Feet & Soul Experience Hieronnat

HIERONTA

Helsingin Tarkk’ampujankatu 11:ssa, katutasossa sijaitseva Feet & Soul Experience day spa tarjoaa laajan valikoiman perinteisiä hierontoja ympäri maailman, jotka auttavat sinua saavuttamaan fyysisen hyvänolon tilan. Hieronnoassa käytämme luomulaatuisia öljyjä jotka hoitavat ihoa samalla kuin avaavat kehon lukkoja. Mikäli olet tuoksuherkkä on minulla myös tuoksuttomat vaihtoehdot.

HIERONTA HELSINKI – MONIPUOLISET JA KATTAVAT PALVELUT

Valikoimastamme löydät lyhyen, mutta tehokkaan 30-minuuttisen selkähieronnan/ jalkahieronnan, 60 min. vartlaohieronnan sekä  90 min. pituinen tehokkaan kokovartalo- ja kasvohieronnan. Haluatko uuden kokemuksen? Kokeile valikoimani ayurvedahierontoja jotka pohjautuvat 5000 vuotta vanhaan lääketieteseen Intiasta. Ayurveda-hierontojen tarkoituksena on rentouttaa, uudistaa ja antaa keholle voimaa. Hieronnat parantavat myös verenkiertoa, poistavat kuona-aineita sekä parantavat kipuja, unen saantia/laatua, rasitusvammoja ja stressiä hoitotavasta riippuen.

HIERONTA HELSINKI – DAY SPA FEET & SOUL EXPERIENCE

SIGNATURE MASSAGE

Mitä ikinä kehosi kaipaa, minulla on siihen ratkaisu. Signature Massage on kokonaisvaltainen hierontahoito , joka laukaisee lihasjännityksiä, vähentää stressiä, vapauttaa energiaa ja luo hyvänolon tunteen. Hierontatekniikat ovat peräisin Aasiasta jossa yhdistelen vietnamilaista syväkudoshierontaa, balilaisia venytyksiä, kiinalaista lääketiedettä ja perinteitä klassista hierontaa räätälöiden hieronnan juuri sinulle sopivaksi.

SELKÄ / JALAT     30 MIN  50€

KOKOVARTALO 60 MIN 75€

PÄÄ & VARTALO 75 MIN 95€

HOT STONES

Kuumakivihieronta on kokonaisvaltainen hierontahoito, joka yhdistää hieronnan ja lämpimien kivien rentouttava vaikutus. Luonnon hiomat basalttikivet asetetaan kehon energiakeskuksiin ja hieronta-osuus tehdään kuumilla kivillä ja lämpimällä öljyllä. Kivistä siirtyvä lämpö tehoaa hyvin lihasjännityksiin: lämpö tunkeutuu syvälle kudoksiin jolloin veri- ja imunestekierto lisäntyy ja aineenvaihdunta tehostuu.

30 minutisessa hieronnassa hierotaan joko selkä tai jalat ja 90 minutisessa hieronnassa hierotaan myös kasvot lämpöisillä kivillä ja öljyllä. Ennen kasvojen hierontaa tehdään alkupuhdistus.

Hieronta ei sovi raskaana oleville!

AIKA 30 MIN  HINTA 60 €

AIKA 60 MIN     HINTA 90 €
AIKA 90 MIN    HINTA 130 € 

AYURVEDA – PRANA ABHYANGA

Energisoiva ayurvedahieronta on taivaallinen kokemus; hienovaraiset aromaattiset tuoksut, rauhoittava musiikki, tehokkaasti muokkaavat ja sivelevät hierontaliikkeet vaivuttavat Sinut syvään rentoutukseen. Hoidon jälkeen on energinen ja seestynyt olo – koko keho ja mieli on rentoutunut.

Tunnin (60 min.) hoidossa hierotaan rytmisin sivelytekniikoin sääret, reidet, selkä, kädet, rinnan ja vatsan alue sekä lopuksi kasvot ja pää ilman öljyä. 90 minutin hieronnassa hierotaan edellä mainittujen alueiden lisäksi jalat yhdistäen kokovartalohieronnan marma-eli energiapisteiden käsittelyyn (vertaa akupisteisiin) sekä pidempään kasvo-ja päähierontaan.

Intialalaisen perinteen mukaan tämä hoito on vain naisille.

AIKA 60 MIN     HINTA 80 €
AIKA 90 MIN    HINTA 120 € 

AYURVEDA – ABHYANGA

Perinteinen ayurvedahieronta. Koko kehon hieronta ayurvedamenetelmällä, käyttäen hoidossa valittua öljyä puhdistumiseen, energisointiin tai rentoutukseen.Hoito perustuu traditionaaliseen intialaiseen ayurvediseen hierontatekniikkaan ja kehon energiapisteiden käsittelyyn. Abhyanga hieronta tehostaa kuona-aineiden poistumista, vähentää lihasjännitystä, lievittää stressiä ja auttaa kehoa palautumaan luonnolliseen tasapainoonsa.  Pidempään hierontaan sisältyy perinteinen intialainen kasvo ja päänhieronta öljyllä.

AIKA 60 MIN      HINTA 80€

AIKA 90 MIN HINTA 120€                        

LYMPH MASSAGE

Lymffahieronta rentouttaa kehoa ja parantaa aineenvaihduntaa sekä poistaa turvotusta aktivoimalla imunestekiertoa. Samalla poistuu kuona-aineita sekä nestettä ja kudokseen sitovia aineita. Lymffahieronnan vaikutuksesta vegetatiivinen hermosto aktivoituu, jolloin stressi vähenee, vatsantoiminta paranee ja unensaanti helpottuu. Kasvojen lymffahieronta (60min.) on hyvä hoito ikääntymisen merkkien ennaltaehkäisyyn. Sitä suositellaan myös ennen ja jälkeen kasvoihin kohdistuvien leikkausten tukihoidoksi, jolloin paraneminen nopeutuu ja arvesta tulee kauniimpi. Vartalolymffassa  valitaan alueet asiakkaan tarpeiden mukaan.

   AIKA  60 MIN   HINTA 80€

TRANQUILLITY PRO-SLEEP RITUAL

Ylellinen, rauhoittava ja stressiä lievittävä hierontarituaali vartalolle. Tranquillity öljy on Comfort Zone sarjan perusta ja koostuu ylellisistä ja ravitsevista amaranttiöljystä yhdistettynä mieltä hemmotteleviin eteerisiin öljyihin.

Hoidolla rentoutetaan tehokkaasti vartaloa ja rauhoitetaan mieltä yhdistämällä aromaterapeuttisen tuoksun ja erityisesti hoitoa varten suunnitelulla musiikilla ja käsintehtävällä hieronnalla jossa vaikuitteita ayurvedan ja indonesian syväsivelivillä otteilla sekä pehmeiden siveltimien yhteisvaikutuksen voimalla saadaan stressisi kaikkomaan ja mieltäsi rauhoittumaan.

           AIKA 60 MIN  HINTA 80€