KASVOHOIDOT

Feet & Soul Experience day span kasvohoidot ovat tuloksellisia ja kokonaisvaltaisia hoitoja naisille ja miehille. Valintaasi helpottaen kasvohoidot on jaeltu kahteen osaan;  käsiintehtävä SIGNATURE jota tehdään Comfort Zone spasarjalla tai suomalaisella  luonnonkosmetiikka Ekopharma sarjalla sekä MEDICAL  joka yhdistää lääketieteelliseen Environ hoitosarjan tehokkaisiin laitehoitoihin.

Comfort Zone on  italialainen spasarja  joka yhdistää ensiluokkaisten kasviraaka-aineiden antioksidanttiset öljyt ja uutteet uusimpiin tieteellisiin innovaatioihin.  Tehokkaat Comfort Zone -kasvohoidot ovat elämyksiä, joissa monipuolisten hierontojen, tuoksujen ja erityisten rituaalien rentouttava kokonaisuus yhdistyvät hoitotuotteiden tehokkuuteen. Hoidon jälkeen ihosi hehkuu uutta elinvoimaa.

Ekopharma Helsinki  on suomalainen Helsingissä valmistettu luonnonkosmettinen ammattisarja, jossa suomen luonnossa kasvavista marjoista valmistetut öljyt ja kasviuutteet yhdistyvät luonnollisiin peptideihin ja prebiotteihin antaen kauneudelle kaiken olennaisen.

SIGNATURE  FACE- YKSILÖLLINEN KASVOHOITO 

Tämä kasvohoito perustuu tuotteidemme suuriin tehoaineiden määriin ja hoito räätälöidään ihollesi, sinun toiveesi, ihosi sen hetkinen tila ja tarpeet huomioiden. 

CLASSIC 60 MIN / 80€

Klassinen kasvohoito jota toteutetaan kosteuttavana, rauhoittavana tai puhdistavana. Hoitoon kuuluu pintapuhdistus ja kuorinta, mekaaninen puhdistus höyryllä tai kasvojen hieronta sekä lopuksi naamio jonka vaikutuksen aikana käsienhieronta.

 ANTI AGE  60 MIN / 98€

Napakkuutta, ryhtiä ja kirkkautta iholle tuova kasvohoito, jossa tähdätään ihon oman kollageenin- ja elastaanintuotannon tehostamiseen. Hedelmähappokuorinta poistaa ihon sameuden ja mahdollistaa aktiiviaineiden imeytymisen syvälle. Tehokas, rullaava sidekudoshieronta aktivoi kasvojen ja kaulan soluaineenvaihduntaa tuntuvasti, minkä lisäksi nesteitä poistava  ja kohottava hieronta selkeyttää kasvonpiirteitä.

SPA FACE 90 MIN /130€

Hemmotteleva ja rentouttava spahoito kasvoille palauttaa ihosi tasapainon ja samalla saat näkyviä tuloksia. Hoito alkaa selkähieronnalla, jossa hyödynnetään holistisia syväkudoshierontateknikoita sekä shiatsuvaikutteista akupainantaa yhdistettynä kuumilla kivillä tehtyihin syväsivelyihin, vapauttaen jumeja hartioissa ja selässä. Hoito jatkuu 75 minuuttia kestävällä kasvohoidolla, jossa keskitytään ihon kirkastukseen, kosteutukseen ja elvyttämiseen.  Kasvohieronnassa tähdätään kasvojen energisointiin erityisellä kasvojen vyöhykekäsitelyllä ja liftaavilla hierontaliikkeillä, siirtyen lymffakiertoa stimuloiviin sivelyihin  käyttäen jaderullia. Pääset uinumaan syvään rentoutukseen kasvonaamion vaikutuksen aikana, jolloin hierotaan jalkoja ja käsiä ravitsevalla voiteella ja rentouttavalla vyöhykekäsittelyllä. Hoito huipentuu silmienympärysihonhoitoon, jossa imeytetään simänympärysvoidetta turvotusta poistavalla akupisteiden käsittelyllä ja sivelyillä kylmillä kuukivillä. Lopuksi  ihollesi levitetään ihotyypillesi sopiva seerumi ja hoitovoide antaen viimeisen silauksen upealle hoidolle.

