KASVOHOIDOT

Feet & Soul Experience day span kasvohoidot ovat tuloksellisia ja kokonaisvaltaisia hoitoja naisille ja miehille. Valintaasi helpottaen kasvohoidot on jaoetultu kolmeen osaan; SPA,  NATURAL ja MEDICAL.

SPA -kasvohoidot teen italialaista huipputuotekehittelyä ja designia edustavalla Comfort Zone -spasarjalla.  Tehokkaat Comfort Zone -kasvohoidot ovat elämyksiä, joissa monipuolisten hierontojen, tuoksujen ja erityisten rituaalien rentouttava kokonaisuus yhdistyvät hoitotuotteiden tehokkuuteen. Hoidon jälkeen ihosi hehkuu uutta elinvoimaa.

NATURAL – kasvohoidot toteutan luonnonkosmettiikkasarjoilla, joita hoitolalla edustavat Kalahari Spa joka on eettinen ja ekologinen sarja Etelä-Afrikan rikkaasta luonnosta ja jonka tehokkaat ja maailmalla palkitut hoidot ja tuotteet antavat näkyviä tuloksia ihollesi, sekä Ekopharma Helsinki ammattisarjalla, jossa suomen luonnossa kasvavista marjoista valmistetut öljyt ja kasviuutteet yhdistyvät luonnollisiin peptideihin ja prebiotteihin antaen kauneudelle kaiken olennaisen.

MEDICAL erikoiskasvohoidot ovat tuloksellisia hoitoja missä hyödynnetään viimeisimpiä tietoja, tutkimuksia ja tuloksia A-vitamiini- peptiidi- ja ahahappohoidoissa ja ratkaisun juuri sinun iho-ongelmiin. Hoidoissa käytetään  eläafrikkalaisen plastiikkakirurgin kehittämän Environ A-C vitamiinihoitosarjaa, jonka teho perustuu vitamiinien riittävän stabiiliin muotoon ja suuriin pitoisuuksiin, jotta näkyviä tuloksia ihossa saataisiin aikaan. Sarja on hajusteeton ja väri-aineton.

KASVOHOITO HELSINKI – YKSILÖLLISTÄ PALVELUA

Ennen varsinaisen kasvohoidon alkua kartoitan tilanteesi, ja toiveesi keskustelemalla ja hoidon päätteeksi kerron Sinulle huomioistani ja mahdollisista suosituksista, varaathan vähän lisää aikaa varsinaisen hoidon keston lisäksi.  Näin pääset kunnolla rentoutumaan ja nauttimaan kasvohoidostasi. Jos epäröit, mikä kasvohoito Sinulle parhaiten sopii,otathan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse niin neuvon sinulle parhaan mahdollisen hoitokokonaisuuden.

ADD ONS – LISÄVALINNAT

Tehosta kasvohoitosi lopputulosta lisäämällä seuraavat vaihtoehdot:

 1. Mekaaninen puhdistus höyryllä. /15€
 2. Ultraäänikuorinta kasvoille ja kaulalle sis. mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa.  / 15€
 3. Timanttihionta sis. tarvittaessa mek. puhdistuksen. /15€
 4.  Eyezone Refresh- turvotusta poistava silmänympärysnaamio /15€
 5. Bright and firm Decollete- kirkastava naamiohoito decolteelle. 25min /35€
 6. Kalaharin selkäkuorinta & hieronta 25 min/35€
 7. Kalahari heel treatment- kovettumia poistava kuorintahoito jaloille kasvohoidon yhteyteen. 25min/ 35€
 8. Kalahari hand treatment- kuorinta ja hierontahoito käsille kasvohoidon yhteydessä. 25min / 35€

KASVOHOITO HELSINKI – DAY SPA FEET & SOUL EXPERIENCE

SPA – COMFORT CLASSIC

Klassinen kasvohoito. Kosteuttava, puhdistava, rauhoittava tai ravitseva hoitokonsepti jota räätälöidään ihollesi, sinun toiveesi ja ihosi tarpeet huomioiden. Hoito aloitetaan Tranquillity-tervetuliaishieronnalla jonka jälkeen kasvot ja kaula puhdistetaan ja kuoritaan jatkuen sinun ihotyypillesi sopivaan ja ihon toimintoja edistävään kokonaisvaltaiseen kasvo ja decolletehierontaan. Naamion vaikuttaessa hierotaan kädet. Hoito päättyy silmänympärystuotteen, kasvoseerumin ja hoitovoiteen levitykseen.

