KÄDET JA KYNNET

Käsihoidoissa käytetään Ekopharman tuotteita joka on suomalainen luonnonkosmetiikkasarja. Toisena sarjana käytämme  italialaisen Comfort Zone span tuotteita. Tuotteet sisältävät tehokkaita aktiivi-aineita, jotka imeytyvät syvemmälle ja nopeammin kosteuttaen ihon välittömästi. Käsienhoito tekevät kädet kauniiksi ja pehmeiksi. Kynnet lakataan Vinulux-lakoilla joka kestää n. 7 päivää kauniina kynsissä.

Meillä on nyt valikoimissa markkinoiden arvostetuin kestolakka nimeltä SHELLAC™ joka kestää täydellisesti 14+ päivää upealla kiillolla ja on helppo poistaa 5 minuutissa. SHELLAC™ on ammattituote, joka levitetään kynnelle kuten kynsilakka. Ensin kerros aluslakkaa, sitten värikerrokset ja viimeiseksi päällyslakka – ja koko komeus kovetetaan LED-valossa, ilman erillistä kuivatteluaikaa. Värien allergiariski on matala ja värit ovat ”3-Free” – eli ne eivät sisällä formaldehydiä, tolueenia tai dibutyyliftalaattia.

SHELLAC™-kestolakkausta on saatavilla monen eri sävyssä. Tarjontamme ulottuu ihanista ranskalaisen manikyyrin sävyistä, klassiseen kirkkaanpunaiseen ja nudeihin sekä dramaattisen syviin väreihin ja koristeluihin.

Teemme laadukkaita geeli-rakennekynsiä turvallisilla aineilla. Rakennekynnet ovat hyvä vaihtoehto silloin, kun haluat kynsistäsi pidemmät ja huolitellut. Rakennekynsistä voi tehdä joko klassiset ranskaiset manikyyrit tai laittaa jopa koristeita jokaiseen kynteen – vain taivas on meillä rajana! Hyvin tehdyt rakennekynnet kestää 3-4 viikkoa, jonka jälkeen niitä huolletaan uudestaan. Hoitolassa käytämme ainoastaan jatkeen rakentamiseen muotteja, eli koko kynsi on vain geelimassaa. Emme käytä kynsiliimaa tai tippejä. Muotit tekevät luonnollisemman ilmeen sekä ovat vahvemmat sillä liimasidosta ei tehdä oman kynnen ja rakennekynnen välille, joka saattaisi haurastua käytössä.

BEAUTIFUL HANDS

Kädet kaunistava manikyyri   missä muotoillaan kynnet ja siistitään kynsinauhat. Hoito sisältää kynsien Vinulux-lakkauksen ja käsienhieronnan. Shellac-kestolakkaus +15€.

AIKA 45 MIN      HINTA 45 €

SPA HANDS

Hoitava ja kaunistava manikyyri, missä hoidetaan kynnet ja käsien iho. Hoitoon sisältyy käsien kuorinta, kynsien muotoilu, kynsinauhojen hoito ja tehokkaan hieronnan käsivarsille ja käsille sekä kynsille valitsemasi Vinulux-värilakkaus tai Rescue Rxx-keratiinihoito. Shellac-kestolakkaus +15€.

AIKA 60 MIN      HINTA 60 €

SHELLAC™- KESTOLAKKAUS

Kestolakkaus mahdollistaa huolitellut, lakatut kynnet 2-3 viikoksi. Ennen lakkausta muotoillaan kynnet ja siistitään kynsinauhat ja kestolakkauksen jälkeen kädet saa lyhyen käsivoiteen imeytyshieronnan, mutta perusteellisempaa pohjahoitoa kaipaaville suosittelen yhdistämään SPA hands-käsihoitoon.

Kestolakkauksen  suosittelemme uusimaan 2-3 viikon välein jolloin  huollon hinnaksi +15€.  

YKSIVÄRI      45MIN        HINTA 45 €

RANSKALAINEN  60 MIN      HINTA 55 €

                                    HUOLTO +15 MIN 15 €

GEELIVAHVISTUS KYNSILLE

Sinulle, joka haluat vahvistaa omia kynsiäsi.
Sinulla ei tarvitse olla pitkät kynnet oman kynnen suojausta varten, mutta kynnessä tulee olla hieman vapaata kärkeä, jotta sinetöinti saadaan tehtyä. Oman kynnen suojaus peittää kynnessä olevat ”vauriot” tai “ongelmat”.

Huoltoväli on 3-5 viikkoa oman kynnen kasvusta riippuen. Huollossa vanhaa massaa viilataan ja kasvu täytetään tyveen.
Mahdollisuus saada natural (kirkkaalla geelillä), tai vaaleanpunertavalla geelillä tehdyt.

             AIKA 60 MIN     HINTA 65€

                          +SHELLAC 15€

UUDET RAKENNEKYNNET GEELILLÄ

Geelillä tehtävät rakennekynnet. Kynsiin tehdään pituutta muotin avulla. Hoitoon kuuluu kynsinauhojen siistiminen, kynsinauhaöljy sekä voide.

NATURAL  75 MIN    HINTA 75 

RANSKALAINEN  90 MIN HINTA 85 €

+ SHELLAC 15€

RAKENNEKYNSIHUOLTO GEELILLÄ

Geelillä tehtävä kynsihuolto 3-5 viikon huoltoväli. Hoitoon kuuluu kynsinauhojen kevyt siistiminen, kynsinauhaöljy sekä käsivoide.  Mikäli haluat koristeluita kynsiin mainitsethan sitä ajanvarauksen yhteydessä jotta voidaan varata niihin tarpeeksi aikaa.     2kynnen koristeet +5€ , 5min./ 3-4kynnen koristeet +15€ ,15min /kaikki koristeet +30€, 30min.

5 viikkoa tai sen yli kasvaneet rakennekynnet huolletaan kuin uudet.

                90 MIN      HINTA ALK. 60€