KASVOHOIDOT

Feet & Soul Experience day span kasvohoidot ovat tuloksellisia ja kokonaisvaltaisia hoitoja naisille ja miehille. Valintaasi helpottaen kasvohoidot on jaoetultu neljään osaan; SPA, ANTIAGE, NATURAL ja MEDICAL.

SPA & ANTIAGE -kasvohoidot teen italialaista huipputuotekehittelyä ja designia edustavalla Comfort Zone -spasarjalla.  Tehokkaat Comfort Zone -kasvohoidot ovat elämyksiä, joissa monipuolisten hierontojen, tuoksujen ja erityisten rituaalien rentouttava kokonaisuus yhdistyvät hoitotuotteiden tehokkuuteen. Kynttilänvalo, rauhoittava musiikki ja minun varmat otteet ja lempeät kädet antavat luvan rentoutua. Hoidon jälkeen ihosi hehkuu uutta elinvoimaa.

NATURAL – kasvohoidot toteutan luonnonkosmettiikkasarjoilla, joita hoitolalla edustavat Kalahari Spa joka on eettinen ja ekologinen sarja Etelä-Afrikan rikkaasta luonnosta ja jonka tehokkaat ja maailmalla palkitut hoidot ja tuotteet antavat näkyviä tuloksia ihollesi, sekä Ekopharma Helsinki ammattisarjalla, jossa suomen luonnossa kasvavista marjoista valmistetut öljyt ja kasviuutteet yhdistyvät luonnollisiin peptideihin ja prebiotteihin antaen kauneudelle kaiken olennaisen. Ekopharma-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. Molemmat sarjat sopivat myös hajusteherkille.

MEDICAL erikoiskasvohoidot ovat tuloksellisia hoitoja missä hyödynnetään viimeisimpiä tietoja, tutkimuksia ja tuloksia ja tarjoamme  tietotaitomme A-vitamiini- ja antioksidanttihoidoissa ja ratkaisun juuri sinun iho-ongelmiin. Hoidoissa käytetään  eläafrikkalaisen plastiikkakirurgin kehittämän Environ A-C vitamiinihoitosarjaa, jonka teho perustuu vitamiinien riittävän stabiiliin muotoon ja suuriin pitoisuuksiin, jotta näkyviä tuloksia ihossa saataisiin aikaan. A-vitamiinilla hoidettiin alunperin ihon aurinkovaurioita kuten valoikääntymistä ja hyperpigmentaatioita, mutta myöhemmin  huomattiin vitamiinihoidoilla olevan erittäin hyviä tuloksia myös aknen ja ikääntyvän ihon hoidossa. Sarja on hajusteeton ja väri-aineton.

KASVOHOITO HELSINKI – YKSILÖLLISTÄ PALVELUA

Ennen varsinaisen kasvohoidon alkua kartoitan tilanteesi, ja toiveesi keskustelemalla ja hoidon päätteeksi kerron Sinulle huomioistani ja mahdollisista suosituksista, varaathan vähän lisää aikaa varsinaisen hoidon keston lisäksi.  Näin pääset kunnolla rentoutumaan ja nauttimaan kasvohoidostasi. Jos epäröit, mikä kasvohoito Sinulle parhaiten sopii,otathan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse niin neuvon sinulle parhaan mahdollisen hoitokokonaisuuden.

ADD ONS – LISÄVALINNAT

Tehosta kasvohoitosi lopputulosta lisäämällä seuraavat vaihtoehdot:

 1. Mekaaninen puhdistus höyryllä. /15€
 2. Ultraäänikuorinta kasvoille ja kaulalle sis. mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa.  / 15€
 3. Timanttihionta sis. tarvittaessa mek. puhdistuksen. /15€
 4.  Eyezone Refresh- turvotusta poistava silmänympärysnaamio /15€
 5. Bright and firm Decollete- kirkastava naamiohoito decolteelle. 25min /35€
 6. Kalaharin selkäkuorinta & hieronta 25 min/35€
 7. Kalahari heel treatment- kovettumia poistava kuorintahoito jaloille kasvohoidon yhteyteen. 25min/ 35€
 8. Kalahari hand treatment- kuorinta ja hierontahoito käsille kasvohoidon yhteydessä. 25min / 35€

