KASVOHOIDOT

Feet & Soul Experience day span kasvohoidot ovat tuloksellisia ja kokonaisvaltaisia hoitoja naisille ja miehille. Valintaasi helpottaen kasvohoidot on jaeltu kahteen osaan;  käsiintehtävä ja hemmotteleva COMFORT jota tehdään Comfort Zone spasarjalla ja  MEDICAL  joka yhdistää lääketieteelliseen Environ A-vitamiinihoitosarjan DF-machine laitehoitoon.

Comfort Zone on  italialainen spasarja  joka yhdistää ensiluokkaisten kasviraaka-aineiden antioksidanttiset öljyt ja uutteet uusimpiin tieteellisiin innovaatioihin.  Tehokkaat Comfort Zone -kasvohoidot ovat elämyksiä, joissa monipuolisten hierontojen, tuoksujen ja erityisten rituaalien rentouttava kokonaisuus yhdistyvät hoitotuotteiden tehokkuuteen. Hoidon jälkeen ihosi hehkuu uutta elinvoimaa.

 ADD ONS – LISÄVALINNAT

Tehosta kasvohoitosi lopputulosta lisäämällä seuraavat vaihtoehdot:

 1. Ultraäänikuorinta kasvoille ja kaulalle sis. mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa.  / 15€
 2.  Mekaaninen puhdistus höyryllä 15 min./ 15€
 3. Cryopen-jäähdytyshoito- Nopeasti ja helposti ja lähes kivuttomasti eroon varsi- ja rasvaluomista kasvoilla ja vartalolla sekä jalkapohjien syylistä. Varsiluomille riittää useimmiten yksi hoitokerta, isommat koholuomet ja syylät saattavat tarvita muutaman hoitokerran. /35€
 4. Express Hands- pikamanikyyri ilman lakkausta 30 min. /40€
 5. Soft Feet- pikapedikyyri sisältäen ihoa pehmittävän happohoidon, kovettumien raspaus, kynsien muotoilu ja kynsinauhojen kevyt siistiminen sekä jalkavoiteen imeytyshieronta. 30 min/40€
 6. Back Scrub & Back massage- selän kuorinta ja hieronta 30min./ 40€
 7. Express Makeup- Pikameikki kasvohoidon yhteyteen. 30min./40€

KASVOHOITO HELSINKI – DAY SPA FEET & SOUL EXPERIENCE

COMFORT- RELAX 

Rentouttava ja hemmotteleva kasvohoito johon kuuluu Comfort Zonen- Tranquillity alkurentoutusrituaali sekä pintapuhdistus ja kuorinta, ihoanalyysi, kasvojen ja hartia-dekolteehieronnan sekä lopuksi naamio jonka vaikutuksen aikana käsienhieronta. Ihanan pehmeä ja nautollinen hoito. Suosittu lahjakorttihoito.

Hydramemory- syväkosteuttava kasvohoidon hyöty vahvistuu erityisellä lymfaattisella sivellinhieronnalla tehden ihosta pehmeän, silkkimäisen ja kauniin.

 Remedy – on uusinta tutkimusta prebiooteista ja inflammaatiosta hyödyntävä  hajusteeton hoito rauhoittamaan ja vahvistamaan herkkää tai herkistynyttä ihoa.

                                60 MIN   |   80€

COMFORT-  CLEAR 

Puhdistava, kirkastava ja uudistava sekä talineritystä tasapainottava kasvohoito johon kuuluu  Comfort zonen-alkurentoutusrituaali, pintapuhdistus ja ihoanalyysi sekä kuorinta tai happohoito. Lopuksi naamio  jonka vaikutuksen aikana Detox-hieronta. Tehokas hoito kaikille ihotyypeille.

Active pureness-  Syväpuhdistava, hellävarainen ihonpuhdistus, jossa yhdistyy rauhoittava Spirulinaa sisältävä erikoisnaamio, tehden puhdistuksen jälkeen ihosta raikkaan ja tasaisen, mattaisen tunteen.  Lisäksi hoitoon yhdistetään ihonpuhdistus mekaanisesti tai ultraäänellä.

Double Peel- Uudistava hedelmähappohoito väsyneelle, kuivalle ja hehkua kaipaavalle iholle mutta myös nuoremmalle, tukkoiselle ja epäpuhtaalle iholle. Hoito aktivoi solujen uusiutumista, kirkastaa ja tasoittaa ihoa.