Hoitoon kuuluu tarvittaessa mekaaninen puhdistus. Hoito voidaan myös toteuttaa täysin hajustettomana uuden herkän ihon prebiottisen Remedy-linjan myötä.

               HINTA 85€  AIKA 60 MIN

SPA – COMFORT ANTI AGE

Uudistava, kiinteyttävä ja kohottava kasvohoito.

Täsmäravinteiden, innovatiivisten ainesosien ja hedelmähappokuorinnan tehokkuus yhdessä anti age -hieronnan kanssa kiinteyttää ihokudosta ja lisää ihon kimmoisuutta. Hoidon vaikutuksesta ihosta tulee kirkaampi, tasaisempi, täyteläisempi ja kohottunut, ilmejuonteet ja syvemmät juonteet ovat pehmentyneet.  Kuorinnan jälkeen levitetään valittu seerumi ja pidemmässä hoidossa  kiinteyttävä  peptiidejä ja vitamin pp:tä sisältävä peel-off naamio kasvoille ja kaulalle jonka  vaikutusaikana  saat nauttia rentouttavasta käsienhieronnasta. Molempiin hoitoihin kuuluu decoltee- ja päänahan hieronta sekä pintapuhdistus ja loppuvoiteet.

+ Sublime eye patch-turvotusta poistava silmänympärysnaamio hoidon yhteydessä + 15€.

       

AIKA 45 & 75 MIN    HINTA  70€ & 125€

      

NATURAL  – KALAHARI SPA

Paljasta luonnollisen kauneutesi Kalahari span kasvohoidolla. Tämän ihanan intensiivisen hoitosarjan raaka-aineet tulevat suoraan Afrikan Kalaharin autiomaasta ja sen kasveista. Raaka-aineet kerätään luonnollisin, luontoa kuormittamattomin, eettisesti kestävin menetelmin. Kansainvälisesti arvostetut Kalaharin kasvohoidot tunnetaan tehokuudestaan ja ovat elämys kaikille aisteille.

KALAHARI-kasvohoitoihin kuuluu:  Ihoanalyysi, puhdistus, kuorinta, kasvo ja decolteehieronta sekä omalle ihotyypille valittu hoitoseerumi ja naamio.

 • Honeybush -Kosteuttava kasvohoito. Kaikille ihotyypeille sopiva  klassinen kasvohoito. Rentouttavassa hieronnassa käsitellään kasvojen akupisteitä. Tuloksena on kosteutettu, silkinpehmeä iho.
 • Detox -Puhdistava kasvohoito, jossa käytetään joko hedelmähappoja ja/tai Peel away -hiilinaamiota. Hoitoon voidaan sisällyttää mekaaninen puhdistus.
 • Phyto Compound- kasvohoito, joka räätälöidään ihon tarpeisiin. Erikoisnaamioita sisältävä hoito tehdään esim. kirkastavana tai kiinteyttävänä.

              60 MIN       75€

NATURAL – EKOPHARMA HELSINKI

Ekopharma Helsinki tuotteiden aktiiviaineina vaikuttavat suomalaiset luomumarjat ja kasviuutteet joihin sarja perustuu. Kasvohoidot toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan ihon kunnon ja toiveiden mukaisesti käyttäen räätälöidysti neljää Ekopharman-hoitolinjaa: Herukka, Tyrni, Vadelma sekä Karpalo. Tehdään yhdessä ihostasi pehmeä ja puhdas ja hyvinvoiva!

