Feet & Soul Experience Jalkahoidot

JALKAHOIDOT

Tervetuloa Helsingin ainoaan dayspahan, joka on erityisesti erikoistunut jalkahoitoihin. Feet & Soul Experience day spa tarjoaa tehokkaita ja hemmottelevia jalkahoitoja kauniissa ympäristössä monen vuoden kokemuksella. Jalkahoidoilla saat apua mm. kovettumiin, kipeisiin känsiin, sisäänpäin kasvaneeseen varpaankynteen ja muihin jalkaongelmiin.

JALKAHOITO HELSINKI – LAADUKKAAT PALVELUKOKONAISUUDET

Jalkahoito kannattaa valita jalkojen kunnon mukaan. Express Feet- pikajalkahoito on tehokas silloin kuin aika on kortilla ja on tarkoitettu ylläpitohoitona jo valmiiksi hyväkuntoisille jaloille. Perusteellisempaa hoitoa kaipaaville tai jos  ongelmana on yksittäinen esim. sisäänkasvava kynsi tai kipeä känsä ja mikäli viime hoitokerrasta on yli 3 kk niin suosittelen erityisesti Perfect Feet- jalkahoitoa.

Laadukkaiden perusjalkahoitojen lisäksi valikoimaamme kuuluu ylelliset Spa Feet-jalkahoidot jossa hoidetaan jalkoja pitkän kaavan mukaan sekä varpaiden kynsien kestolakkaus jolla saat kauniit jalat ympäri vuoden. Shellac-kestolakkaus pysyy huoliteltuna jopa viikkoja ja lakkaus kovetetaan led-uunissa. Herkullisen värisen varpaiden kestolakkaus on mahdollista yhdistää jalkahoitoihin jolloin hinta on alkaen 35€.

Mikäli kaipaat ainoastaan jalkahieronnan, suosittelen sinulle varamaan Signature Massagen jaloille 30 min. 50€. Hoidon löydät hieronta-osiosta nettisivuilla.

JALKAHOITO LAADUKKAILLA TUOTTEILLA

Luotamme vain parhaaseen laatuun jolla tulokset näkyvät välittömästi. Voit saapuessasi itse valita millä sarjalla hoitoasi toteutetaan. Jalkahoidoissa käytämme ammattilaisten suosimaa aromaattista Gehwol-jalkahoitosarjaa ja Ekopharma Helsingin vegaanista luonnonkosmetiikkasarjaa. Jalkahoito on myös mahdollista saada täysin hajustettomana. Spashopistamme löydät myös näiden sarjojen kotihoito-tuotteet.

Hemmottele itseäsi jalkahoidolla Helsingin ainoassa jalkahoito dayspassa tai osta lahjakortti.

Hinnat sisältävät alvin 24%. Pidätämme oikeuden hinnaston muutoksiin.

JALKAHOITO HELSINKI – DAY SPA FEET & SOUL EXPERIENCE

EXPRESS FEET

Tehokas pikajalkahoito ilman lakkausta. Hoitoon sisältyy pehmittävän jalkakylvyn, kovettumien ja känsien poiston veitsellä ja raspilla sekä kynsien leikkaus ja viilaus ja kynsinauhojen manuaalinen käsittely. Lopuksi  jalkojen kosteuttaminen ja energisoiva jalkojen vyöhykekäsittely.

 

AIKA 45 MIN      HINTA 59 €

PERFECT FEET

Täydellinen jalkahoito sisältää pehmentävän jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon poralla sekä virkistävän jalkahieronnan. Jalkasi ovat jälleen pehmeät ja hyvinvoivat ja askeleesi kevyt.

*Lisäpalvelu: Varpaankynsien lakkaus 0€ ostaessasi kynsilakan hoitolan shopista. Lakkaus omalla lakalla 5€.

AIKA 75 MIN      HINTA 79 €

SPA FEET

Rentouttava ja verenkiertoa vilkastuttava spajalkahoito pitkällä hieronnalla- Hoito sisältää pehmentävän ja lihaskipuihin vaikuttava magnesium-jalkakylvyn, jalkapohjien kuorinnan, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon. Lopuksi saat nauttia turvotusta poistavasta jalka- ja säärihieronnasta yhdistettynä energisoivaan jalkojen vyöhykekäsittelyyn mukavassa asennossa lämmittävän hartiatyynyn kera kynttilänvalossa.

* Lisäpalvelu:- kynsien lakkaus 0€ ostaessasi kynsilakan hoitolan shopista. Lakkaus omalla lakalla 5€.

AIKA 90 MIN      HINTA 105 €

SPA FEET PREMIUM

Ylellinen, aromaterapeuttinen ja ravitseva spahoito  tukemaan jalkojen terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hoito sisältää aromaattisen jalkakylvyn, kovettumien ja känsien poiston ja kynsienhoidon jatkuen säärien ja jalkojen kuorintaan tulivuoresta peräisin olevalla kuorinta-aineella, joka valmistelee ihoa ottamaan vastaan eteeristen öljyjen ja aromaattisten uutteiden hoitovaikutukset. Hoito huipentuu turvotusta poistavaan öljyhierontaan polviin asti  sekä jalkoja  kosteuttavaan parafiininaamioon jonka vaikutuksen aikana saat stressiä lievittävän pään ja hartiahieronnan. Hoito ei sovi raskaana oleville eteeristen öljyjen vuoksi.

* Lisäpalvelu:- kynsien lakkaus 0€ ostaessasi kynsilakan hoitolan shopista. Lakkaus omalla lakalla 5€.

                            AIKA 105 MIN    119€

VARPAANKYNSIEN SHELLAC KESTOLAKKAUS

Oman kynnen päälle tehtävä kestolakkaus. Nopea tapa saada kauniit varpaankynnet.
Kynteen ei tule lisää pituutta ja geelikerros on hyvin ohut, joten kynnet ovat myös käytännölliset. Kestolakkaus varpaankynsissä kestävät kauniina noin 1-2 kk omasta kynnenkasvusta riippuen. Suosittelemme kestolakan huoltoa noin 4 viikon välein. Hoitoon kuuluu kynsien siistiminen.

KESTOLAKKAUS 30 min / 59 €

FEET- HOITOJEN YHTEYDESSÄ 35 €                                               HUOLTO/ POISTO +15€
RANSKALAINEN +10€