                           60 MIN   |     85€

COMFORT- SKIN REGIMEN URBAN LONGEVITY™  

Täydellinen vastalääke hektiselle elämäntavalle on nyt tässä. Kirkastava, kosteuttava, elvyttävä ja ryhtiä iholle tuova hoito voidaan räätälöidä ihollesi tarpeiden mukaan tehokkaiden skin regimen boostereiden avulla. Patentoitu Macro Waves- musiikki sekä uniikkia synergiaa tuova rauhoittava Qigong hieronta ja skin regimen öljytuoksu vastustaa stressin vaikutusta ihossa ja mielessä.  Uudistava hedelmähappokuorinta ja kohottava, rullaava sideskudoshieronta aktivoi kasvojen ja kaulan soluaineenvaihduntaa tuntuvasti, minkä lisäksi nesteitä poistava  hieronta selkeyttää kasvonpiirteitä. Olet uudesti syntynyt ja energinen.

60 MIN | 95€

COMFORT- SUBLIME  SKIN LIFT 

Sublime skin lift työskentelee monivaikutteisesti ihon arkkitehtuurin parantamiseksi. Se on oikea valinta ikääntyneelle iholle, jossa on uurteita tai kiinteyden ja täyteläisyyden menetystä. Hoito kiinteyttää ja ravitsee ihokudosta, tasoittaa ihon pintaa, stimuloi uusien solujen muodostumista sekä pehmentää syviä uurteita ja pienempiä juonteita. Sublime lift sisältää kuorinnan ihotyypin mukaan, innovatiivisen bifaasisen erikoisnaamion sekä erityisen Active lift massage -hieronnan joka on saanut inspiraatiota japanilaisesta kobido-tekniikoista.

Pidempi hoito sisältää yllämainitun lisäksi ihoa tehokkaasti uudistava Double peel-kaksoiskuorinnan hedelmähapoilla ja C-vitamiinilla sekä kosteuttavan ja kiinteyttävän Sublime eye silmänympäryshoidon erikoisnaamiolla.

 60 MIN | 105€

                        90 MIN | 135€

MEDICAL -ENVIRON ERIKOISKASVOHOIDOT

environEnviron® -hoitojen pääosassa on A-vitamiini ja C-vitamiini jotka ovat elintärkeitä ylläpitäkseen terveen ja nuorekkaan ihon. Myös tärkeimmät antioksidantit, peptidit, E-vitamiini ja betakaroteeni on lisätty tuotteisiin elvyttämään ja suojaamaan ihoa haitallisilta ympäristötekijöiltä.
On tieteellisesti todistettu että yhdessä nämä ainesosat ja hoidot

 • Edistävät terveen kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä parantavan ihon kosteutta saaden ihon näyttämään ”täyteläisemmältä”.
 • Parantavat ihon elastisuutta, väriä ja koostumusta.
 • Mahdollistavat pehmeämpää, kirkkampaa ja tasaisempaa ihoa.
 • Vähentää pigmenttihäiriöitä, hienot juonteet ja rypyt.
 • Vahvistaa ihoa, vähentää couperosa ja normalisoi talin tuotantoa.

A-vitamiinia sisältävät seerumit valitaan hoitoihin sen mukaan, millä tasolla asiakas on A-vitamiinin kotikäytössä.

Hoidoissa käytetään Des Fernandesin kehittämää Ionzyme DF- Machine, laite joka on tällä hetkellä maailman tehokkain imeyttämään vitamiineja ihoon. Laite perustuu kahteen menetelmään jotka yhdessä tehokkaasti imeyttävät vitamiinit ja parantavat ihon rakennetta jotta iho näyttää ja tuntuu nuoremmalta 2-3 hoidon jälkeen.

Environ facials1. SONOFOREESI

Erityishoitoa tarvitsevat alueet tai koko kasvot käydään läpi matalataajuisella ääniaallolla (n.22 kHz), joka saa solujen väliset lipidikerrokset värähtelemään ja muodostamaan tiehyeitä ihon syvempiin kerroksiin. Tutkimusten mukaan sonoforeesi on 4000 % tehokkaammpi kuin tavallinen ultraääni.

