KÄDET JA KYNNET

Käsihoidoissa käytetään CND eli Creative Nail Designin kynsi että käsienhoitituotteita. Käsienhoito tekevät kädet kauniiksi ja pehmeiksi. Kynnet lakataan Vinulux-lakalla joka kestää n. 7 päivää kauniina kynsissä. Manikyyreissä valitsemasi sävyn ja lakkapullon saat mukaan kotiin.

Meillä on nyt valikoimissa markkinoiden arvostetuin kestolakka nimeltä SHELLAC™ joka kestää täydellisesti 14+ päivää upealla kiillolla ja on helppo poistaa 5-15 minuutissa riippuen kynsillesi valittuun päällyslakkaan. SHELLAC™ on ammattituote, joka levitetään kynnelle kuten kynsilakka. Ensin kerros aluslakkaa, sitten värikerrokset ja viimeiseksi päällyslakka – ja koko komeus kovetetaan LED-valossa, ilman erillistä kuivatteluaikaa. Värien allergiariski on matala ja värit ovat “7-Free” . SHELLAC™-kestolakkausta on saatavilla monen eri sävyssä meiltä.

EXPRESS HANDS

Kädet kaunistava minimanikyyri   missä muotoillaan kynnet ja siistitään kynsinauhat. Hoidon lopuksi kynnet kiillotetaan ja kädet hierotaan. Express Hands hoitoa saa myös Vinulux-lakkauksella jolloin hoidon kesto on 45 min ja saat valitsemasi lakkapullon kotiin.

30 MIN    |  HINTA 40 €

  45 MIN   | HINTA 55€

SPA HANDS

Spa Hands on erinomainen vaihtoehto kun kaipaat hoitavampaa, kattavampaa tai hemmottelevampaa manikyyria. Hoito sisältää käsien kylvetyksen pehmittävässä ja hoitavassa kylpymaidossa jonka jälkeen kuorimme kädet kirkkaiksi ja pehmeiksi kuorinnalla. Spa-manikyyrin aikana pääset nauttimaan käsien pieniä lihaksia rentouttavasta hieronnasta ihoa kosteuttavalla voiteella. Lisäksi hoito pitää sisällään kynsien ja kynsinauhojen käsittelyn sekä lakkauksen ja Vinulux-lakkapullon (arvo 16€) jonka kuivatusaikana saat nauttia intialaisesta päänhieronnasta, jotta lähdet rentoutuneella mielellä ja pehmeillä käsillä sekä kauniiksi hoidetuilla kynsillä hoitolastani.

AIKA 60 MIN      HINTA 75 €

SHELLAC™  CLASSIC -KESTOLAKKAUS

Kestolakkaus mahdollistaa huolitellut, lakatut kynnet 2-3 viikoksi. Ennen lakkausta muotoillaan ja tarvittaessa lyhennetään  kynnet ja siistitään kynsinauhat ja kestolakkauksen jälkeen kynsinauhat saavat öljyhieronnan ja kädet silauksen hoitovoiteesta. Perinteinen shellac-kestolakkaus sopii sinulle jolla on hauraat, ohuet, helposti katkeilevat kynnet tai muulla tavoin hankalat kynnet.

Huoltaessasi kynnet meillä 2-3 viikon välein on huollon hinta +5€, muulloin 15€. 

SHELLAC™ COLOR         45 MIN |  50€

SHELLAC™ FRENCH      60 MIN |  60€

SHELLAC™ HUOLTO     +15MIN | +5 tai +15€

SHELLAC LUXE™ – KESTOLAKKAUS

Shellac Luxe on CND:n uutuus geelilakkausmenetelmä joka on suunniteltu normaalin ja hyvinvoiviin kynsiin. Värilakkaan on sisäänrakennettu pohjalakka joten lakkaus on myös nopeampi toteuttaa ja poistoon vaaditaan vain 60 sekuntia. Menetelmä ei vaadi kynnen pinnan viilamista ennen käsittelyä joten oman kynnen terveys pysyy hyvänä lakkauksen alla.

Huoltaessasi kynnet meillä 2-3 viikon välein on huollon hinta +5€, muulloin 15€.

SHELLAC LUXE™             30 MIN | 35€

SHELLAC™ HUOLTO     +15MIN | +5 tai +15€