TOUKOKUUN HOITO- JA TUOTE-EDUT:

Äitienpäivä lähestyy kovaa vauhtia! Hoitolahjakortti on edelleen yksi suosituimmista lahjoista erilaisina juhlahetkinä ja muistamisina. Tietyn hoidon lisäksi voit valita lahjakortin myös summaksi. Äidinpäivän kunniaksi (12.5) tarjoamme nyt myös erikoisetuna 2 erilaista hoitopakettia:

My Mama- hoito alkaa rentouttavalla selkä-hartia-niskahieronnalla käyttäen kuumia kiviä jatkuen ihollesi suunniteltuun kasvohoitoon jossa hoidon lisäksi hierotaan kasvot, decoltee, päänahka, kädet ja jalat. Tämän hoidon jälkeen olet uudestisyntynyt. Hoitoaika 90 min. Hinta 110€. Hoito toteutetaan joko Comfort Zonen tai Esse Organicin tuotteilla.

For Her- Hoitopaketti alkaa rentouttavalla kuumakivihieronnalla selkään ja niskaan jatkuen perusteellisen jalkahoitoon sisältäen energisoivan vyöhykepistehieronnan jalkaterille. Hoitoaika
75min. Hinta 90€. Tarjous voimassa 11.5 asti ja lahjakortti voimassa 6 kuukautta ostopäivästä.

Kuukauden etuja ei voi yhdistää muihin kampanjoihin eikä oikeuta bonusleimaan passiin.

TOUKOKUUN KUUKAUDEN HOITOETU:

Tutustu meidän uuteen ammattikosmetiikkasarjaan ja koe ihana Esse Organic Skincaren probioottinen kasvohoito 60min. -20% tutustumisalennuksella toukokuussa. Hoidon aluksi kartoitetaan ihon yksilölliset vaatimukset ja tarpeet. Hoito tehdään valiten asiakkaalle sopivin ja tarpeellisin seitsemästä tehokkaasta vaikutuksiltaan erilaisesta Essen hoitokonseptista.

Essellä voidaan saavuttaa vakuuttavia tuloksia iho-ongelmien hoidossa. Essellä hoidetaan ylisensitiivistä ihoa, joka ei kestä mitään. Sillä voidaan hoitaa tulehtunutta aknea, ikääntymismuutoksia, ihon stressiä, ihosairauksia ja tasapainosta lipsahtanutta normaalia ihoa. Tärkeää on, että hoitokuurin aikana pH-tasapainoa ei häiritä runsailla muilla hoitotuotteilla.

 

Varaat helposti ajan sähköisen ajanvarauksen kautta: varaa tästä kuukauden hoitoetusi

 

KANTA- ASIAKASEDUT

Kanta-asiakkaana saa hoitolamme palveluihin ja tuotetarjontaan keskittävänä, huomattavia etuja:

 • Olet oikeutettu bonuspassiin kun olet ostanut normaalihintaisen palvelun á 50€ tai normaalihintaisen tuotteen á 30€.
 • Comfort Zone spasarjalla on oma kanta-asiakaskortti jolla ostamalla 10 tuotetta vähintään 27€ arvon edestä saat valita 11. Comfort Zone tuotteen kaupan päälle.
 • Sarjahoitoetu koskien hierontoja ja Environ mikroneulaushoitoa: Joka 5 kerta -25% alennuksella. Hoidoissa tulee käydä 6 kk sisällä saadakseen alennuksen.

BONUSPASSI

Maksuttomalla, 12kk voimassaolevalla, kanta-asiakaskortilla jossa kerätään 10 leimaa, saat heti seuraavat, mahtavat edut:

 • Kolmannesta normaalihintaisesta hoidosta tai tuoteostoksesta -15% alennus.
 • Kuudes kerta 30min. bonushoito kaupan päälle.
 • Kanta-asiakaskortin täyttymisestä lahjaksi valitsemasi 60min. hieronta.

BONUSPASSIN EHDOT

Leiman saa jokaisesta normaalihintaisesta tuoteostoksesta jonka minimihinta on 30€ ja hoidosta jonka minimihinta on 50€. Passi on voimassa 12 kk ensimmäisestä leimasta ja tulee näyttää käynnin yhteydessä saadakseen leiman. Emme hyvitä kadonneita bonuspasseja tai unohtuneita passin näyttämiskertoja. Uutta etukorttia saa vasta kuin on käyttänyt edellisen kortin etuja loppuun.

BONUSPASSIN 30 MIN. ETUHOITO

Varatessasi aikaa nettiajanvarauksessa bonushoitoon mainitsethan minkä hoidon haluat lisätiedot kentässä.

 1. Express Hands- pikamanikyyri ilman lakkausta 30 min. /40€
 2. li>Back Scrub & Back massage- selän kuorinta ja hieronta 30min./ 40€

 3. Express Makeup- Pikameikki kasvohoidon yhteyteen. 30min./40€
 4. Ripsien & kulmien kestovärjäys  sisältäen muotoilun 30min./ 40€
 5. Kasvoalueiden sokerointi sis. kulmat, huulet ja leuka 30min. / 40€
 6. Express Face – kasvohoito sis. pintapuhdistuksen ja kuorinnan ja rentouttavan hieronnan. Virkistää ja heleyttää ihoa. 30min./ 40€

FEET &