2. IONTOFOREESI

Kasvoille levitetään naamio johon kiinnitetään iontoforeesilaitteen johdot ja laitteella annetaan  pulsoivaa, sykäyksittäin toimivaa sähkövirtaa, joka vetää sähköisesti varautuneita vitamiinimolekyylejä yhteen ja työntää niitä ääniaallolla tehtyjä tiehyeitä pitkin ihon syvempiin kerroksiin. A- ja C-vitamiini pääsevät stimuloimaan fibroblasteja tuottamaan lisää kollageenia ja elastiinia.

Environ-kasvohoitoja sopii sinulle, joka haluaa hidastaa ihosi ikääntymistä ja pitää sen kauniina mahdollisimman pitkään, ilman kirurgin veistä. Hoidot suositellaan sarjahoitoina 1-4 viikon välein ihon kunnosta riippuen. Säännöllinen A-vitamiinivoiteiden käyttö kotihoidossa on ehdottoman tärkeää parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

MEDICAL- ENVIRON VITAMIN POWER HOUR 

Tässä supertehokkaassa sinulle räätälöidyssä tunnin pituisessa erikoiskasvohoidossa imeytetään yhdistelmä A-vitamiinia,peptiidejä, antioksidantteja ja tehokkaita flavonoideja  DF-laitteen avulla käyttäen sekä sono- että iontoforeesia saaden aktiiviaineet vietyä syvempiin ihon kerroksiin stimuloimaan elastiinin ja kollageenin tuotantoa sekä  parantamaan ihon omia kosteustekijöitä ja pitämään ihon nuorekkaana ja heleänä.

Valittavana 3 eri vaihtoehtoa:

Kosteuttava kasvohoito kaikille ihotyypeille sisältäen kaksoispuhdistuksen, valitun seerumin imeytyksen DF-laitteella sekä miellyttävän kasvo ja decolteehieronnan A-vitamiiniöljyllä.

Puhdistava kasvohoito sopii erityisesti rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle sekä helposti tukkeutuvalle sekaiholle. Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, kemiallisen kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen ja vitamiinien imeytyksen iontoforeesilla rauhoittavan levänaamion alla.

Age Control kasvohoito on tarkoitettu iholle jossa on näkyviä ikääntymisen merkkejä tai pigmenttimuutoksia. Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, kemiallisen kuorinnan, valitun seerumin imeytymisen sonoforeesilla haluttuihin kohteisiin loppuen koko kasvojen vitamiinikäsittelyyn iontoforeesilla rauhoittavan levänaamion alla.

                         60 MIN    | 98 

MEDICAL- ENVIRON  MIKRONEULAUS 

Mikroneulaus tuo ihon hoitolahoidot uudelle tasolle mahdollistaen tehoaineiden imeytymisen hyvin syvälle ihoon.  Neulaus toimii erinomaisesti juonteiden silottamiseen, ihonvärin tasoittamiseen,huokosten pienentämiseen ja ihon vahvistamiseen kuten ohuen ihon ja couperosan hoidossa sekä aknearpien madaltamiseen.

Meillä neulauksessa käytetään modernia, uusinta teknologiaa edustavaa Innopen -neulauskynää. Kynän neulatippi on kertakäyttöinen ja steriili, joten toimenpide on aina turvallinen. Neulauskynä on mahdollisimman kivuton menetelmä, useimmille kivuttomampi kuin neulausrulla. Siinä neulan pituus saadaan säädettyä tarkalleen haluttuun syvyyteen. Innopen kynä ei ole automaattinen, vaan sitä liikutetaan iholla manuaalisesti. Näin varmistetaan se, että neula on aina ihoystävällisesti 90 asteen kulmassa ihoon nähden, eikä myöskään naarmuta ihoa.

Tämä hoito sisältää kaksoipuhdistuksen, kemiallisen kuorinnan, mikroneulauksen sekä peptiidi- että vitamiiniseerumin imeytyksen iontoforeesilla  ihoa rauhoittavan levänaamion alla.

Hoitosarjalla saavutetaan näkyvä ihon nuorentuminen sekä uudistuminen.  Suositellaan otettavaksi 3-6 krt. ja 4-6 viikon välein. Sarja voidaan toistaa 1-2 krt./vuodessa.

Lisäpalvelu: Puudutus 20€.

                              90 MIN   | 158€