaikana detox- vyöhykekäsittely jaloille ja käsille.

                           90 MIN   |     112€

                       

[/mk_page_section]
[/mk_button]

ENVIRON- VITAMIN POWER HOUR 

Tässä supertehokkaassa sinulle räätälöidyssä tunnin pituisessa erikoiskasvohoidossa imeytetään yhdistelmä A-vitamiinia,peptiidejä, antioksidantteja ja tehokkaita flavonoideja  DF-laitteen avulla käyttäen sekä sono- että iontoforeesia saaden aktiiviaineet vietyä syvempiin ihon kerroksiin stimuloimaan elastiinin ja kollageenin tuotantoa sekä  parantamaan ihon omia kosteustekijöitä ja pitämään ihon nuorekkaana ja heleänä.

                         60 MIN    | 98 

ENVIRON-  MIKRONEULAUS 

Mikroeulaus toimii erinomaisesti juonteiden silottamiseen, ihonvärin tasoittamiseen,huokosten pienentämiseen ja ihon vahvistamiseen kuten ohuen ihon ja couperosan hoidossa sekä aknearpien madaltamiseen.

Meillä neulauksessa käytetään modernia, uusinta teknologiaa edustavaa Innopen -neulauskynää. Kynän neulatippi on kertakäyttöinen ja steriili ja neulan pituus saadaan säädettyä tarkalleen haluttuun syvyyteen, joten toimenpide on aina turvallinen.

 Suositellaan otettavaksi 3-6 krt. ja 4-6 viikon välein. Sarja voidaan toistaa 1-2 krt./vuodessa.

Lisäpalvelu: Puudutus 20€.

                              90 MIN   | 158€