Vaihtoehtoiset hoidot:

 • KIRKASTAVA – Välittömästi kirkkaampi ja hehkuvampi iho.
 • KOSTEUTTAVA – Janoisen ihon pelastaja. Pehmeä, syväkosteutettu ja heleyttävä hoito.
 • PUHDISTAVA – tasapainottava ja epäpuhtauksia vähentävä hoito tukkoiselle iholle.
 • KIINTEYTTÄVÄ- uudistava ja kohottava hoito aikuiselle iholle.

Hoitokokonaisuuteen kuuluu: syväpuhdistus,  -ihoanalyysi, tarvittaessa kasvojen höyrytys sekä mekaaninen puhdistus, kasvohieronta, omalle ihotyypille valittu kasvonaamio ja päänahan hieronta.

                                    60 MIN  75€

 

MEDICAL -ENVIRON ERIKOISKASVOHOIDOT

environEnviron® -hoitojen pääosassa on A-vitamiini ja C-vitamiini jotka ovat elintärkeitä ylläpitäkseen terveen ja nuorekkaan ihon. Myös tärkeimmät antioksidantit, peptidit, E-vitamiini ja betakaroteeni on lisätty tuotteisiin elvyttämään ja suojaamaan ihoa haitallisilta ympäristötekijöiltä.
On tieteellisesti todistettu että yhdessä nämä ainesosat ja hoidot

 • Edistävät terveen kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä parantavan ihon kosteutta saaden ihon näyttämään ”täyteläisemmältä”.
 • Parantavat ihon elastisuutta, väriä ja koostumusta.
 • Mahdollistavat pehmeämpää, kirkkampaa ja tasaisempaa ihoa.
 • Vähentää pigmenttihäiriöitä, hienot juonteet ja rypyt.
 • Vahvistaa ihoa, vähentää couperosa ja normalisoi talin tuotantoa.

Vitamiini- ja peptidiseerumit on tarkoitettu ihon neulaukseen ja DF-machine laitehoitoon.  A-vitamiinia sisältävät seerumit valitaan hoitoihin sen mukaan, millä tasolla asiakas on A-vitamiinin kotikäytössä.

Environ hoitoja on kolme erilaista: Vitamin Boost- aloitushoito Environin käyttäjille, Age Control -liftaava peptidi- ja vitamiinihoito ja Environ mikroneulaus. Hoidoissa paitsi vitamin boost käytetään Des Fernandesin kehittämää Ionzyme DF- Machine, laite joka on tällä hetkellä maailman tehokkain imeyttämään vitamiineja ihoon. Laite perustuu kahteen menetelmään jotka yhdessä tehokkaasti imeyttävät vitamiinit ja parantavat ihon rakennetta jotta iho näyttää ja tuntuu nuoremmalta 2-3 hoidon jälkeen.

Environ facials1. SONOFOREESI

Erityishoitoa tarvitsevat alueet tai koko kasvot käydään läpi matalataajuisella ääniaallolla (n.22 kHz), joka saa solujen väliset lipidikerrokset värähtelemään ja muodostamaan tiehyeitä ihon syvempiin kerroksiin. Tutkimusten mukaan sonoforeesi on 4000 % tehokkaammpi kuin tavallinen ultraääni.

2. IONTOFOREESI

Kasvoille levitetään naamio johon kiinnitetään iontoforeesilaitteen johdot ja laitteella annetaan  pulsoivaa, sykäyksittäin toimivaa sähkövirtaa, joka vetää sähköisesti varautuneita vitamiinimolekyylejä yhteen ja työntää niitä ääniaallolla tehtyjä tiehyeitä pitkin ihon syvempiin kerroksiin. A- ja C-vitamiini pääsevät stimuloimaan fibroblasteja tuottamaan lisää kollageenia ja elastiinia.