KASVOHOITO HELSINKI – DAY SPA FEET & SOUL EXPERIENCE

SPA – COMFORT CLASSIC

Klassinen kasvohoito. Kosteuttava, puhdistava, rauhoittava tai ravitseva hoitokonsepti jota räätälöidään ihollesi, sinun toiveesi ja ihosi tarpeet huomioiden. Hoito aloitetaan Tranquillity-tervetuliaishieronnalla jonka jälkeen kasvot ja kaula puhdistetaan ja kuoritaan jatkuen sinun ihotyypillesi sopivaan ja ihon toimintoja edistävään kokonaisvaltaiseen kasvo ja decolletehierontaan. Naamion vaikuttaessa hierotaan kädet. Hoito päättyy silmänympärystuotteen, kasvoseerumin ja hoitovoiteen levitykseen.

Hoitoon kuuluu tarvittaessa mekaaninen puhdistus. Hoito voidaan myös toteuttaa täysin hajustettomana uuden herkän ihon prebiottisen Remedy-linjan myötä.

               HINTA 85€  AIKA 60 MIN

SPA – COMFORT EXPRESS

Pikakasvohoito. Tehokas heleyttävä hoito. Sisältää Tranquillity- tervetuliaishieronnan, alkupuhdistuksen, hedelmähappokuorinnan ja syväkosteuttavan hyaluronihapponaamion joka imeytetään ihoon lymfaattisella sivellinhieronnalla. Ihosta tulee silkkimäinen ja kosteustasapaino palautuu.

Kuorinnan vaikutusaikana hierotaan joko kädet tai päänahkaa.

AIKA 30 MIN      

HINTA 50 € 

NATURAL  – KALAHARI SPA

Tämän ihanan intensiivisen hoitosarjan raaka-aineet tulevat suoraan Afrikan Kalaharin autiomaasta ja sen kasveista. Raaka-aineet kerätään luonnollisin, luontoa kuormittamattomin, eettisesti kestävin menetelmin. Osa myyntituotoista ohjataan takaisin Afrikkaan alkuperäiskansojen elinolojen tukemiseen. Kalaharin hoidot ovat elämys kaikille aisteille ja tuoksumaailma vie ajatukset Afrikkaan.
PUMPKIN ENZYME EXFOLIATE 30 MIN 40€

Todellinen kasvojen tehohoito. Glykooli-, kurpitsa-,papaija ja ananasentsyymit madaltavat tehokkaasti ikääntyvän ihon merkkejäkuten juonteita, pienentää ihohuokosia ja tasoittaa, kirkastaa ja hoitaa aknea ja arpista ihoa. (sis. alkupuhdistus, entsyymikuorinta, entsyymihoitotiiviste, naamio ja hoitovoide.)
HUOM! Ei sovellu herkälle, pigmentoituneelle iholle eikä diabeetikoille! Hoidon jälkeisenä päivänä voi esiintyä lievää ihon kuoriutumista.

  BAOBAB C-VITAMIN TREAT 45 MIN 55€

Kiinteyttävä, kirkastava ja elvyttävä hoito kaikille ihotyypeille.
100% orgaanien ja antioksidanttinen baobab-kasvihappohoito madaltaa juonteita sekä pienentää ihohuokosia välittömästi. Tuloksena heleän kaunis ja pehmeä iho.
Sis. Alkupuhdistus, kuorinta, erikoisnaamio jonka aikana renouttava decoltee ja hartiahieronta, seerumi ja hoitovoiteet.

KALAHARI HONEYBUSH CLASSIC 60MIN 70€

Kaikille ihotyypeille sopiva kosteuttava peruskasvohoito.Hoito sisältää tuplapuhdistuksen, kuorinnan, kevyen mekaanisen puhdistuksen, hieronnan ja naamion sekä loppuvoiteet.  Rentouttavassa hieronnassa käsitellään kasvojen akupisteitä. Tuloksena on kosteutettu, silkinpehmeä iho.

