Feet & Soul Experience Vartalohoidot

VARTALOHOIDOT & HOITOPAKETIT

Rentouttava, uudistava ja tehokas Feet & Soul Experiencen vartalohoito tai hoitopaketti on kaikkia aisteja herättävä elämysmatka kauneuden ja hyvinvoinnin maailmaan. Kun sinua kutsutaan hoitoasi – ja omaa hetkeäsi varten hoitohuoneeseen, siellä Sinua odottavat pehmeä ja lämmin hoitopeti, tunnelmallinen kynttilänvalo sekä soljuva äänimaailma joka kuiskii rauhoittumaan ja rentoutumaan ja sulkemaan kiireen ja stressin mielestäsi.

IHONHOITO LAADUKKAILLA TUOTTEILLA

Voit luottaa ihosi ylellisten Comfort Zone tuotteidemme hoidettavaksi, vartaloasi, kasvosi ja jalkojasi hemmoteltavaksi, mielesi kiedottavaksi rentouttavan ja harmonian täyteiselle elämysmatkalle maailman eri kolkilta inspiraatiota saaneihin hoitoihin. Toisena sarjana käytämme Ekopharma Helsinki- luonnonkosmetiikkasarjaa joka pohjautuu Suomen ankarissa olosuhteissa kehittyneisiin arktisiin marjoihin jotka keräävät ainutlaatuisen voimansa auringon valosta ja maailman puhtaimmista vesistä monen kylmän kuukauden jälkeen. Näiden raaka-aineiden sisältämät hoitavat, suojaavat ja korjaavat ainesosat ovat myös hyvinvoivan, valovoimaisen ihon salaisuus. Tuotteet sopivat herkkäihoisille, raskaana oleville ja hajusteallergikoille.

Feet & Soul Experiencen vartalohoidot ja hoitopaketit luo elämyksiä ja kokonaisvaltaisia kokemuksia, jotka ovat kauniista hiottuja ja tarkkaan mietittyjä kokonaisuuksia aina pieniä yksityiskohtiaan myöten alusta loppuun saakka.

ANTI AGE- SKIN REGIMEN

Elinvoimaa, aineenvaihduntaa, kasvojen ja vartalon kiinteyttä parantava koko kehon luonnonmukainen anti-age-hoito. Vartalo kuoritaan chian siemeniä ja piitä sisältävällä ravitsevalla kuorinta-aineella. Tämän jälkeen alaselkä ja jalat käsitellään erityisellä sidekudosta aktivoivalla Kabat-tekniikalla. Lopuksi koko vartalolle imeytetään tehokkain hierontaliikkein matchateetä, kofeiinia, tripeptidiä  sekä erityistä Longevity complex- ainesosaa sisältävä hoitovoide. Kasvot saavat puhdistuksen, aktivoivan sidekudoshieronnan ja uudistavan hedelmähappokuorinnan ja rentouttavan päänhieronnan. Hoidon vaikutuksesta ihosta tulee täyteläisempi ja kohottunut, ilmejuonteet ja syvemmät juonteet ovat pehmentyneet.

KASVOT & VARTALO 75MIN  / 98 €

NATURAL & ECOCERT – SACRED NATURE

Tämä ravitseva luomu kasvo- ja vartalohoito kuljettaa sinut kokemaan rentoutuksen siunattuja hetkiä. Hetket sinua varten, jolloin voit uudelleen löytää sisintäsi ja paikkasi meidän kiireisessä maailmassa sekä kohottaa stressitasojasi ja samalla hoivata kasvojasi ja vartaloasi. Tämä ylellinen ja ainutlaatuinen elämyshoito sertifioidulla Sacred Nature luomutuotteilla sisältää kokovartalon kuorinnan ja vartalohieronnan buriti ja jojobaöljyllä joka ravitsee ja elastisoi ihoa sekä hoitaa raskausarpia. Hoitokokemuksen kohokohta on ihoa kosteuttava kasvohoito. Kasvonaamion vaikutuksen aikana  hierotaan kädet vartalovoilla.

