HIERONTA

Helsingin Tarkk’ampujankatu 11:ssa, katutasossa sijaitseva Feet & Soul Experience day spa tarjoaa laajan valikoiman perinteisiä hierontoja ympäri maailman, jotka auttavat sinua saavuttamaan fyysisen hyvänolon tilan. Hieronnoassa käytämme luomulaatuisia öljyjä jotka hoitavat ihoa samalla kuin avaavat kehon lukkoja.

HIERONTA HELSINKI – DAY SPA FEET & SOUL EXPERIENCE

EXPERIENCE MASSAGE

Experience Massage on kokonaisvaltainen hierontahoito joka laukaisee lihasjännityksiä, vähentää stressiä, vapauttaa energiaa ja luo hyvänolon tunteen. Hierontatekniikat ovat peräisin Aasiasta jossa yhdistelen vietnamilaista syväkudoshierontaa, balilaisia venytyksiä, kiinalaista lääketiedettä ja perinteistä klassista hierontaa räätälöiden hieronnan juuri sinulle sopivaksi.

  Ei raskauden aikana.                  

                                60 MIN | 80€

 

AROMASOUL  MASSAGE

Aromaterapeuttinen  hieronta.   Rentouttava tasapainottava ja syvävaikuitteinen aromasoul hieronta vie matkalle neljän erilaisen maailman halki. Eksoottiset itämaiset kulttuurit, Välimeren eloisa ja lämmin monimuotoisuus, Intian monivärinen maailma ja elämänfilosofia sekä muinaisen aavikkoheimon, Berberien, kiehtova maailma tarjoavat täydellisen aistikokemuksen ja matkan omien vahvuuksien, uusien löytöjen, elinvoiman ja maadoittumisen läpi.

Ei raskauden aikana.

 60 MIN    / 80 
  

MARMA ABHYANGA

Perinteinen ayurvedahieronta on taivaallinen kokemus; hienovaraiset aromaattiset tuoksut, rauhoittava musiikki, tehokkaasti muokkaavat ja sivelevät hierontaliikkeet vaivuttavat sinut syvään rentoutukseen. Hoidon jälkeen on energinen ja seestynyt olo – koko keho ja mieli on rentoutunut.

Hoito perustuu traditionaaliseen intialaiseen hierontatekniikkaan ja kehon marma- eli energiapisteiden käsittelyyn ja hoitoon kuuluu myös pään ja kasvojen marmapisteiden käsittely ilman öljyä. Abhyanga hieronta tehostaa kuona-aineiden poistumista, vähentää lihasjännitystä, lievittää stressiä ja auttaa kehoa palautumaan luonnolliseen tasapainoonsa.

                                     VARTALO 60 MIN  /  80                                              

                                     VARTALO + KASVOT 90 MIN | 110€

INDIAN HEAD MASSAGE

Intialainen päänhieronta rentouttaa ja luo koko kehon *leijuntaefektin* vilkastuttamalla aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Hoidon jälkeen ajatukset kirkastuvat ja kävelet pilvien päällä.

Intialainen päänhieronta muodostuu sarjasta  hierontaliikkeitä, taputuksia ja tukistuksia, joilla käsitellään rytmikkäästi, tehokkaasti, mutta hellävaraisesti hartiaseutu, olkavarret, niska ja pää sekä kasvot. Lisäksi painellaan ja hierotaan ylävartalon ja pään alueen marmapisteitä (akupisteitä) ja kasvojen heijastealueita.

Hoito suoritetaan vaatteet päällä ilman öljyä  istuen  lyhyemmässä hoidossa ja pidemmässä hoidossa hoitoalustalla maaten jossa niska, hartia, rintakehä ja kasvot käsitellään öljyllä ja päänahka ilman öljyä.

Hieronta sopii myös raskaana oleville!

                       30 MIN |  40€                  

                       60 MIN | 80€
 

HOT STONES

Kuumakivihieronta on kokonaisvaltainen hierontahoito, joka yhdistää hieronnan ja lämpimien kivien vaikutus. Luonnon hiomat basalttikivet asetetaan kehon energiakeskuksiin ja hieronta-osuus tehdään kuumilla kivillä ja lämpimällä öljyllä. Kivistä siirtyvä lämpö tehoaa hyvin lihasjännityksiin: lämpö kulkeutuu syvälle kudoksiin jolloin veri- ja imunestekierto lisäntyy ja aineenvaihdunta tehostuu. Lyhyemmässä hieronnassa hierotaan selkä ja niska.

Ei sovi raskaana oleville!

                 SELKÄ          30 MIN | 40€

                VARTALO    60 MIN   / 80€

MAMA HARMONY

Raskausajan hieronta odottaville äideille.

Kehosi valmistelee uutta elämää. Anna sille hetki aikaa levätä, virkistyä ja kerätä voimia. Elät ainutlaatuista aikaa – ota lämpö vastaan, paina sormenjäljet ja tämä hetki ihosi muistiin. Tämä  hieronta lievittää jalkojen turvotusta, selkäkipua tai rentouttaa esimerkiksi kireitä niska- ja hartialihaksia. Hieronta voi olla kokovartalohieronta tai räätälöity erityistarpeiden ja toiveiden mukaan.

               60 MIN  | 80€

LYMPH MASSAGE

Lymffahieronta rentouttaa kehoa ja parantaa aineenvaihduntaa sekä poistaa turvotusta aktivoimalla imunestekiertoa. Samalla poistuu kuona-aineita sekä nestettä ja kudokseen sitovia aineita. Lymffahieronnan vaikutuksesta vegetatiivinen hermosto aktivoituu, jolloin stressi vähenee, vatsantoiminta paranee ja unensaanti helpottuu. Kasvojen lymffahieronta (60min.) on hyvä hoito ikääntymisen merkkien ennaltaehkäisyyn. Sitä suositellaan myös ennen ja jälkeen kasvoihin kohdistuvien leikkausten tukihoidoksi, jolloin paraneminen nopeutuu ja arvesta tulee kauniimpi. Vartalolymffassa  valitaan alueet asiakkaan tarpeiden mukaan.

        KASVOT / VARTALO  60 MIN   | 80€

TRANQUILLITY PRO-SLEEP MASSAGE

Ylellinen, rauhoittava ja stressiä lievittävä hierontarituaali vartalolle. Tranquillity öljy on Comfort Zone sarjan perusta ja koostuu ylellisistä ja ravitsevista amaranttiöljystä yhdistettynä mieltä hemmotteleviin eteerisiin öljyihin.

Hoidolla rentoutetaan tehokkaasti vartaloa ja rauhoitetaan mieltä yhdistämällä aromaterapeuttisen tuoksun ja erityisesti hoitoa varten suunnitelulla musiikilla ja käsintehtävällä hieronnalla jossa vaikuitteita ayurvedan ja indonesian syväsivelivillä otteilla sekä pehmeiden siveltimien yhteisvaikutuksen voimalla saadaan stressisi kaikkomaan ja mieltäsi rauhoittumaan.

               60 MIN  / 80€