Feet & Soul Experience Vartalohoidot

VARTALOHOIDOT & HOITOPAKETIT

Rentouttava, uudistava ja tehokas Feet & Soul Experiencen vartalohoito tai hoitopaketti on kaikkia aisteja herättävä elämysmatka kauneuden ja hyvinvoinnin maailmaan. Kun sinua kutsutaan hoitoasi – ja omaa hetkeäsi varten hoitohuoneeseen, siellä Sinua odottavat pehmeä ja lämmin hoitopeti, tunnelmallinen kynttilänvalo sekä soljuva äänimaailma joka kuiskii rauhoittumaan ja rentoutumaan ja sulkemaan kiireen ja stressin mielestäsi.

IHONHOITO LAADUKKAILLA TUOTTEILLA

Voit luottaa ihosi ylellisten Comfort Zone tuotteidemme hoidettavaksi, vartaloasi ja kasvosi hemmoteltavaksi, mielesi kiedottavaksi rentouttavan ja harmonian täyteiselle elämysmatkalle maailman eri kolkilta inspiraatiota saaneihin hoitoihin. 

BODY- BODY ACTIVE TREATMENT

 

 

 

 

 

 

 

 

                  90 MIN  | 145€

BODY- HIMALAYAN SALT RITUAL

 

 

 

 

 

       60 MIN  | 98 €

BODY – ALGAE PEEL-OFF MASK

Tehokas muokkaava vartalohoito, jossa yhdistyvät Laminaria-levän, meren polysakkaridien ja alginaattien okluusiovaikutus selluliitin hoitamiseen. Aineenvaihdunta ja lipolyysi (rasvojen hajoaminen) tehostuvat, keho kiinteytyy ja kudos saa happea ja mineraaleja. Hoito alkaa kokovartalokuorinnalla jota poistetaan aromaattisilla pyyhkeillä. Naamio levitetään hoidettaville alueille (vatsa reidet, pakarat) ja kääritään kääreisiin. Vaikutusajalla nautitaan rentouttavasta hartia- ja päähieronnasta.  Lopuksi kääret ja naamio poistetaan ja saat koko kehon aktivoivan ja tehokkaan selluliittihieronnan.

                              90 MIN   | 145€

BODY- BAGNI DI PISA MUD

Voimakkaasti kehoa puhdistava mutahoito vartalolle, joka poistaa turvotusta ja vilkastuttaa tehokkaasti rasva-aineenvaihduntaa. Vartalon ongelmakohtiin levitetään  entsymaattinen aha-happo peeling jonka  jälkeen alueille hierottava ja itsessään lämpenevä vartalomuta koostuu sekoitus Fucus- ja Laminaria-leviä, valikoituja eteerisiä öljyjä ja toscanalaisen Bagni di Pisan termogeenistä lähdevettä, jonka sulfaatti-kalsium-magnesium -pitoinen vesi on tunnettu selluliitin hoidossa. Mudan vaikuttaessa kääreissä  nautitaan rentouttavasta hartia- ja päähieronnasta. Kääret ja muta poistetaan kosteilla ja lämpimillä pyyhkeillä ja lopuksi vartalolle levitetään hoitovaikutuksia tukeva voide kevyesti hieroen.

                         60 MIN   |   98€

FACE & BODY –  TRANQUILLITY RITUAL

Ylellinen, rentouttava hyvinvointirituaali kasvoille ja vartalolle. Tranquillity on [ comfort zone ] sarjan perusta. Ylellisillä, ravitsevilla ja hemmottelevilla eteerisiä öljyjä sisältävillä tranquillity tuotteilla tehdään syvävaikutteinen vartalonhieronta yhdistettynä kosteuttavaan kasvohoitoon. Hoito rentouttaa tehokkaasti vartalon lihaksia ja jännityksiä ja rauhoittaa mielen tuotteiden hellävaraisten koostumusten, aromaterapeuttisten tuoksuvaikutusten sekä ihmiskosketuksen voimalla. Kasvot saavat puhdistuksen, kuorinnan,  naamion sekä hieronnan. Vartalo hierotaan täyteläisen pehmeällä ja ravitsevalla voiteella. Todellinen luksuskokemus tranquillityn eteeristen öljyjen hellässä aistillisessa huomassa.

        60 MIN    |   98€

        90 MIN     | 145€

FACE & BODY – SACRED NATURE

Ecocert-sertifioidulla luonnonkosmetiikkalinjalla tehtävä ravitseva ja kosteuttava kasvojen ja vartalon yhdistelmähoito. Vartalo kuoritaan hellästi pehmeitä jojobarakeita, karitevoita ja perhospensasuutetta sisältävällä kuorinta-aineella 90 min. hoidossa ja vartalo  hierotaan luomulaatuisella buritiöljyllä erityisellä sacred nature – hierontarituaalilla. Kasvot saavat puhdistuksen, kuorinnan, naamion ja kasvohieronnan. Naamion vaikutuksen aikana saat rentouttavan päänheronnan. Tämä hoitokokonaisuus on ihanteellinen kuivalle ja herkälle iholle. Hieronnassa käytettävät tuotteet sopii hyvin atooppiselle iholle sekä raskaana oleville. Ihanan pehmeä ja nautinnollinen hoito.

                       6o MIN |  98€

                       90 MIN  |145€