Feet & Soul Experience Jalkahoidot

JALKAHOIDOT

Feet & Soul Experience day spa tarjoaa tehokkaita ja hemmottelevia jalkahoitoja kauniissa ympäristössä monen vuoden kokemuksella. Jalkahoidoilla saat apua mm. kovettumiin, kipeisiin känsiin, sisäänpäin kasvaneeseen varpaankynteen ja muihin jalkaongelmiin.

JALKAHOITO HELSINKI – LAADUKKAAT PALVELUKOKONAISUUDET

Jalkahoito kannattaa valita jalkojen kunnon mukaan. Perfect Feet- on täydellinen klassinen jalkahoito missä hoidetaan myös ongelmia kuten kipeä känsä tai sisäänkasvanut kynsi. Perusteellisempaa hoitoa ja hemmottelua kaipaaville ja mikäli viime hoitokerrasta on yli 6 kk niin suosittelen erityisesti Spa Feet- jalkahoitoa.

Laadukkaiden jalkahoitojen lisäksi valikoimaamme kuuluu hemmotteleva hierontahoito  Happy Feet jossa jalat hierotaan pitkän kaavan mukaan sekä varpaiden kynsien kestolakkaus jolla saat kauniit jalat ympäri vuoden. Shellac-kestolakkaus pysyy huoliteltuna jopa viikkoja ja lakkaus kovetetaan led-uunissa. Herkullisen värisen varpaiden kestolakkaus on mahdollista yhdistää jalkahoitoihin jolloin hinta on alkaen 35€.

Hinnat sisältävät alvin 24%. Pidätämme oikeuden hinnaston muutoksiin.

JALKAHOITO HELSINKI – DAY SPA FEET & SOUL EXPERIENCE

PERFECT FEET

Täydellinen jalkahoito sisältää pehmentävän jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon poralla sekä virkistävän jalkahieronnan. Jalkasi ovat jälleen pehmeät ja hyvinvoivat ja askeleesi kevyt.

*Lisäpalvelu: Varpaankynsien lakkaus johon voit ostaa lakkapullon hoitolan isosta sävyvalikoimasta tai tuoda oman mukaasi..

AIKA 60 MIN      HINTA 79 €

SPA FEET

Rentouttava ja verenkiertoa vilkastuttava spajalkahoito pitkällä hieronnalla. Hoito sisältää pehmentävän ja lihaskipuihin vaikuttava aromaattinen magnesium-jalkakylpy, jalkapohjien kuorinnan, kovettumien poiston sekä kynsien- ja kynsinauhojen hoidon. Hoito huipentuu turvotusta poistavasta jalka- ja säärihieronnasta yhdistettynä energisoivaan jalkojen vyöhykekäsittelyyn.

* Lisäpalvelu:- varpaankynsienlakkaus johon voit ostaa lakkapullon hotiolan isosta sävyvalikoimasta tai tuoda oman mukaasi.

AIKA 90 MIN      HINTA 105 €

HAPPY FEET

Tehokas jalkahieronta rauhoittaa väsyneet ja särkevät jalat. Hoitorituaaliin  kuuluu aromaattinen alkurentoutus lämpimillä kosteilla pyyhkeillä, virkistävä jalkakuorinta ja turvotusta poistava geelinaamio polviin asti. Naamion vaikutusaikana saat nauttia stressiä lievittävästä niska- ja päänhieronnasta. Hoito huipentuu energiaa antavaan jalkahierontaan polviin asti.

AIKA 45 MIN      HINTA 60 €

MEDI PEDI

Tehokas  jalkahoito ilman lakkausta ja hierontaa. Sisältää ihoa pehmittävän jalkakylvyn, kovettumien ja känsien poiston veitsellä ja raspilla, kynsien leikkaus ja viilaus sekä mahdollinen ohentaminen poralla sekä voiteen imeytyksen jalkaterille.

      AIKA 45 MIN    HINTA 60€

SHELLAC TOENAILS

Kestolakkaus mahdollistaa huolitellut, lakatut varpaankynnet  viikoiksi. Hoitoon kuuluu kynsien muotoilu ja kynsinauhojen  kevyt siistimisen, kestolakkauksen sekä hoitoöljy kynsinauhoille.. Huollossa poistetaan vanha kestolakka lioutuksella sekä laitetaan uudet. Jalkahoidon yhteydessä alkaen 30€.

 VÄRILLISET        30 MIN |    50€

 RANSKALAISET  45 MIN,    65€

 HUOLTO                  60 MIN,    65-80€

MEDI NAILS