KALAHARI -ANCIENT DESERT SECRETS

Sulje silmäsi.

Näet auringon lämmön väreilevän ilmassa. Tunnet Kalaharin autiomaan palavan puun tuoksun. Tuoksuun sekoittuu villihunajan huumaava aromi. Avaat silmäsi ja näet autiomaan vehreyden – villinä kasvavat vihreänkeltaiset tsamma-melonit saavat aistisi virittäytymään raikkaudellaan. Tunnet okranpunaisen dyynien hiekan soljuvan jalkojesi alla. Autiomaan kuivuus odottaa kuulasta sadetta ja voit haistaa hivelevän Khoi San -tuoksun, jota et ole ennen tuntenut. 

Tämä ainutlaatuinen elämys on Kalahari. Tervetuloa matkalle!

Kalahari™ ancient deserts secrets on korkealaatuinen Etelä-Afrikassa valmistettu ekologinen ja eettinen kosmetiikkasarja luonnosta. Kalahari on tuotesarja ihmisille, jotka haluavat ylellisyyttä, mutta kantavat vastuuta ympäristöstä.

Kalahari-tuotteiden valmistusaineet 67-100% tulevat suoraan Kalaharin autiomaasta. Tuotteet valmistetaan esimerkiksi kasvien lehdistä, kasvien sipuliosista ja juurista.

  • Käytämme vain kasveista uutettuja öljyjä.
  • Kalahari-tuotteet eivät sisällä parabeeneja, sulfaatteja, MIT-yhdistettä (methylisothiazolinone), keinotekoisia väriaineita, lanoliinijohdannaisia, isopropyleeniglykolia, formaldehydiä tai mineraaliöljyjä.
  • Tuotteissa tai niiden ainesosien valmistuksessa ei ole käytetty eläinkokeita.