HOITOLA & PALVELUT

Kun toivot tehokkaita ja ainutlaatuisia hoitokokemuksia, mutta haluat itsellesi myös hemmotteluhetken!

Day spa Feet & Soul Experience on korkeatasoinen kauneushoitola, joka on tunnettu tuloksellisista jalkahoidoista ja kasvohoidoista, sekä hyvinvointia lisäävistä ayurveda- ja spahieronnoista. Tarjoan yksilöllisiä hoitoja & tuotteita uusimmilla, tehokkailla ja kokonaisvaltaisesti hoitavilla tuotesarjoilla, mistä jokaiselle löydetään parhaat hoitovaihtoehdot tähän päivään, tähän hetkeen. Hoitolaan tullessa palvelen sinua ammattitaidolla ja voit vain rentoutua hoidon vietäväksi.

Kauneushoitola sijaitsee Tarkk’ampujankadulla 11, katutasolla Punavuoressa, Helsingissä. Kauneushoitolaan rentouttavaan tunnelmaan pääset ajanvarauksella- olen sinua vastassa ovella.

Kun tulet hoitoon, varaan koko tilan sinua varten. En vastaa kesken hoidon puhelimeen, vaan keskityn kokonaan sinuun ja hoitotilanteeseen – tämän vuoksi hoitoajan varaaminen onnistuu nettiajanvarauksen kautta tai jättämällä soittopyynnön puhelinvastaajan ja palaan sinulle heti vapauduttuani.

MARIA KJELLBERG

Omistaja, yrittäjä

Olen suorittanut kansainvälisen Cidesco-tutkinnon valmistuessani kosmetologiksi 2009. Siitä lähtien olen työskennellyt kauneushoitojen parissa.

Perustin Feet & Soul Experiencen maaliskuussa 2013 ja työn ohella suoritin myös jalkahoidon ammattitutkinnon vuonna 2014, jotta voisin tarjota asiakkaille apua vaativinkiin jalkaongelmiin. Näiden tutkintojen lisäksi olen opiskellut kokonaisvaltaisia hoitomuotoja mm. intialaista ayurvedaa, aasialaisia hierontamenetelmiä ja jalkojen vyöhyketerapiaa Suomessa että ulkomailla.

Palvelen ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi.

Maria Kjellberg, Feet & Soul Experience

Comfort Zone_ Sacred Nature

SHOP

 Kauppa on auki  tuote- ja lahjakorttiostoja varten ilman ajanvarausta tiistaisin klo. 14-15 ja keskiviikkoisin klo. 16.30-17.30

 Poikkeusaikatauluista (lomat, mahdolliset sairastumiset) ilmoitan hoitolan fb-sivuilla – tarkistathan ne varmuuden vuoksi! Mikäli nämä ajat eivät sovi sinulle tai tahdot oman, kiireettömän shoppailuajan tai hoitoajan aukioloaikojen ulkopuolella, otathan tällöin yhteyttä minuun puhelimitse.

Lue lisää hoitolan käyttämistä ja myytävistä tuotteista alla olevan painikkeen avulla.

TILAA LAHJAKORTTI

LAHJAKORTTI

Hoitolahjakortti on edelleen yksi suosituimmista lahjoista erilaisina juhlahetkinä ja muistamisina. Tietyn hoidon lisäksi voit valita lahjakortin myös summalle, jolloin lahjansaaja voi itse valita sopivan hoidon mieltymystensä ja tarpeidensa mukaan.

Lahjakortin tilauslomakkeella voi tilata lahjakorttimme. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian saatuamme lomakkeen. Lahjakortin toimitus kestää noin 1-2 arkipäivää.

Lahjakortimme on voimassa 6 kk maksupäivästä.

Kasvohoidot22433

HOIDOT

Hoitolassani voit nauttia tehokkaista ja tuloksia antavista spa-tyylisistä hoidoista,  kiireettömässä ja rauhallisessa ympäristössä. Hoitolan kädenjälki takaa sinulle huolella tehdyt hoidot joiden aikana pääset nauttimaan ajasta arjen yläpuolella.

Varaa helposti itsellesi aika nettiajanvarauksen kautta alla olevalla painikkeella.

Feet & Soul Experience logo

EDUT

Hoitolassa on kuukausittain vaihtuvat tuote- sekä hoitoedut johon voit tutustua lisää alla olevalla painikkeella. Tilaamalla uutiskirjeen kuulet ekana eduista ja uutisista suoraan sähköpostiisi 6 kertaa vuodessa. Hoitolalla on lisäksi käytössä bonuspassi jolla kerrytät muita mahtavia etuja.