Feet & Soul Experience Hieronnat

HIERONTA

Helsingin Tarkk’ampujankatu 11:ssa, katutasossa sijaitseva Feet & Soul Experience day spa tarjoaa laajan valikoiman perinteisiä hierontoja ympäri maailman, jotka auttavat sinua saavuttamaan fyysisen hyvänolon tilan. Autamme sinua mielellämme, suosittelemalla juuri Sinulle sopivan hieronnan, jonka avulla pääsemme toivomaasi lopputulokseen. Hieronnoassa käytämme luomulaatuisia öljyjä ja kosteuttavia balsameja, jotka hoitavat ihoa samalla kuin avaavat kehon lukkoja. Mikäli olet tuoksuherkkä on meillä myös tuoksuttomat vaihtoehdot.

HIERONTA HELSINKI – MONIPUOLISET JA KATTAVAT PALVELUT

Valikoimastamme löydät lyhyen, mutta tehokkaan 30-minuuttisen selkähieronnan aina 90 min. pituiseen tehokkaaseen kokovartalohierontaan. Haluatko uuden kokemuksen? Kokeile meidän ayurvedahierontoja jotka pohjautuvat 5000 vuotta vanhaan lääketieteseen Intiasta. Ayurveda-hierontojen tarkoituksena on rentouttaa, uudistaa ja antaa keholle voimaa. Hieronnat parantavat myös verenkiertoa, poistavat kuona-aineita sekä parantavat kipuja, unen saantia/laatua, rasitusvammoja ja stressiä hoitotavasta riippuen. Hieronnassa käytettävät yrttiöljyt valitaan asiakkaan kehon ja hoidon tarkoituksen mukaan.

Nykyajan kiireiseen elämäntyyliin hieronta sopii erinomaisesti rentouttamaan ja palauttamaan elimistöä päivittäisistä rasituksista. Hieronta rentouttaa lihaksia ja parantaa niiden verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Se myös lisää lihasten ja jänteiden joustavuutta. Hieronta lievittää kipua ja sillä on positiivisia vaikutuksia stressiin.

HIERONTA HELSINKI – DAY SPA FEET & SOUL EXPERIENCE

KHOI KHOI BACK & NECK

Selkä-niskahieronta Nyt on se hetki jolloin keho ja mieli kaipaavat rentoutusta ja virkistystä. Koe Kalaharin syvärentouttava selkä- ja niskahieronta, joka vie sinut kauaksi arjesta. Tämän hoidon jälkeen olet uudistunut ja täynnä energiaa. Hitaat, tehokkaat liikkeet peukaloilla, käsillä ja käsivarsilla sekä lämmitetyillä kivillä lievittävät kipeitä lihaksiasi.

AIKA 30 MIN      HINTA 60 €

VIETNAMESE DEEP TISSUE

Vietnamilainen hieronta on voimakas ja syvävaikuttava vartalohieronta jossa yhdistellään kämmenten painelut ja akupisteiden käsittely sekä käsillä ja käsivarsilla toteutettuja syväsivleyitä. Hoitoon kuuluu myös rentouttava pää – kasvohieronta ilman öljyjä.

AIKA 60 MIN      HINTA 75 €

AYURVEDA – PRANA ABHYANGA

Energisoiva ayurvedahieronta on taivaallinen kokemus; hienovaraiset aromaattiset tuoksut, rauhoittava musiikki, tehokkaasti muokkaavat ja sivelevät hierontaliikkeet vaivuttavat Sinut syvään rentoutukseen. Hoidon jälkeen on energinen ja seestynyt olo – koko keho ja mieli on rentoutunut.

Tunnin (60 min.) hoidossa hierotaan rytmisin sivelytekniikoin sääret, reidet, selkä, kädet, rinnan ja vatsan alue sekä lopuksi kasvot ja pää ilman öljyä. 90 minutin hieronnassa hierotaan edellä mainittujen alueiden lisäksi jalat yhdistäen kokovartalohieronnan marma-eli energiapisteiden käsittelyyn (vertaa akupisteisiin) sekä pidempään kasvo-ja päähierontaan.

Intialalaisen perinteen mukaan tämä hoito on vain naisille.

AIKA 60 MIN     HINTA 75 €
AIKA 90 MIN    HINTA 130 € 

AYURVEDA – ABHYANGA

Perinteinen ayurvedahieronta. Koko kehon hieronta ayurvedamenetelmällä, käyttäen hoidossa valittua öljyä puhdistumiseen, energisointiin tai rentoutukseen.Hoito perustuu traditionaaliseen intialaiseen ayurvediseen hierontatekniikkaan ja kehon energiapisteiden käsittelyyn. Abhyanga hieronta tehostaa kuona-aineiden poistumista, vähentää lihasjännitystä, lievittää stressiä ja auttaa kehoa palautumaan luonnolliseen tasapainoonsa.  Pidempään hierontaan sisältyy perinteinen intialainen kasvo ja päänhieronta öljyllä.

