Feet & Soul Experience Vartalohoidot

VARTALOHOIDOT & HOITOPAKETIT

Rentouttava, uudistava ja tehokas Feet & Soul Experiencen vartalohoito tai hoitopaketti on kaikkia aisteja herättävä elämysmatka kauneuden ja hyvinvoinnin maailmaan. Kun sinua kutsutaan hoitoasi – ja omaa hetkeäsi varten hoitohuoneeseen, siellä Sinua odottavat pehmeä ja lämmin hoitopeti, tunnelmallinen kynttilänvalo sekä soljuva äänimaailma joka kuiskii rauhoittumaan ja rentoutumaan ja sulkemaan kiireen ja stressin mielestäsi.

IHONHOITO LAADUKKAILLA TUOTTEILLA

Voit luottaa ihosi ylellisten Comfort Zone tuotteidemme hoidettavaksi, vartaloasi, kasvosi ja jalkojasi hemmoteltavaksi, mielesi kiedottavaksi rentouttavan ja harmonian täyteiselle elämysmatkalle maailman eri kolkilta inspiraatiota saaneihin hoitoihin. Toisena sarjana käytämme Ekopharma Helsinki- luonnonkosmetiikkasarjaa joka pohjautuu Suomen ankarissa olosuhteissa kehittyneisiin arktisiin marjoihin jotka keräävät ainutlaatuisen voimansa auringon valosta ja maailman puhtaimmista vesistä monen kylmän kuukauden jälkeen. Näiden raaka-aineiden sisältämät hoitavat, suojaavat ja korjaavat ainesosat ovat myös hyvinvoivan, valovoimaisen ihon salaisuus. Tuotteet sopivat herkkäihoisille, raskaana oleville ja hajusteallergikoille.

Feet & Soul Experiencen vartalohoidot ja hoitopaketit luo elämyksiä ja kokonaisvaltaisia kokemuksia, jotka ovat kauniista hiottuja ja tarkkaan mietittyjä kokonaisuuksia aina pieniä yksityiskohtiaan myöten alusta loppuun saakka.

FACE & BODY – SACRED NATURE

Ecocert-sertifioidulla luonnonkosmetiikalla tehtävä kasvojen ja vartalon yhdistelmähoito ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Vartalolle tehdään öljyllä erityinen Sacred Nature-hieronta. Kasvohoidossa kasvot puhdistetaan, kuoritaan ja tehdään naamio ja lopuksi myös kasvot hierotaan. Hoito on ihanteellinen kuivalle ja herkälle iholle. Voidaan tehdä myös raskauden aikana. Pidempi hoito sisältää myös Sacred Nature vartalokuorinnan.

                       6o MIN / 98€

                       90 MIN/ 130€

BODY- SLIM & CELLULITE

Tehokas mutahoito Bagni di Pisa-  termogeenisellä lähdevedellä sekoitettuna eteriiisiin öljyihin ja laminaari- sekä rakkolevään hoikistaa ja muokkaa ongelma-alueita, ja  vielä paikallisesti vähentää näkyvää selluliittiä. vartalon ongelmakohdat kuoritaan entsymaattisella aha-happo kuorinnalla ja alueet hierotaan lämpimällä mudalla jonka jälkeen kääritään tiiviseen kääreisiin vaikuttamaan jonka aikana tehdään rentouttava decoltee ja päänahanhieronta. Kääret poistetaan ja sitten seuraa edistyksellinen selluliittihieronta.

                        AIKA 90 MIN   HINTA 130€

FACE & FEET –  HELSINKI DELUXE

Matkaa ajatuksissasi keskelle suomalaista luontoa, hengitä keuhkot täyteen raikasta ilmaa ja heittäydy pohjolan kasvikunnan vahvimpien supervoimien vietäväksi ja anna niiden ladata, mielesi ja kehosi täyteen energiaa. Palaat takaisin arkeesi voimantuneena, kasvot hehkuen ja kevein askelin.

Hoito sisältää kasvohoidon ihotyypin ja asiakkaan toiveiden mukaan, sis. pintapuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion ja loppuvoiteen. Jalkahoitoon kuuluu pehmentävä jalkakuorinta, kovettumien käsittely raspilla sekä kynsien kevyt siistiminen. Lopuksi vielä turvotusta poistava ja ihoa ravitseva jalkahieronta kosteuttavalla naamiolla  rentouttaa väsyneet ja särkevät jalat.

Hoito sopii myös raskaana oleville ja  voidaan toteutettaa odottavan äidin tila huomioiden.

        AIKA 90 MIN     HINTA 130€

FACE & BODY-  MAMA HARMONY

Kokonaivaltainen rentouttava ja herkullinen marjahoito tuleville äideille. 

Tässä täydellisen rentouttavassa ja kokonaisvaltaisessa hoidossa tehdään rentouttava hieronta sekä juuri sinulle räätälöity kasvohoito. Hoidossa käytetään suomalaisen Ekopharma Helsingin tuotteita.

Hieronta kohdistuu niille alueille jotka ovat alttiita stressille ja jännitystiloille raskauden aikana. Hoito tehdään äidin tuntemukset ja olo sekä raskauden vaihe huomioiden. Hieronta lievittää lihaskipuja sekä auttaa rentoutumaan. Hoito jatkuu sinulle räätälöidyllä kasvohoidolla.

Äiti voi tuntemustensa mukaan valita hoitoonsa joko pidemmän kasvohoidon tai pidemmän hieronnan

                AIKA 90 MIN      HINTA 130€