Feet & Soul Experience Jalkahoidot

JALKAHOIDOT

Feet & Soul Experience day spa tarjoaa tehokkaita ja hemmottelevia jalkahoitoja kauniissa ympäristössä monen vuoden kokemuksella. Jalkahoidoilla saat apua mm. kovettumiin, kipeisiin känsiin, sisäänpäin kasvaneeseen varpaankynteen ja muihin jalkaongelmiin.

JALKAHOITO HELSINKI – LAADUKKAAT PALVELUKOKONAISUUDET

Jalkahoito kannattaa valita jalkojen kunnon mukaan. Perfect Feet- on täydellinen klassinen jalkahoito missä hoidetaan myös ongelmia kuten kipeä känsä tai sisäänkasvanut kynsi. Perusteellisempaa hoitoa ja hemmottelua kaipaaville ja mikäli viime hoitokerrasta on yli 6 kk niin suosittelen erityisesti Spa Feet- jalkahoitoa.

Laadukkaiden jalkahoitojen lisäksi valikoimaamme kuuluu hemmotteleva hierontahoito  Happy Feet jossa jalat hierotaan pitkän kaavan mukaan sekä varpaiden kynsien kestolakkaus jolla saat kauniit jalat ympäri vuoden. Shellac-kestolakkaus pysyy huoliteltuna jopa viikkoja ja lakkaus kovetetaan led-uunissa. Herkullisen värisen varpaiden kestolakkaus on mahdollista yhdistää jalkahoitoihin jolloin hinta on alkaen 35€.

JALKAHOITO LAADUKKAILLA TUOTTEILLA

Luotamme vain parhaaseen laatuun jolla tulokset näkyvät välittömästi. Voit saapuessasi itse valita millä sarjalla hoitoasi toteutetaan. Jalkahoidoissa käytämme ammattilaisten suosimaa aromaattista Gehwol-jalkahoitosarjaa ja Ekopharma Helsingin vegaanista luonnonkosmetiikkasarjaa. Jalkahoito on myös mahdollista saada täysin hajustettomana. Spashopistamme löydät myös näiden sarjojen kotihoito-tuotteet.

Hemmottele itseäsi jalkahoidolla Helsingin ainoassa jalkahoito dayspassa tai osta lahjakortti.

Hinnat sisältävät alvin 24%. Pidätämme oikeuden hinnaston muutoksiin.

JALKAHOITO HELSINKI – DAY SPA FEET & SOUL EXPERIENCE

PERFECT FEET

Täydellinen jalkahoito sisältää pehmentävän jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon poralla sekä virkistävän jalkahieronnan. Jalkasi ovat jälleen pehmeät ja hyvinvoivat ja askeleesi kevyt.

*Lisäpalvelu: Varpaankynsien lakkaus 0€ ostaessasi kynsilakan hoitolan shopista. Lakkaus omalla lakalla 5€.

AIKA 60 MIN      HINTA 79 €

SPA FEET

Rentouttava ja verenkiertoa vilkastuttava spajalkahoito pitkällä hieronnalla. Hoito sisältää pehmentävän ja lihaskipuihin vaikuttava aromaattinen magnesium-jalkakylpy, jalkapohjien kuorinnan, kovettumien poiston sekä kynsien- ja kynsinauhojen hoidon. Hoito huipentuu turvotusta poistavasta jalka- ja säärihieronnasta yhdistettynä energisoivaan jalkojen vyöhykekäsittelyyn.

* Lisäpalvelu:- kynsien lakkaus 0€ ostaessasi kynsilakan hoitolan shopista. Lakkaus omalla lakalla 5€.

AIKA 90 MIN      HINTA 105 €

HAPPY FEET

Tehokas jalkahieronta rauhoittaa väsyneet ja särkevät jalat. Hoitorituaaliin  kuuluu aromaattinen jalkakylpy, virkistävä jalkakuorinta ja  rentouttava ja turvotusta poistava jalkahieronta polviin asti. Hoito huipentuu ravitsevaan ja lämpimään jalkanaamion jonka aikana saat nauttia  stressiä lievittävästä niska- ja päänhieronnasta.

AIKA 45 MIN      HINTA 60 €

SHELLAC TOENAILS

Kestolakkaus mahdollistaa huolitellut, lakatut varpaankynnet  viikoiksi. Hoitoon kuuluu jalkakylpy, kynsien muotoilu ja kynsinauhojen siistimisen, kestolakkauksen sekä jalkojen kevyt voitelu jalkavoiteella. Huollossa poistetaan vanha kestolakka lioutuksella sekä laitetaan uudet. Jalkahoidon yhteydessä alkaen 35€.

 VÄRILLISET        45 MIN,    60€

 RANSKALAISET  45 MIN,    70€

 HUOLTO                  60 MIN,    75-85€