 KASVOT & VARTALO 75 MIN / 98€

 

BODY STRATEGIST – FIRM & TONE

Syväkosteuttava  anti-age vartalohoito  atioksidanttiriikkaalla luomu tamanuöljyllä joka kiinteyttää, elastisoi ja syväkosteuttaa ihoa sis. kokovartalokuorinnan, naamion ja kiinteyttävän hieronnan.

Täsmähoito ikääntyvälle kuivalle iholle ja loistava auringonoton jälkeen sekä raskaana oleville ehkäisemään raskausarpia. Hoitoon kuuluu rakeellinen kokovartalokuorinta ja kokovartalonaamio  joka kääritään muovikääreisiin ja lämpöpeitteen alla saat nauttia rentouttavasta päänhieronnasta. Naamio poistetaan lämpimillä kompresseilla ja levitetään ihoa elastisoiva ja kiinteyttävää öljyä tarvitsemilla alueille jonka jälkeen saat nauttia kokovartalon kiinteyttävästä hieronnasta.

                AIKA 90 MIN     HINTA  130€

BODY STRATEGIST- SLIM & CELLULITE

Tehokas mutahoito Bagni di Pisa-  termogeenisellä lähdevedellä sekoitettuna eteriiisiin öljyihin ja laminaari- sekä rakkolevään hoikistaa ja muokkaa ongelma-alueita, ja  vielä paikallisesti vähentää näkyvää selluliittiä. Hoitoon kuuluu kuorinta,  kuona-aineita poistava mutakääre ja edistyksellinen selulliittihieronta.

 Vartalon ongelmakohdat (esim. reidet, lantio ja vatsa) kuoritaan  ja hierotaan lämpimällä mudalla ja alueet kääritään tiivisti  kääreisiin vaikuttamaan jonka aikana tehdään rentouttava päähieronta. Naamio poistetaan ja tehdään nesteitä ja kuona-aineita poistava selluliittihieronta. Intensiivinen hoito päättyy ihon voitelulla tiiville selluliitille tarkoitetulla voiteella jossa lämpövaikutus stimuloi ihon mikroverenkiertoa, jolloin tuotteiden aktiiviaineet mm. koffeiini, pääsevät imeytymään tehokkaasti ja lipolyysi tehostuu sekä nestekiertoa elvyttävällä voiteella.

                        AIKA 90 MIN   HINTA 130€

NATURAL – EKOPHARMA HELSINKI DELUXE

Matkaa ajatuksissasi keskelle suomalaista luontoa, hengitä keuhkot täyteen raikasta ilmaa ja heittäydy pohjolan kasvikunnan vahvimpien supervoimien vietäväksi ja anna niiden ladata, mielesi ja kehosi täyteen energiaa. Palaat takaisin arkeesi voimantuneena, kasvot hehkuen ja kevein askelin.

Hoito sisältää kasvohoidon ihotyypin ja asiakkaan toiveiden mukaan, sis. ihonpuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion ja loppuvoiteen. Jalkahoitoon kuuluu pehmentävä jalkakylpy, kovettumien poisto veitsellä ja raspilla sekä kynsien kevyt siistiminen. Lopuksi vielä nesteitä poistava tehokas jalkahieronta polviin asti rentouttaa väsyneet ja särkevät jalat.

Hoito sopii myös raskaana oleville ja  voidaan toteutettaa odottavan äidin tila huomioiden.

        AIKA 90 MIN     HINTA 130€

NATURAL-  MAMA HARMONY

Kokonaivaltainen rentouttava ja herkullinen marjahoito tuleville äideille. 

Tässä täydellisen rentouttavassa ja kokonaisvaltaisessa hoidossa tehdään rentouttava hieronta sekä juuri sinulle räätälöity kasvohoito. Hoidossa käytetään suomalaisen Ekopharma Helsingin tuotteita.

Hieronta kohdistuu niille alueille jotka ovat alttiita stressille ja jännitystiloille raskauden aikana. Hoito tehdään äidin tuntemukset ja olo sekä raskauden vaihe huomioiden. Hieronta lievittää lihaskipuja sekä auttaa rentoutumaan. Hoito jatkuu sinulle räätälöidyllä kasvohoidolla.

Äiti voi tuntemustensa mukaan valita hoitoonsa joko pidemmän kasvohoidon tai pidemmän hieronnan

                AIKA 90 MIN      HINTA 130€