KÄDET JA KYNNET

Käsihoidoissa käytetään CND eli Creative Nail Designin kynsi että käsienhoitituotteita. Käsienhoito tekevät kädet kauniiksi ja pehmeiksi. Kynnet lakataan Vinulux-lakalla joka kestää n. 7 päivää kauniina kynsissä.

Meillä on nyt valikoimissa markkinoiden arvostetuin kestolakka nimeltä SHELLAC™ joka kestää täydellisesti 14+ päivää upealla kiillolla ja on helppo poistaa 5 minuutissa. SHELLAC™ on ammattituote, joka levitetään kynnelle kuten kynsilakka. Ensin kerros aluslakkaa, sitten värikerrokset ja viimeiseksi päällyslakka – ja koko komeus kovetetaan LED-valossa, ilman erillistä kuivatteluaikaa. Värien allergiariski on matala ja värit ovat ”3-Free” – eli ne eivät sisällä formaldehydiä, tolueenia tai dibutyyliftalaattia. SHELLAC™-kestolakkausta on saatavilla monen eri sävyssä meiltä.

EXPRESS HANDS

Kädet kaunistava minimanikyyri   missä muotoillaan kynnet ja siistitään kynsinauhat. Hoito huipentuu Vinulux-lakkaukseen ja hoitovoiteen levitykseen.

AIKA 30 MIN      HINTA 40 €

SPA HANDS

Hoitava ja kaunistava manikyyri, missä hoidetaan kynnet ja käsien iho. Hoitoon sisältyy käsien kuorinta, kynsien muotoilu, kynsinauhojen hoito ja tehokkaan hieronnan käsille sekä kynsille valitsemasi Vinulux-värilakkaus.

AIKA 60 MIN      HINTA 65 €

SHELLAC™- KESTOLAKKAUS

Kestolakkaus mahdollistaa huolitellut, lakatut kynnet 2-3 viikoksi. Ennen lakkausta muotoillaan kynnet ja siistitään kynsinauhat ja kestolakkauksen jälkeen kynsinauhat saavat öljyhieronnan ja kädet silauksen hoitovoiteesta.Perusteellisempaa manikyyriä kaipaaville suosittelen SPA HANDS-hoitoa.

Kestolakkauksen  suosittelemme uusimaan 2-3 viikon välein jolloin  huollon hinnaksi +15€.  

YKSIVÄRI      30MIN        HINTA 45 €

RANSKALAINEN  45 MIN      HINTA 55 €

SOFT HANDS

Lämmin parafiinikylpy on täydellinen hoito kuiville ja karheille käsille. Parafiinin lämpö vilkastuttaa verenkiertoa, lievittää kipuja ja vetreyttää niveliä.

Hoito sisältää käsienkuorinnan parafiininaamion sekä rentouttavan käsien hieronnan.

                         30 MIN  HINTA 40€