Kun ihoa on vahvistettu A-vitamiinilla, voidaan hoitotehoja lisätä mm. kuorintahoidolla ja mikroneulauksella. Portaittaisella Environ ihonhoidolla pääset vaikuttaviin tuloksiin.

Environ-hoitoja suositellaan sarjahoitoina 1-4 viikon välein ihon kunnosta riippuen. Säännöllinen A-vitamiinivoiteiden käyttö kotihoidossa on ehdottoman tärkeää parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Anna ihollesi terveyden ja kauneuden avaimet, koe ja näe A-vitamiinin, ihon SUPERvitamiinin vaikutukset ihollasi!

MEDICAL-ENVIRON VITAMIN BOOST

Kirkastava ja kosteuttava monivitamiinihoito kaikille ihotyypeille. Tämä Environ tutustumishoito palauttaa luonnollisen hehkun kasvoille lisäämällä solu-aineenvaihduntaa entsymaattisella savinaamiolla ja kevyellä maitohappokuorinnalla jonka vaikutusaikana saat rentouttavan decollete-hartiahieronnan kosteuttavalla ja kiinteyttävällä a-vitamiiniöljyllä. Kasvosi ja mielesi rentoutuu turvotuksia ja kuona-aineita poistavalla kasvolymfalla joka parantaa ihon väriä ja hoitotuotteiden imeytymistä ja vaikutusta. Hoito huipentuu heleyttävän A-vitamiiniseerumiin sekä rauhoittavaan ja kosteuttavaan levänaamioon  jonka vaikutuksen aikana saat nauttia kosteuttavasta käsienhieronnasta tai rentouttavasta päänhieronnasta.

Tehosta hoitosi valitsemalla seerumin imeytys sonoforeesilla. +15€/ 15min.

AIKA 60 MIN      HINTA 98 €

MEDICAL – ENVIRON AGECONTROL

Tämä kolmivaiheinen intensiivihoito on täydellinen anti-age kasvohoito kaikille nuoruuden kauneutta tavoitteleville. Hoidossa käytämme Environin Ionzyme DF-laitetta, joka moninkertaistaa tehoaineiden imeytymisen ihon syvempiin kerroksiin jotta iho näyttäisi ja tuntuisi nuoremmalta.

Kasvohoitoon kuuluu puhdistus ja tehokas maitohappokuorinta, käsintehtävä kohottava kudoshieronta kasvoille sekä uuden DPF312-peptiidiseerumin imeytys erikoishoitoa tarvitseviin alueisiin tai koko kasvoille kiinteyttämään ja selkeyttämään kasvonpiirteitä. Lopuksi imeytetään A-C vitamiiniseerumin ihoon rauhoittavan levänaamion alla jonka vaikutusaikana saat rentouttavan jalkahieronnan. Tällä hoidolla saat kohotetut kasvot ja kiinteämmän ja säteilevän ihon- todistetusti näkyviä tuloksia.

AIKA 90 MIN      HINTA  145€

MEDICAL – ENVIRON MIKRONEULAUS

Mikroneulaus on tehokas hoito silloin, kun haluat hoitaa ihosi ikääntymisen merkkejä, arpia ja epätasaisuuksia, tai kaipaat tasaisempaa väriä, pehmeyttä ja kirkkautta. Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen, joiden avulla hoitavat tehoaineet pääsevät korjaamaan ja vahvistamaan ihoa tehokkaasti. Neulaus stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee, ihon oma kollageeni- ja elastiinivaippa lisääntyvät.

Ensimmäisen hoitokerran yhteydessä Sinulle otetaan käyttöön oma henkilökohtainen hoitorulla, joka säilytetään hoitolalla. Kun otat stimuloivia hoitokertoja säännöllisesti sarjana, saat mikroneulauksesta tehokkaimman tuloksen.

Suosittelemme mikroneulausta hoitosarjana 6-8 kertaa,  1-4 viikon välein.

Hoito tuntuu pienenä pistelynä iholla.

AIKA 60 MIN      HINTA 238  / 155 € jatkokäynnit