Feet & Soul Experience Jalkahoidot

JALKAHOIDOT

Feet & Soul Experience day spa tarjoaa tehokkaita ja hemmottelevia jalkahoitoja kauniissa ympäristössä monen vuoden kokemuksella. Jalkahoidoilla saat apua mm. kovettumiin, kipeisiin känsiin, sisäänpäin kasvaneeseen varpaankynteen ja muihin jalkaongelmiin.

JALKAHOITO HELSINKI – LAADUKKAAT PALVELUKOKONAISUUDET

Jalkahoito kannattaa valita jalkojen kunnon mukaan. Perfect Feet- on täydellinen klassinen jalkahoito missä hoidetaan myös ongelmia kuten kipeä känsä tai sisäänkasvanut kynsi. Perusteellisempaa hoitoa ja hemmottelua kaipaaville ja mikäli viime hoitokerrasta on yli 6 kk niin suosittelen erityisesti Spa Feet- jalkahoitoa.

Laadukkaiden jalkahoitojen lisäksi valikoimaamme kuuluu hemmotteleva hierontahoito  Happy Feet jossa jalat hierotaan pitkän kaavan mukaan sekä varpaiden kynsien kestolakkaus jolla saat kauniit jalat ympäri vuoden. Shellac-kestolakkaus pysyy huoliteltuna jopa viikkoja ja lakkaus kovetetaan led-uunissa. Herkullisen värisen varpaiden kestolakkaus on mahdollista yhdistää jalkahoitoihin jolloin hinta on alkaen 35€.

Hinnat sisältävät alvin 24%. Pidätämme oikeuden hinnaston muutoksiin.

JALKAHOITO HELSINKI – DAY SPA FEET & SOUL EXPERIENCE

PERFECT FEET

Täydellinen jalkahoito sisältää pehmentävän jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon poralla sekä  hieronnan jalkaterille. Jalkasi ovat jälleen pehmeät ja hyvinvoivat ja askeleesi kevyt.

*Lisäpalvelu: Varpaankynsien lakkaus omalla lakalla 5€ +15min. Ostaessasi hoitolan valikoimasta lakkapullon saat lakkauksen velituksetta. Vinulux-lakkapullo 8€ tai 16€ . Hygienisistä syistä ei käytetä samoja lakkoja asiakkaille.

AIKA 60 MIN      HINTA 79 €

SPA FEET

Rentouttava ja verenkiertoa vilkastuttava spajalkahoito pitkällä hieronnalla. Hoito sisältää aromaattinen jalkakylpy, pehmentävän suola- tai sokerikuorinnan jaloille, kovettumien poiston sekä kynsien- ja kynsinauhojen hoidon. Hoito huipentuu turvotusta poistavasta jalka- ja säärihieronnasta yhdistettynä energisoivaan jalkojen vyöhykekäsittelyyn.

Lisäpalvelu: Varpaankynsien lakkaus omalla lakalla 5€ +15min. Ostaessasi lakkapullon hoitolasta saat lakkauksen veloituksetta hoidon yhteydessä. Vinulux-lakkapullo 8€ tai 16€. Hygienisistä syistä ei käytetä samoja lakkoja asiakkaille.

AIKA 90 MIN      HINTA 105 €

HAPPY FEET

Tehokas jalkahieronta rauhoittaa väsyneet ja särkevät jalat. Hoitorituaaliin  kuuluu virkistävä jalkakuorinta ja turvotusta poistava naamio jonka vaikutusaikana saat nauttia stressiä lievittävästä niska- ja päänhieronnasta. Hoidon viimeistelee rentouttava ja jalkojen verenkiertoa elvyttävä hieronta polviin asti.

AIKA 45 MIN      HINTA 60 €

EXPRESS FEET

Tehokas kovettuma tai kynsienhoito. Sisältää ihoa pehmittävän jalkakylvyn, kovettumien ja känsien poiston veitsellä ja raspilla tai kynsien leikkaus ja viilaus sekä mahdollinen ohentaminen poralla. Lopuksi vielä jalkavoiteen  imeytyksen jalkaterille.

*Lisäpalvelu: Kynnenoikaisu  Podofix liuskan asennusmenetelmä, jossa on jousi, joka pysyy kynnellä 2 vko-2 kk alk. 40€

 

      AIKA 30 MIN    HINTA 45€

 SHELLAC TOENAILS

Kestolakkaus mahdollistaa huolitellut, lakatut varpaankynnet  viikoiksi. Hoitoon kuuluu kynsien muotoilu ja kynsinauhojen  kevyt siistimisen, kestolakkauksen sekä hoitoöljy kynsinauhoille.. Huollossa poistetaan vanha kestolakka lioutuksella sekä laitetaan uudet. Feet -jalkahoitojen yhteydessä uudet 30€ & huolto 40€.

 SHELLAC ™ COLOR       45 MIN |  60€

 SHELLAC ™ FRENCH    45 MIN |  69€

  SHELLAC ™ HUOLTO   60 MIN |  75€

CRYOPEN- SYYLÄN JÄÄHDYTYSHOITO

Nyt nopeasti ja helposti eroon syylistä Cryopen jäähdytyksellä. Syylien jäähdytys on nopeaa ja lähes kivutonta. Aluksi hoidettava kohde turpoaa ja turvotus kestää noin 3 päivää. Tämän jälkeen alueelle muodostuu rupi, ja kun rupi tippuu, tippuu myös jäähdytetty kohde. Hoito on täysin turvallista terveelle iholle. Ruven tippumisen jälkeen alueella voi olla pientä punoitusta joka paranee muutamassa kuukaudessa. Syylien jäähdytys voi vaatia muutaman käsittelykerran syylän koon vuoksi.

Hoitoon kuuluu jalkakylpy, syylän ohentaminen veitsellä, raspilla tai poralla sekä jäähdytys. Hoitolasta voit ostaa kevennystuotteita helpottamaan arkea seuraavien päivien aikana. Yhdistäessä toiseen jalkahoitoon saat jäähdytyksen 25€.

                    30 MIN   |    45€