FEET & SOUL EXPERIENCE

         Puh. +358 40 588 1394

         info@feetandsoul.fi

       Tarkk’ampujankatu 11 katutaso, 00120 Helsinki

               Hoitola auki sopimusten mukaan tila.

Day spa Feet & Soul Experience on korkeatasoinen kauneushoitola, joka on tunnettu tuloksellisista jalkahoidoista ja kasvohoidoista, sekä hyvinvointia lisäävistä ayurveda- ja spahieronnoista.

Kauneushoitola sijaitsee Tarkk’ampujankadulla 11, katutasolla Punavuoressa, Helsingissä. Kauneushoitolaan rentouttavaan tunnelmaan pääset ajanvarauksella- olen sinua vastassa ovella.

Kun tulet hoitoon, varaan koko tilan sinua varten. En vastaa kesken hoidon puhelimeen, vaan keskityn kokonaan sinuun ja hoitotilanteeseen – tämän vuoksi hoitoajan varaaminen onnistuu nettiajanvarauksen kautta tai jättämällä soittopyynnön puhelinvastaajan ja palaan sinulle heti vapauduttuani.

Hoitola on auki ajanvarausten mukaan ti -la ja kauppa  tuote- ja lahjakorttiostoja varten ilman ajanvarausta tiistaisin klo. 14-15, keskiviikkoisin klo. 16.30-17.00 ja torstaisin klo. 17-18. Poikkeusaikatauluista (lomat, mahdolliset sairastumiset) ilmoitan hoitolan fb-sivuilla – tarkistathan ne varmuuden vuoksi! Mikäli nämä ajat eivät sovi sinulle tai tahdot oman, kiireettömän shoppailuajan tai hoitoajan aukioloaikojen ulkopuolella, otathan tällöin yhteyttä minuun puhelimitse.

KAUNEUSHOITOLA HELSINKI – PIILOPAIKKA KIIREELTÄ

Valoisa day spa -aula tarjoaa sinulle piilopaikan Helsingin kiireeltä ja voit rauhassa rentoutua ja valmistautua hoitoelämykseesi. Hoitohuoneessa sinua odottaa lämmitetty ja pehmeä hoitopeti ja läsnäoloon tuudittava äänimaailma.

Sinun hyvinvointisi on minulle tärkeä, joten autan mielelläni valitsemaan juuri Sinulle sopivan hoitokokonaisuuden.

Maria Kjellberg, Feet & Soul ExperienceMARIA KJELLBERG

” Ideani oli luoda urbaani ja ylellinen hemmottelukeidas, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia hoitoelämyksiä päästä varpaisiin.”

Olen suorittanut kansainvälisen Cidesco-tutkinnon valmistuessani kosmetologiksi 2009. Työskennellyt siitä lähtien jalkahoitojen parissa. Feet & Soul Experiencen perustin maaliskuussa 2013 ja työn ohella suoritin myös jalkahoidon ammattitutkinnnon  vuonna 2014, jotta  voisin tarjoata asiakkaille apua vaativinkiin jalkaongelmiin. Näiden tutkintojen lisäksi olen opiskellut kokonaisvaltaisia hoitomuotoja mm. intialaista ayurvedaa,joka on maailman vanhin terveydenhoidon järjestelmä suomessa että ulkomailla.

Indonesiassa ja ympäri Aasiaa opiskellut balilaista hierontaa,thaimaalaista yrttinyyttihierontaa ja vyöhyketerapiaa sekä vietnamilaista syväkudoshierontaa.

Toiselta ammattiltaan olen maskeeraja. Valmistuttuaani maskeerajaksi 2004  työskentelin konsulenttina lukuisten meikkimerkkien parissa sekä tein freelancerina meikkikeikkoja. Hoitolassani tarjoan meikkipalveluita arkeen ja juhliin.

Maria palvelee ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi.