SOKEROINTI – LUOONONMUKAISTA IHONHOITOA

Sokerointihoidot naisille ja miehille Feet & Soul Experience dayspassa Helsingissä.

Vartalo- ja kasvosokeroinnissa 100% luonnonmukainen sokeri yhdistettynä oikeaan tekniikkaan saa ihokarvojen lisäksi, poistettua myös hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa. Tuloksena on terve karvaton ja pehmeä iho. Kaikki brassisokeroinnit (vain naisille) päättyvät hemmottelevaan jalkahierontaan mikäli aikaa jää yli.

Huomioitavaa:

Saavuthan sokerointihoitoon vähintään 5 mm karvan pituudella takaaksesi parhaan ja kivuttomamman lopputuloksen ja jätä ihonkuorinta väliin samana sekä edeltävänä päivänä sillä sokeri kuorii ihoasi luonnollisesti. Lue lisää sokeroinnista sivun alalaidalta.

Kotihoito-ohjeet sokeroinnin jälkeen:

Vältä saunaa ja urheilua (hikoilua) 12 tuntia.
Jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä deodorantin käyttöä 12 tuntia.
Jos sinulta on poistettu kasvokarvoja, vältä tukkivia meikkiaineita 12 tuntia.
Muista välttää aurinkoa (solarium) samana päivänä ja suojata iho auringolta seuraavana päivänä.
Muista kosteuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti, näin estät tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat.
Ihoa ei saa raapia tai hangata hoidon jälkeen.
Vältä tiukkoja, hankaavia vaatteita heti hoidon jälkeen.

SOKEROINTI HELSINKI – DAY SPA FEET & SOUL EXPERIENCE

KASVOT   17-30€

 

Huulten alue | 10 min | 17 €

Leuka ja huulet | 20 min | 20 €

Kulmat | 10 min | 17 €

 

VARTALO & NAISTEN INTIIMIALUEET

Kainalot / Bikini | 15 min | 30 €

Sääret | 30 min | 47 €

Sääret ja reidet | 60 min | 75€

Brassi 1. kerta tai huoltoväli 5 vko | 45 min | 78€

Brassi 3-4 vko:n huoltoväli | 30 min | 65€

USEIN KYSYTTYÄ SOKEROINNISTA

Mitä on sokerointi?
Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti -mutta tehokkaasti- myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on karvaton, pehmeä, silkkinen ja terve iho.
Tämän menetelmän avulla saadaan poistettua lyhimmätkin ihokarvat koko vartalolta, herkimmiltäkin alueilta (esim. brasilialainen eli brassi) ja vieläpä miellyttävän makeasti sokerilla. Iho ei juurikaan punoita ja se tuntuu todella sileältä. Hoito sopii niin miehille kuin naisille.

Sokerointi on myös erinomainen vartalokuorinta ja se saa ihon tuntumaan silkin pehmeältä. Sokeri saa karvan ”pullahtamaan” ulos karvatupesta, aiheuttamatta vahinkoa iholle. Sokeri on ihoystävällinen, vesiliukoinen ja turvallinen tapa poistaa ihokarvoja.

Sokerointi on parhaimmillaan pienillä, aroilla ja herkillä ihoalueilla, kuten kainaloissa, bikinirajassa ja brasilialaisessa karvanpoistossa. Myös isommilla alueilla (sääret, reidet, käsivarret, selkä) sokerointi toimii hyvänä ja hellävaraisena tapana poistaa häiritsevät ihokarvat.

Sokeroinnin edut verrattuna vahaukseen

  • Sokeri on puhdas ja 100% luonnollinen tuote. (Vaha koostuu useista erilaisista raaka-aineista.)
  • Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa (esim kasvoista). Paras poistopituus karvalle on kuitenkin 5 mm tai yli. (Vahalla poistettaessa karvan tulee olla pidempää.)
  • Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin. Se tarttuu ainoastaan kuolleisiin soluihin ja karvoihin. Tämä tekee sokeroinnista hellävaraisemman ja kivuttomamman. (Vaha tarttuu myös elävään ihosolukkoon ja tottumattomalla käyttäjällä aiheuttaa helpommin ihoon vaurioita.)
  • Sokeri ei katkaise karvaa. (Vahalla karvat katkeavat helpommin.)
  • Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan luonnolliseen kasvusuuntaan, jolloin karvat eivät katkeile eikä synny sisäänkasvaneita karvoja. (Vahattaessa karvat poistetaan kasvusuuntaa vastaan, jolloin karvat katkeavat helpommin, eivätkä näin irtoa juurineen.)
  • Sokeri ei ole kuumaa. Se ei polta ihoa eikä aiheuta arpia, sillä sokeria käytetään huoneenlämpöisenä. (Vaha on huomattavasti kuumempaa kuin sokeri.)
  • Sokeri on hygieenistä.

Minkä pituisella karvalla kannattaa tulla?

Tarpeellinen karvanpituus on 5 mm tai yli, jolloin karvassa on tarpeeksi tarttumapinta-alaa, ja näin se irtoaa kertarepäisyllä. Liian pitkää karva ei voi olla koskaan. Pitkä karva siistitään kädenkäänteessä poistopituuteensa hoitolassa, joten voit huoletta tulla karvanpoistoon karvoituksen ollessa ”luonnontilassa”. Nyrkkisääntönä voitaisiin sanoa, että mieluummin pitkä kuin lyhyt karva, sillä pitkästä saa helposti lyhyemmän, mutta tyhjästä on paha (ja kivulias) nyhjästä! Liian lyhyellä karvalla toimenpiteeseen tuleminen saattaa aiheuttaa epätyydyttävän lopputuloksen. Jos poistettava karva on liian lyhyttä, sitä on mahdotonta saada täydellisesti ”lypsettyä” ulos karvatupesta. Tällöin sokerointi kestää kauemmin, sattuu enemmän eikä tulos siltikään ole silkinsileä.

Älä siis turhaan häveliäisyyttäsi ala siistimään paikkoja etukäteen, vaan tule mieluummin ”metrisillä säärikarvoilla”. Usko pois: niin tuuheita säärikarvoja tai pitkiä kainalokarvoja ei olekaan, joita me emme olisi jo nähneet.

Kauanko karvat pysyvät poissa?

Tähän ei ole yksiselitteistä vastausta. Sokeroitaessa poistetaan kaikki ne karvat, jotka ovat näkyvissä ihon pinnan päällä. Ihon pinnan alla kasvaa jokaisessa juuritupessa myös toinenkin karva. Pinnan alla olevat karvat ovat kaikki eri kasvuvaiheissaan. Karvojen takaisinkasvun nopeus riippuu siitä, missä kasvuvaiheessa kukin pinnan alla oleva uusi karva on. Jos karva on vasta karvanaihe juuritupen pohjalla, sen kasvu ihon pinnalle asti kestää nelisen viikkoa. Jos taas karva on kasvanut jo pitkälle lähelle ihon pintaa, se tulee läpi ihosta jo muutamassa päivässä. Karvat kasvavat takaisin yksi sieltä ja toinen täältä, harvakseltaan ja pikku hiljaa seuraavien viikkojen aikana. Sokeroitaessa karva on irronnut juuritupestaan ja sen takaisinkasvu vie näin kauemmin aikaa kuin terällä ajettaessa. Sokeroidessa karva ei myöskään kasva takaisin kutiavana sänkenä. Ajan myötä karvankasvu heikkenee ja karva pehmenee, kun sokerointi suoritetaan säännöllisesti. Keskimääräinen poistoväli on noin 4 – 6 viikkoa.