JALKAHOIDOT

Feet & Soul Experience day spa tarjoaa tehokkaita ja hemmottelevia jalkahoitoja kauniissa ympäristössä monen vuoden kokemuksella. Jalkahoidoilla saat apua mm. kovettumiin, kipeisiin känsiin, sisäänpäin kasvaneeseen varpaankynteen ja muihin jalkaongelmiin.

JALKAHOITO HELSINKI – LAADUKKAAT PALVELUKOKONAISUUDET

Jalkahoito kannattaa valita jalkojen kunnon mukaan. Perfect Feet- on täydellinen klassinen jalkahoito missä hoidetaan myös ongelmia kuten kipeä känsä tai sisäänkasvanut kynsi. Perusteellisempaa hoitoa ja hemmottelua kaipaaville ja mikäli viime hoitokerrasta on yli 6 kk niin suosittelen erityisesti Spa Feet- jalkahoitoa.

Laadukkaiden jalkahoitojen lisäksi valikoimaamme kuuluu varpaiden kynsien kestolakkaus jolla saat kauniit jalat ympäri vuoden. Shellac-kestolakkaus pysyy huoliteltuna jopa viikkoja ja lakkaus kovetetaan led-uunissa. Herkullisen värisen varpaiden kestolakkaus on mahdollista yhdistää jalkahoitoihin jolloin hinta on alkaen 35€.
*Lisäpalvelu: Kynnenoikaisu  Podofix liuskan asennusmenetelmä, jossa on jousi, joka pysyy kynnellä 2 vko-2 kk alk. 40€

Hinnat sisältävät alvin 24%. Pidätämme oikeuden hinnaston muutoksiin.

JALKAHOITO HELSINKI – DAY SPA FEET & SOUL EXPERIENCE

PERFECT FEET

Täydellinen jalkahoito sisältää pehmentävän jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon poralla sekä  hieronnan jalkaterille. Jalkasi ovat jälleen pehmeät ja hyvinvoivat ja askeleesi kevyt.

*Lisäpalvelu: Varpaankynsien lakkaus omalla lakalla 7€. Ostaessasi hoitolan valikoimasta lakkapullon saat lakkauksen veloituksetta. Vinulux-lakkapullo 8€ tai 16€ . Hygienisistä syistä ei käytetä samoja lakkoja asiakkaille.

AIKA 60 MIN      HINTA 79 €

SPA FEET

Rentouttava ja verenkiertoa vilkastuttava spajalkahoito pitkällä hieronnalla. Hoito sisältää aromaattisen jalkakylvyn, pehmentävän suola- tai sokerikuorinnan jaloille, kovettumien poiston sekä kynsien- ja kynsinauhojen hoidon. Hoidon viimeistelee rentouttava ja jalkojen verenkiertoa elvyttävä hieronta polviin asti.

Lisäpalvelu: Varpaankynsien lakkaus omalla lakalla 7€. Ostaessasi lakkapullon hoitolasta saat lakkauksen veloituksetta hoidon yhteydessä. Vinulux-lakkapullo 8€ tai 16€. Hygienisistä syistä ei käytetä samoja lakkoja asiakkaille.

AIKA 90 MIN      HINTA 105 €

HAPPY FEET

Tehokas jalkahieronta rauhoittaa väsyneet ja särkevät jalat. Hoitorituaaliin  kuuluu aromaattisen kylvyn, raspauksen, kuorinnan, hieronnan ja naamion.Hoidon jälkeen jalkasi tuntuvat kevyiltä ja virkistyneiltä.

AIKA 45 MIN      HINTA 49 €

SHELLAC KESTOLAKKAUS

Kestolakkaus mahdollistaa huolitellut, lakatut varpaankynnet  viikoiksi. Hoitoon kuuluu jalkakylpy ja kuorinta, kynsien muotoilu ja kynsinauhojen  kevyt siistimisen, kestolakkauksen sekä hoitoöljy kynsinauhoille. Hoito huipentuu jalkahierontaan jossa käsitellään myös vyöhykepisteitä. Huollossa poistetaan vanha kestolakka poralla kokonaan. Shellac muun jalkahoidon yhteydessä 35 €.

      AIKA 60 MIN    HINTA 65€