PHYTO COMPOUND ERIKOISKASVOHOITO 75MIN 85€

Kalaharin erikoiskasvohoito jonka tehokkuus piilee kaksoisnaamioissa. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus ja kuorinta, mekaaninen puhdistus tai kasvojen hieronta ja hoitoosi valittu naamio jonka aikana saat rentouttavan decolteehieronnan. Sitten levitetään vielä kasvipohjainen Phyto Compound erikoisnaamio asiakkaan ihotyypin mukaan ja toivotun hoitotuloksen aikaansaamiseksi. Compound- naamion vaikutusaikana saat käsienhieronnan. Lopuksi kasvoille levitetään valittu seerumi ja hoitovoiteet. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, jotka kaipaavat kirkastusta, kuulakkuutta, puhdistusta, elvytystä, kiinteyttä tai kosteutta.

NATURAL – EKOPHARMA HELSINKI

Ekopharma Helsinki tuotteiden aktiiviaineina vaikuttavat suomalaiset luomumarjat ja kasviuutteet joihin sarja perustuu. Kasvohoidot toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan ihon kunnon ja toiveiden mukaisesti käyttäen räätälöidysti neljää Ekopharman-hoitolinjaa: Herukka, Tyrni, Vadelma sekä Karpalo. Jokaisella hoitolinjalla on omat tehtävät ja sen ansiosta hoidolla voidaan rauhoittaa ja vahvistaa, uudistaa ja kiinteyttää, kosteuttaa ja heleyttää, puhdistaa ja kirkastaa sekä tasapainottaa ja vähentää tulehduksia. Anna ihosi nauttia sille tärkeistä vitamiineista!
 PH-HAPPOKUORINTA  30MIN 40€

AHA-happoihin perustuva kemiallinen PH-kuorintahoito. Kirkastava ja ihoa uudistava hoito. Hoito on erinomainen valinta myös aknen, aknearpien sekä hyperpigmentaation kanssa kamppailijoille. Kasvohoito sis. alkupuhdistuksen, happokuorinnan, erikoisnaamion jonka aikana decolteehieronnan  ja hoitovoiteen.

HERUKKA-HERKÄLLE IHOLLE 45MIN 55€

Ihoa rauhoittava, kosteuttava ja vahvistava erikoiskasvohoito. Hoidossa käytetään hajusteettomia Ekopharman luonnonkosmetiikkatuotteita. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kulmien muotoilu, kuorinta, kasvohieronta ja rauhoittava kasvonaamio jonka vaikutuksen aikana hierotaan decoltee ja hartioita.

EKOPHARMA CLEAN 60MIN 70€

Puhdistava kasvohoito erityisesti tukkoiselle, väsyneelle ja kirkastusta kaipaavalle iholle. Hoito sisältää ihotyypin mukaisen kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen jonka aikana rentouttava decolteenhieronnan ja sen jälkeen ihon mekaanisen syväpuhdistuksen ja kulmien muotoilun. Naamion vaikutuksen aikana saat rentouttavan käsien hieronnan. Tehdään ihostasi yhdessä hyvinvoiva.

 AIKUISEN MARJAMATKA 75MIN 85€

Kiinteyttävä ja kasvojenpiirteitä kohottava kasvohoito joka sis. kasvojen alkupuhdistus ja rentouttava tervetuliaishieronta decolteelle lämpimillä kivillä jota seuraa kasvojen ph-kuorinta ja kulmien muotoilu. Kasvot saavat energisoivan akupistekäsittelyn sekä kohottavan hieronnan käsin. Hierontaa tehostetaan lämpöisillä kivillä ja lymfakiertoa edistetään viileillä jaderullilla. Hoito huipentuu   aktiiviaineilla räätälöityidyllä  ylellisellä erikoisnaamiolla ihotarpeidesi mukaan jonka vaikutuksen aikana rentouttava käsien hieronta. Tämä hoito on super rentouttava elämys!

ANTI AGE- SKIN REGIMEN 

Uudistava ja kirkastava unisexhoito kaikille ihotyypeille. (+25)

Täsmäravinteiden, innovatiivisten ainesosien ja hedelmähappokuorinnan tehokkuus yhdessä Kabat-tekniikan ja sidekudoshieronnan kanssa kiinteyttää ihokudosta ja lisää ihon kimmoisuutta. Hoidon vaikutuksesta ihosta tulee kirkaampi, täyteläisempi ja kohottunut, ilmejuonteet ja syvemmät juonteet ovat pehmentyneet. Tuotteet sekä korjaavat jo syntyneitä vaurioita että suojaavat uusilta. Hoidossa hieronnan saavat myös hartiat, dekoltee ja päänahka.

Hoitoa suositellaan 4 – 6 kerran sarjahoitona, jolloin hoitojen välillä on oltava 15 päivän tauko.

              AIKA 45MIN    HINTA  65€

ANTI AGE – SUBLIME LIFT 

Ylellinen, kiinteyttävä ja kasvonpiirteitä kohottava kasvohoito.

Hoidon tehokkuudesta vastaa innovaatiivinen  kaksoiskuorinta hedelmähapoilla ja C-vitamiinillä joka kirkastaa ja uudistaa ihoa vähentäen pigmenttihäiriöitä ja madaltaen uurteita tehden sitä heleän, kiinteän ja tasaisen kauniin. Kuorinnan jälkeen levitetään valittu seerumi ja kaksifaasinen  kiinteyttävä  peptiidejä ja vitamin pp:tä sisältävä peel-off naamio kasvoille ja kaulalle jonka  vaikutusaikana  saat nauttia rentouttavasta käsienhieronnasta. Hoito huipentuu erityisen [Comfort Zone] Active Lift Massage- hierontaan ravitsevalla gojimarjaöljyllä joka  edistää solujen uusiutumista ja palauttaa ihon täyteläisyyden ja elvyttää kasvojen kadonneita muotoja.

+ Sublime skin- silmänympäryshoito naamiolla ja lymffahieronnalla 15€.

AIKA 75 MIN      

HINTA 117€

MEDICAL -ENVIRON ERIKOISKASVOHOIDOT

environEnviron® -hoitojen pääosassa on A-vitamiini ja C-vitamiini jotka ovat elintärkeitä ylläpitäkseen terveen ja nuorekkaan ihon. Myös tärkeimmät antioksidantit, peptidit, E-vitamiini ja betakaroteeni on lisätty tuotteisiin elvyttämään ja suojaamaan ihoa haitallisilta ympäristötekijöiltä.
On tieteellisesti todistettu että yhdessä nämä ainesosat ja hoidot

 • Edistävät terveen kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä parantavan ihon kosteutta saaden ihon näyttämään ”täyteläisemmältä”.
 • Parantavat ihon elastisuutta, väriä ja koostumusta.
 • Mahdollistavat pehmeämpää, kirkkampaa ja tasaisempaa ihoa.
 • Vähentää pigmenttihäiriöitä, hienot juonteet ja rypyt.
 • Vahvistaa ihoa, vähentää couperosa ja normalisoi talin tuotantoa.

Vitamiini- ja peptidiseerumit on tarkoitettu ihon neulaukseen ja DF-machine laitehoitoon.  A-vitamiinia sisältävät seerumit valitaan hoitoihin sen mukaan, millä tasolla asiakas on A-vitamiinin kotikäytössä.

Environ hoitoja on kolme erilaista: Vitamin Boost- aloitushoito Environin käyttäjille, Age Control -liftaava peptidi- ja vitamiinihoito ja Environ mikroneulaus. Hoidoissa paitsi vitamin boost käytetään Des Fernandesin kehittämää Ionzyme DF- Machine, laite joka on tällä hetkellä maailman tehokkain imeyttämään vitamiineja ihoon. Laite perustuu kahteen menetelmään jotka yhdessä tehokkaasti imeyttävät vitamiinit ja parantavat ihon rakennetta jotta iho näyttää ja tuntuu nuoremmalta 2-3 hoidon jälkeen.

Environ facials1. SONOFOREESI

Erityishoitoa tarvitsevat alueet tai koko kasvot käydään läpi matalataajuisella ääniaallolla (n.22 kHz), joka saa solujen väliset lipidikerrokset värähtelemään ja muodostamaan tiehyeitä ihon syvempiin kerroksiin. Tutkimusten mukaan sonoforeesi on 4000 % tehokkaammpi kuin tavallinen ultraääni.

2. IONTOFOREESI

Kasvoille levitetään naamio johon kiinnitetään iontoforeesilaitteen johdot ja laitteella annetaan  pulsoivaa, sykäyksittäin toimivaa sähkövirtaa, joka vetää sähköisesti varautuneita vitamiinimolekyylejä yhteen ja työntää niitä ääniaallolla tehtyjä tiehyeitä pitkin ihon syvempiin kerroksiin. A- ja C-vitamiini pääsevät stimuloimaan fibroblasteja tuottamaan lisää kollageenia ja elastiinia.

