KÄDET JA KYNNET

Käsihoidoissa käytetään CND eli Creative Nail Designin kynsi että käsienhoitituotteita. Käsienhoito tekevät kädet kauniiksi ja pehmeiksi. Kynnet lakataan Vinulux-lakalla joka kestää n. 7 päivää kauniina kynsissä.

Meillä on nyt valikoimissa markkinoiden arvostetuin kestolakka nimeltä SHELLAC™ joka kestää täydellisesti 14+ päivää upealla kiillolla ja on helppo poistaa 5 minuutissa. SHELLAC™ on ammattituote, joka levitetään kynnelle kuten kynsilakka. Ensin kerros aluslakkaa, sitten värikerrokset ja viimeiseksi päällyslakka – ja koko komeus kovetetaan LED-valossa, ilman erillistä kuivatteluaikaa. Värien allergiariski on matala ja värit ovat ”3-Free” – eli ne eivät sisällä formaldehydiä, tolueenia tai dibutyyliftalaattia. SHELLAC™-kestolakkausta on saatavilla monen eri sävyssä meiltä.

EXPRESS HANDS

Kädet kaunistava minimanikyyri   missä muotoillaan kynnet ja siistitään kynsinauhat. Hoidon lopuksi kynnet kiillotetaan ja kädet hierotaan.

AIKA 30 MIN      HINTA 40 €

BEAUTIFUL HANDS

Kaunistava manikyyri, missä hoidetaan kynnet ja käsien iho. Hoitoon sisältyy käsien kynsien muotoilu, kynsinauhojen hoito ja tehokkaan hieronnan käsille sekä kynsille valitsemasi Vinulux-värilakkaus.

AIKA 45 MIN      HINTA 60 €

SHELLAC™- KESTOLAKKAUS

Kestolakkaus mahdollistaa huolitellut, lakatut kynnet 2-3 viikoksi. Ennen lakkausta muotoillaan kynnet ja siistitään kynsinauhat ja kestolakkauksen jälkeen kynsinauhat saavat öljyhieronnan ja kädet silauksen hoitovoiteesta.Perusteellisempaa manikyyriä kaipaaville suosittelen SPA HANDS-hoitoa.

Kestolakkauksen  suosittelemme uusimaan 2-3 viikon välein jolloin  huollon hinnaksi +15€.  

YKSIVÄRI      30MIN        HINTA 45 €

RANSKALAINEN  45 MIN      HINTA 55 €

SPA HANDS

Spa Hands on erinomainen vaihtoehto kun kaipaat hoitavampaa, kattavampaa tai hemmottelevampaa manikyyria. Kynsien hoidon lisäksi teemme käsien kylvetyksen pehmittävässä ja hoitavassa kylpymaidossa ja kuorimme kädet kirkkaiksi ja pehmeiksi kuorinnalla. Spa-manikyyrin aikana pääset nauttimaan käsien pieniä lihaksia rentouttavasta hieronnasta sekä ihoa hoitavasta kosteuttavasta naamiosta. Lisäksi hoito pitää sisällään kynsien ja kynsinauhojen käsittelyn sekä lakkauksen, jotta lähdet hyvinvoivilla, virkistyneillä ja kauniilla käsillä liikkeestäni.

                          60 MIN  HINTA 75€