MUUT HOIDOT

MEIKKAUS

Hehkua tärkeisiin hetkiin.

QUICK FIX

Pikameikki kasvohoidon yhteyteen. Sisältää ihoa tasoittavan meikkivoiteen, luomivärin/ rajauksen, ripsivärin, poskipunan ja huulikiillon/punan.

25 MIN / 35 €

MAKE MY DAY

Päivämeikki toiveidesi mukaisesti. Kasvosi piirteet korostuvat ja hehkut.

45 MIN / 45 €

PARTY MAKEUP

Iltameikki juhliin tai kuvauksiin. Sisältää halutessasi irtoripsiä. Samalla saat vinkit sinulle sopivista meikkisävyistä ja sen hetken trendeistä.

60 MIN / 65 €

RIPSET JA KULMAT

Ripsien ja kulmien värjäyksen. Sisältää kulmien muotoilun.Lopuksi vielä kosteuttava silmänympärysvoide. (Kasvohoidon yhteydessä hinta 28 €)

HINTA 38 €

RIPSIEN KESTOVÄRI

Ripsien kestovärjäys sisältäen lopuksi silmänympärysvoiteen. (Kasvohoidon yhteydessä hinta 20€)

HINTA 25 €

KULMAKARVOJEN MUOTOILU JA KESTOVÄRI

Kulmien värjäys ja muotoilu joko pinseteillä tai sokerilla. (kasvohoidon yhteydessä 20€)

HINTA 25 €

KULMAKARVOJEN MUOTOILU

Kulmat muotoillaan joko pinseteillä tai sokerilla. (Yli 30min. pituisissa kasvohoidoitojen yhteydessä ilmainen.)

HINTA 15 €

CRYOPEN – jäähdytyshoito

cryopenNyt nopeasti ja helposti eroon varsiluomista, syylistä ja maksaläiskistä Cryopen-jäädytyksellä.

Cryopenillä voidaan hoitaa mm. varsiluomia vartalolla sekä kasvoilla ja kaulalla, rasvaluomia kasvojen alueella ja jalkapohjien syyliä. Varsiluomille riittää useimmiten yksi hoitokerta, isommat koholuomet ja syylät saattavat tarvita muutaman hoitokerran. Varsiluomien ja syylien jäädytys on nopeaa ja lähes kivutonta. Luomia voidaan poistaa useimpien hoitojen yhteydessä, ja niiden paranemisaika on n. viikko.

Aluksi hoidettava kohde turpoaa ja turvotus kestää n. 3 päivää. Tämän jälkeen hoidettu alue näyttää melko samalta kuin käsittelyyn tullessa. Sen jälkeen alueelle muodostuu rupi, ja kun rupi tippuu, tippuu myös jäädytetty kohde.
Hoito on täysin turvallista terveelle iholle. Ruven tippumisen jälkeen alueella voi olla pientä punoitusta joka paranee muutamassa kuukaudessa.
Seuraavat hinnat ovat arvioita ja vaihtelevat hiukan hoidettavan alueen mukaan. Yhdistäessä toiseen hoitoon saat vielä 5 € alennuksen cryo-hoidosta.

Varsiluomi 30 €

Syylä 40 €

saattaa tarvita muutaman käsittelyn

Maksaläiskä 50 €

(rasvaluomi)