Kun ihoa on vahvistettu A-vitamiinilla, voidaan hoitotehoja lisätä mm. kuorintahoidolla ja mikroneulauksella. Portaittaisella Environ ihonhoidolla pääset vaikuttaviin tuloksiin.

Environ-hoitoja suositellaan sarjahoitoina 1-4 viikon välein ihon kunnosta riippuen. Säännöllinen A-vitamiinivoiteiden käyttö kotihoidossa on ehdottoman tärkeää parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Anna ihollesi terveyden ja kauneuden avaimet, koe ja näe A-vitamiinin, ihon SUPERvitamiinin vaikutukset ihollasi!

MEDICAL-ENVIRON VITAMIN BOOST

Kirkastava ja kosteuttava monivitamiinihoito kaikille ihotyypeille. Tämä Environ tutustumishoito palauttaa luonnollisen hehkun kasvoille lisäämällä solu-aineenvaihduntaa entsymaattisella savinaamiolla ja kevyellä maitohappokuorinnalla jonka vaikutusaikana saat rentouttavan decollete-hartiahieronnan kosteuttavalla ja kiinteyttävällä a-vitamiiniöljyllä. Kasvosi ja mielesi rentoutuu turvotuksia ja kuona-aineita poistavalla kasvolymfalla joka parantaa ihon väriä ja hoitotuotteiden imeytymistä ja vaikutusta. Hoito huipentuu heleyttävän A-vitamiiniseerumiin sekä rauhoittavaan ja kosteuttavaan levänaamioon  jonka vaikutuksen aikana saat nauttia kosteuttavasta käsienhieronnasta tai rentouttavasta päänhieronnasta.

Tehosta hoitosi valitsemalla seerumin imeytys sonoforeesilla. +15€/ 15min.

AIKA 60 MIN      HINTA 98 €

MEDICAL – ENVIRON AGECONTROL

Tämä kolmivaiheinen intensiivihoito on täydellinen anti-age kasvohoito kaikille nuoruuden kauneutta tavoitteleville. Hoidossa käytämme Environin Ionzyme DF-laitetta, joka moninkertaistaa tehoaineiden imeytymisen ihon syvempiin kerroksiin jotta iho näyttäisi ja tuntuisi nuoremmalta.

Kasvohoitoon kuuluu puhdistus ja tehokas maitohappokuorinta, käsintehtävä kohottava kudoshieronta kasvoille sekä uuden DPF312-peptiidiseerumin imeytys erikoishoitoa tarvitseviin alueisiin tai koko kasvoille kiinteyttämään ja selkeyttämään kasvonpiirteitä. Lopuksi imeytetään A-C vitamiiniseerumin ihoon rauhoittavan levänaamion alla jonka vaikutusaikana saat rentouttavan jalkahieronnan. Tällä hoidolla saat kohotetut kasvot ja kiinteämmän ja säteilevän ihon- todistetusti näkyviä tuloksia.

AIKA 90 MIN      HINTA  145€

MEDICAL – ENVIRON MIKRONEULAUS

Mikroneulaus on tehokas hoito silloin, kun haluat hoitaa ihosi ikääntymisen merkkejä, arpia ja epätasaisuuksia, tai kaipaat tasaisempaa väriä, pehmeyttä ja kirkkautta. Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen, joiden avulla hoitavat tehoaineet pääsevät korjaamaan ja vahvistamaan ihoa tehokkaasti. Neulaus stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee, ihon oma kollageeni- ja elastiinivaippa lisääntyvät.

Ensimmäisen hoitokerran yhteydessä Sinulle otetaan käyttöön oma henkilökohtainen hoitorulla, joka säilytetään hoitolalla. Kun otat stimuloivia hoitokertoja säännöllisesti sarjana, saat mikroneulauksesta tehokkaimman tuloksen.

Suosittelemme mikroneulausta hoitosarjana 6-8 kertaa,  1-4 viikon välein.

Hoito tuntuu pienenä pistelynä iholla.

AIKA 60 MIN      HINTA 238  / 155 € jatkokäynnit