KÄDET JA KYNNET

Käsihoidoissa käytetään CND eli Creative Nail Designin kynsituotteita ja Comfort Zonen sekä Esse organicsin hoitotuotteita. Käsienhoito tekevät kädet kauniiksi ja pehmeiksi. Kynnet lakataan Vinulux-lakalla joka kestää n. 7 päivää kauniina kynsissä. Spa hands- hoidossa saat valitsemasi lakkapullon mukaan kotiin.

Meillä on nyt valikoimissa markkinoiden arvostetuin kestolakka nimeltä SHELLAC™ joka kestää täydellisesti 14+ päivää upealla kiillolla ja on helppo poistaa 5-15 minuutissa riippuen kynsillesi valittuun päällyslakkaan. SHELLAC™ on ammattituote, joka levitetään kynnelle kuten kynsilakka. Ensin kerros aluslakkaa, sitten värikerrokset ja viimeiseksi päällyslakka – ja koko komeus kovetetaan LED-valossa, ilman erillistä kuivatteluaikaa. Värien allergiariski on matala ja värit ovat “7-Free” . SHELLAC™-kestolakkausta on saatavilla monen eri sävyssä meiltä.

EXPRESS HANDS

Kädet kaunistava minimanikyyri   missä muotoillaan kynnet ja siistitään kynsinauhat. Hoidon lopuksi kynnet kiillotetaan ja kädet hierotaan.

30 MIN    |  HINTA 40 €

SPA HANDS

Spa Hands on erinomainen vaihtoehto kun kaipaat hoitavampaa, kattavampaa tai hemmottelevampaa manikyyria. Hoito alkaa rentoutusrituaalilla jonka jälkeen kuorimme kädet kirkkaiksi ja pehmeäksi kuorinnalla. Spa-manikyyrin aikana pääset nauttimaan käsien pieniä lihaksia rentouttavasta hieronnasta ihoa kosteuttavalla voiteella. Lisäksi hoito pitää sisällään kynsien ja kynsinauhojen käsittelyn sekä lakkauksen ja Vinulux-lakkapullon (arvo 16€)

AIKA 60 MIN      HINTA 75 €

SHELLAC™  CLASSIC -KESTOLAKKAUS

Kestolakkaus mahdollistaa huolitellut, lakatut kynnet 2-3 viikoksi. Ennen lakkausta muotoillaan ja tarvittaessa lyhennetään  kynnet ja siistitään kynsinauhat ja kestolakkauksen jälkeen öljytään kynsinauhat ja kädet hierotaan pehmeiksi hoitovoiteella. Shellac ei sovi pitkäkestoisesti erittäin liuskottuville kynsille. Annamme 1 viikon takuun shellac classic kestolakkaukselle mikäli kynnet hoidetaan päivittäin öljyllä ja ovat normaalikulutuksessa.

SHELLAC™ CLASSIC         60 MIN |  50€

SHELLAC™ HUOLTO     +15MIN | +15€

SHELLAC LUXE™ – KESTOLAKKAUS

Shellac Luxe on CND:n uutuus geelilakkausmenetelmä joka on suunniteltu normaalin ja hyvinvoiviin kynsiin. Värilakkaan on sisäänrakennettu pohjalakka joten lakkaus on myös nopeampi toteuttaa ja poistoon vaaditaan vain 60 sekuntia. Menetelmä ei vaadi kynnen pinnan viilamista ennen käsittelyä joten oman kynnen terveys pysyy hyvänä lakkauksen alla. Hoitoon kuuluu kynsien kevyt muotoilu ja geelilakkaus sekä kynsinauhojen öljyhieronta.

SHELLAC LUXE™             30 MIN | 35€

SHELLAC™ HUOLTO     +15MIN |+15€