EYEZONE REFRESH 45 MIN/ 65€

Ripsiin ja kulmiin väriä ja muotoa, turvotusta poistava silmänympäryshoito sekä kokonaisvaltaisesti rentouttava päänahan ja hartioiden hieronta. – Ripset ja kulmat värjätään ja kulmat saavat huolittelun tai uuden muodon tarpeen mukaan. Värjäyksen aikana hierotaan hartiat, niska ja dekolteeta. Hoito jatkuu turvotusta poistavaan silmänympärysnaamioon jonka aikana saat nauttia päänhieronnasta. Lopuksi imeytetään silmänympärysvoidetta aktivoivalla akupisteiden käsitelyllä ja lymffaattisillä sivelyillä kylmillä kuukivillä.

BEAUTY TOUCH 45 MIN/ 65€

Rentouttava ja kosteuttava kasvohoito yhdistettynä stressiä lievittävään niska- ja selkähierontaan. Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja kasvo-ja dekolteehieronnan sekä naamion jota imeytetään ihoon lymffaattisella sivellinhieronnalla. Kuivuus ja karheus saavat kyytiä ja tilalle tulevat heleä, raikas ja kosteutettu iho.

 ADD ONS – LISÄVALINNAT

Tehosta kasvohoitosi lopputulosta lisäämällä seuraavat vaihtoehdot:

 1. Ultraäänikuorinta kasvoille ja kaulalle sis. mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa.  / 15€
 2. Timanttihionta sis. tarvittaessa mek. puhdistuksen. /15€
 3.  Mekaaninen puhdistus höyryllä 15 min./ 15€
 4. Sublime eyepatch- turvotusta poistava silmänympärysnaamio /20€
 5.  Kosteuttava decolteehoito kuorinnalla ja naamiolla kasvohoidon yhteyteen. 15 min/20€
 6. Relaxed Mind – päänahanhieronta kasvohoidon yhteyteen. 15min./20€
 7. Cryopen-jäähdytyshoito- Nopeasti ja helposti ja lähes kivuttomasti eroon varsi- ja rasvaluomista kasvoilla ja vartalolla sekä jalkapohjien syylistä. Varsiluomille riittää useimmiten yksi hoitokerta, isommat koholuomet ja syylät saattavat tarvita muutaman hoitokerran. /35€
 8. Express Hands- pikamanikyyri ilman lakkausta 30 min. /40€
 9. Soft Feet- pikapedikyyri sisältäen ihoa pehmittävän happohoidon, kovettumien raspaus, kynsien muotoilu ja kynsinauhojen kevyt siistiminen sekä jalkavoiteen imeytyshieronta. 30 min/40€
 10. Back Scrub & Back massage- selän kuorinta ja hieronta 30min./ 40€
 11. Express Makeup- Pikameikki kasvohoidon yhteyteen. 30min./40€

KASVOHOITO HELSINKI – DAY SPA FEET & SOUL EXPERIENCE

MEDICAL -ENVIRON ERIKOISKASVOHOIDOT

environEnviron® -hoitojen pääosassa on A-vitamiini ja C-vitamiini jotka ovat elintärkeitä ylläpitäkseen terveen ja nuorekkaan ihon. Myös tärkeimmät antioksidantit, peptidit, E-vitamiini ja betakaroteeni on lisätty tuotteisiin elvyttämään ja suojaamaan ihoa haitallisilta ympäristötekijöiltä.
On tieteellisesti todistettu että yhdessä nämä ainesosat ja hoidot

 • Edistävät terveen kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä parantavan ihon kosteutta saaden ihon näyttämään ”täyteläisemmältä”.
 • Parantavat ihon elastisuutta, väriä ja koostumusta.
 • Mahdollistavat pehmeämpää, kirkkampaa ja tasaisempaa ihoa.
 • Vähentää pigmenttihäiriöitä, hienot juonteet ja rypyt.
 • Vahvistaa ihoa, vähentää couperosa ja normalisoi talin tuotantoa.

Vitamiini- ja peptidiseerumit on tarkoitettu ihon neulaukseen ja DF-machine laitehoitoon.  A-vitamiinia sisältävät seerumit valitaan hoitoihin sen mukaan, millä tasolla asiakas on A-vitamiinin kotikäytössä.

Environ hoitoja on 2 erilaista: Vitamin Boost- kirkastava ja kosteuttava kasvohoito kaikille ihotyypeille 60 min. ja  liftaava  hoito 90 min. sekä Environ Mikroneulaushoito 90 min. Hoidoissa käytetään Des Fernandesin kehittämää Ionzyme DF- Machine, laite joka on tällä hetkellä maailman tehokkain imeyttämään vitamiineja ihoon. Laite perustuu kahteen menetelmään jotka yhdessä tehokkaasti imeyttävät vitamiinit ja parantavat ihon rakennetta jotta iho näyttää ja tuntuu nuoremmalta 2-3 hoidon jälkeen.

