Feet & Soul Experience Jalkahoidot

JALKAHOIDOT

Tervetuloa Helsingin ainoaan dayspahan, joka on erityisesti erikoistunut jalkahoitoihin. Feet & Soul Experience day spa tarjoaa tehokkaita ja hemmottelevia jalkahoitoja kauniissa ympäristössä monen vuoden kokemuksella. Jalkahoidoilla saat apua mm. kovettumiin, kipeisiin känsiin, sisäänpäin kasvaneeseen varpaankynteen ja muihin jalkaongelmiin.

JALKAHOITO HELSINKI – LAADUKKAAT PALVELUKOKONAISUUDET

Jalkahoito kannattaa valita jalkojen kunnon mukaan. Express Feet- pikajalkahoito on tehokas silloin kuin aika on kortilla ja on tarkoitettu ylläpitohoitona jo valmiiksi hyväkuntoisille jaloille tai jos  ongelmana on yksittäinen esim. sisäänkasvava kynsi tai kipeä känsä. Perusteellisempaa hoitoa kaipaaville ja mikäli viime hoitokerrasta on yli 3 kk niin suosittelen erityisesti Perfect Feet- jalkahoitoa.

Laadukkaiden perusjalkahoitojen lisäksi valikoimaamme kuuluu ylellinen Spa Feet-jalkahoito jossa hoidetaan jalkoja pitkän kaavan mukaan sekä hemmotteleva Feet & Soul Ritual- jalkahierontahoito.  

Varpaiden kynsien kestolakkauksella saat kauniit jalat ympäri vuoden. Shellac-kestolakkaus pysyy huoliteltuna jopa viikkoja ja lakkaus kovetetaan led-uunissa. Herkullisen värisen varpaiden kestolakkaus on mahdollista yhdistää jalkahoitoihin jolloin hinta on alkaen 35€.

JALKAHOITO LAADUKKAILLA TUOTTEILLA

Luotamme vain parhaaseen laatuun jolla tulokset näkyvät välittömästi. Voit saapuessasi itse valita millä sarjalla hoitoasi toteutetaan. Jalkahoidoissa käytämme ammattilaisten suosimaa aromaattista Gehwol-jalkahoitosarjaa,  Ekopharma Helsingin vegaanista luonnonkosmetiikkasarjaa, CND-tuotteet ja samaan sarjaan kuuluva Creative Play 7-free kynsilakat sekä Comfort Zone-spatuotteita. Jalkahoito on myös mahdollista saada täysin hajustettomana. Spashopistamme löydät myös näiden sarjojen kotihoito-tuotteet.

Hemmottele itseäsi jalkahoidolla Helsingin ainoassa jalkahoito dayspassa tai osta lahjakortti.

Hinnat sisältävät alvin 24%. Pidätämme oikeuden hinnaston muutoksiin.

JALKAHOITO HELSINKI – DAY SPA FEET & SOUL EXPERIENCE

EXPRESS FEET

Tehokas pikajalkahoito ilman lakkausta. Hoitoon sisältyy pehmittävän jalkakylvyn, kovettumien ja känsien poiston veitsellä ja raspilla sekä kynsienhoidon poralla. Lopuksi  jalkojen kosteuttaminen ja energisoiva jalkojen vyöhykekäsittely.

 

AIKA 45 MIN      HINTA 59 €

PERFECT FEET

Täydellinen jalkahoito sisältää pehmentävän jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon poralla sekä virkistävän jalkahieronnan. Jalkasi ovat jälleen pehmeät ja hyvinvoivat ja askeleesi kevyt.

*Lisäpalvelu: Varpaankynsien lakkaus 0€ ostaessasi kynsilakan hoitolan shopista. Lakkaus omalla lakalla 5€.

AIKA 75 MIN      HINTA 79 €

SPA FEET

Hemmotteleva ja ravitseva jalkahoito tukemaan jalkojen terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hoito sisältää pehmentävän ja lihaskipuihin vaikuttava magnesium-jalkakylvyn, kuorinnan, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon. Hoito huipentuu syväkosteuttavaan jalkanaamioon sekä turvotusta poistavaan jalka- ja säärihierontaan yhdistettynä energisoivaan jalkojen vyöhykekäsittelyyn.

* Lisäpalvelu:- kynsien lakkaus 0€ ostaessasi kynsilakan hoitolan shopista. Lakkaus omalla lakalla 5€.

AIKA 90 MIN      HINTA 105 €

FEET & SOUL RITUAL

Tämä syvävaikuttava hoitoelämys rentouttaa ja antaa uutta energiaa. Hoidossa kuoritaan jalat jatkuen energisoivaan vyöhyketerapeuttiseen jalkahierontaan joka muodostuu erilaisista hankaus ja painelutekniikoista yhdistettynä siveleviin otteisiin. Pidempi hieronta sisältää myös jalkojen kuumakivihieronnan ja rentouttavan päänhieronnan ilman öljyä.

AIKA 30 MIN      HINTA 39 

AIKA 60 MIN      HINTA 75 €

VARPAANKYNSIEN SHELLAC KESTOLAKKAUS

Oman kynnen päälle tehtävä kestolakkaus. Nopea tapa saada kauniit varpaankynnet.
Kynteen ei tule lisää pituutta ja geelikerros on hyvin ohut, joten kynnet ovat myös käytännölliset. Kestolakkaus varpaankynsissä kestävät kauniina noin 1-2 kk omasta kynnenkasvusta riippuen. Suosittelemme kestolakan huoltoa noin 4 viikon välein. Hoitoon kuuluu kynsien siistiminen.

KESTOLAKKAUS 30 min / 49 €

FEET- HOITOJEN YHTEYDESSÄ 35 €                                               HUOLTO/ POISTO +15€
RANSKALAINEN +10€

VARPAANKYNSIEN GEELAUS