AIKA 60 MIN      HINTA 75€

AIKA 90 MIN HINTA 130€                        

HOT STONES

Kuumakivihieronta on kokonaisvaltainen hierontahoito, joka yhdistää hieronnan ja lämpimien kivien rentouttava vaikutus. Luonnon hiomat basalttikivet asetetaan kehon energiakeskuksiin ja hieronta-osuus tehdään kuumilla kivillä ja lämpimällä öljyllä. Kivistä siirtyvä lämpö tehoaa hyvin lihasjännityksiin: lämpö tunkeutuu syvälle kudoksiin jolloin veri- ja imunestekierto lisäntyy ja aineenvaihdunta tehostuu.

Hieronta tasapainottaa myös hermoston toimintaa, laukaisee tehokkaasti stressiä, purkaa jännityksiä parantaen sekä kehoa että mieltä. 90 minutisessa hieronnassa hierotaan myös kasvot lämpöisillä kivillä ja öljyllä. Ennen kasvojen hierontaa tehdään alkupuhdistus.

Hieronta ei sovi raskaana oleville!

AIKA 60 MIN     HINTA 90 €
AIKA 90 MIN    HINTA 138 € 

TRADITIONAL BALINESE

Balilainen hieronta. Tämä ylellinen hoito on täydellinen valinta, kun haluat rentoutua, kokea Balilainen Spa-kulttuuri ja sen monipuolisia hierontatekniikoita.

Balilaisessa hieronnassa yhdistellään hellävaraisia venytyksiä, akupainantaa ja aromaattisia öljyjä stimuloimaan hapen virtausta veressä sekä parantamaan Qi-energiaa ympäri kehoa.

AIKA 60 MIN      HINTA 75 €                                                                    

LYMPH MASSAGE

Lymffahieronta rentouttaa kehoa ja parantaa aineenvaihduntaa sekä poistaa turvotusta aktivoimalla imunestekiertoa. Samalla poistuu kuona-aineita sekä nestettä ja kudokseen sitovia aineita. Lymffahieronnan vaikutuksesta vegetatiivinen hermosto aktivoituu, jolloin stressi vähenee, vatsantoiminta paranee ja unensaanti helpottuu. Kasvojen lymffahieronta (60min.) on hyvä hoito ikääntymisen merkkien ennaltaehkäisyyn. Sitä suositellaan myös ennen ja jälkeen kasvoihin kohdistuvien leikkausten tukihoidoksi, jolloin paraneminen nopeutuu ja arvesta tulee kauniimpi. Vartalolymffa joko 60-90min. johon valitaan alueet asiakkaan tarpeiden mukaan.

   AIKA  60 MIN   HINTA 75€

AIKA 90 MIN   HINTA 130€

TRANQUILLITY PRO-SLEEP RITUAL

Ylellinen, rauhoittava ja stressiä lievittävä hierontarituaali vartalolle. Tranquillity öljy on Comfort Zone sarjan perusta ja koostuu ylellisistä ja ravitsevista amaranttiöljystä yhdistettynä mieltä hemmotteleviin eteerisiin öljyihin.

Hoidolla rentoutetaan tehokkaasti vartaloa ja rauhoitetaan mieltä yhdistämällä aromaterapeuttisen tuoksun ja erityisesti hoitoa varten suunnitelulla musiikilla ja käsintehtävällä hieronnalla jossa vaikuitteita ayurvedan ja indonesian syväsivelivillä otteilla sekä pehmeiden siveltimien yhteisvaikutuksen voimalla saadaan stressisi kaikkomaan ja mieltäsi rauhoittumaan.

           AIKA 60 MIN  HINTA 75€

AROMA FLOW

Aromaattinen kokovartalohieronta. Syvärentouttava ja hyvääntekevä kokovartalohieronta, jossa yhdistyvät akupainelut ja rentouttavat sivelyt. Jännitykset ja toksiinit poistuvat ja kehosi täyttyy uudella virkistävällä energialla. Hieronnassa huomioidaan yleiskuntosi ja kehosi sekä sinun toiveesi, valiten parhaiten soveltuvan 100% luonnollisen -hierontaöljyn. Hieronnan hienovaraisen täsmälliset liikkeet korostavat aromattisten tuotteiden tehoa, niiden kaikkia aisteja herätteleviä vaikutuksia.

90 minuutin hieronta sisältää kasvojen ja päänahan hieronnan.

AIKA 60 MIN      HINTA 75 €
AIKA 90 MIN      HINTA 130 €