Environ facials1. SONOFOREESI

Erityishoitoa tarvitsevat alueet tai koko kasvot käydään läpi matalataajuisella ääniaallolla (n.22 kHz), joka saa solujen väliset lipidikerrokset värähtelemään ja muodostamaan tiehyeitä ihon syvempiin kerroksiin. Tutkimusten mukaan sonoforeesi on 4000 % tehokkaammpi kuin tavallinen ultraääni.

2. IONTOFOREESI

Kasvoille levitetään naamio johon kiinnitetään iontoforeesilaitteen johdot ja laitteella annetaan  pulsoivaa, sykäyksittäin toimivaa sähkövirtaa, joka vetää sähköisesti varautuneita vitamiinimolekyylejä yhteen ja työntää niitä ääniaallolla tehtyjä tiehyeitä pitkin ihon syvempiin kerroksiin. A- ja C-vitamiini pääsevät stimuloimaan fibroblasteja tuottamaan lisää kollageenia ja elastiinia.

Environ-kasvohoitoja sopii sinulle, joka haluaa hidastaa ihosi ikääntymistä ja pitää sen kauniina mahdollisimman pitkään, ilman kirurgin veistä. Hoidot suositellaan sarjahoitoina 1-4 viikon välein ihon kunnosta riippuen. Säännöllinen A-vitamiinivoiteiden käyttö kotihoidossa on ehdottoman tärkeää parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

MEDICAL- ENVIRON VITAMIN BOOST

Kirkastava ja kosteuttava monivitamiinihoito kaikille ihotyypeille.

60 minuuttiseen hoitoon kuuluu kaksoispuhdistus ja maitohappokuorinta joka valmistelee ihoa valitun seerumin imeytykseen sonoforeesilla jota seuraa kuona-aineita poistava lymffahieronta kasvoille. Hoito huipentuu rauhoittavaan levänaamioon jonka vaikutuksen aikana saat nauttia käsienhieronnasta.

                                   60 MIN / 98 €

90 minuuttiseen kasvohoitoon kuuluu kaksoispuhdistus ja maitohappokuorinta, seerumin imeytys sonoforeesilla, a-vitamiininin imeytys levänaamion alla iontoforeesilla jonka aikana saat nauttia käsien ja jalkojen hieronnasta. Hoito huipentuu liftaavaan kasvohierontaan A-vitamiiniöljyllä. Tällä hoidolla saat kohotetut kasvot ja kiinteämmän ja säteilevän ihon- todistetusti näkyviä tuloksia.

                                90 MIN    / 145 

MEDICAL – ENVIRON MIKRONEULAUS

Mikroneulaus on tehokas hoito silloin, kun haluat hoitaa ihosi ikääntymisen merkkejä, arpia ja epätasaisuuksia, tai kaipaat tasaisempaa väriä, pehmeyttä ja kirkkautta. Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen, joiden avulla hoitavat tehoaineet pääsevät korjaamaan ja vahvistamaan ihoa tehokkaasti.

Neulauksessa käytän modernia, uusinta teknologia edustavaa Innopen- neulauskynää. Kynän neulatippi on kertakäyttöinen ja steriili, joten toimenpide on aina turvallinen. Neulauskynä on mahdollisimman kivuton menetelmä jossa neulan pituus saadaan säädettyä tarkalleen haluttuun syvyyteen. Innopen ei ole automaattinen, vaan sitä liikutetaan iholla manuaalisesti. Näin varmistetaan se, että neula on aina ihoystävällisesti 90 asteen kulmassa ihoon nähden, eikä myöskään naarmuta ihoa. Ennen neulausta ihoa tarvittaessa puudutetaan.

Hoitoon kuuluu kaksoispuhdistus, neulaus, maitohappokuorinta, seerumin imeytys iontoforeesilla rauhoittavan levänaamion alla jonka aikana saat rentouttavan käsien- ja jalkahieronnan. Lopuksi iholle levitetään hoitava a-vitamiiniöljy kosteuttamaan ja RAD-aurinkovoidetta suojaamaan.

Suosittelen mikroneulausta hoitosarjana 6-8 kertaa,  1-4 viikon välein.

AIKA 90 MIN      HINTA 175€

                                             (PINTAPUUDUTUS 20€)