EKOPHARMA PROFESSIONAL

EkoPharma Professional on suomalainen ja erityisesti suomalaisen iholle kehitetty ammatillinen luonnonkosmetiikkasarja. Tuotteet valmistetaan Suomessa mahdollisimman korkealla kotimaisuusasteella ja tuotteissa suositaan puhtaita kotimaisia luomumarjoja sekä Ecocert-sertifioituja raaka-aineita.

EkoPharma Professional- sarjan erityispiirteenä on erinomainen hoitavuus ja siedettävyys – tuotteet ovat olleet menestyksekkäitä erityisesti couperoottisen ja herkän ihon hoidossa. Tuotteissa ei käytetä perinteisiä luonnonkosmetiikan yrttejä eikä mykerökukkaisia kasveja (kamomilla, kehäkukka), jotka voivat herkistää. EkoPharma Professional- tuotteet pohjautuvat suomalaisiin luomumarjoihin, joita ihomme ja kehomme ovat oppineet käyttämään. Marjojen siemenöljyt ja marjauutteet ravitsevat ja hoitavat ihoa tehokkaasti. Marjat ovat vitamiinirikkaita ja niiden antioksidanttiteho on suurempi kuin muilla kasvikunnan tuotteilla.

EkoPharma Professional- sarjalla on neljä kasvojenhoitolinjaa: kiinteyttävä Tyrni AntiAge, vahvistava ja rauhoittava Mustaherukka herkälle iholle, kosteuttava Vadelma ja puhdistava Karpalo seka- ja rasvaiselle iholle. Lisäksi miehille on oma Men-sarja sekä vartalolle, käsille ja jaloille omat hoitotuotteet.

EkoPharma Professional tarjoaa laatua kohtuulliseen hintaan. Tuotteet sopivat hyvin myös raskaanaoleville ja hajusteallergikoille sekä myös vegaaneille.

Kasvo – ja vartalotuotteet myynnissä meillä.