Feet & Soul Experience Hieronnat

HIERONTA

Helsingin Tarkk’ampujankatu 11:ssa, katutasossa sijaitseva Feet & Soul Experience day spa tarjoaa laajan valikoiman perinteisiä hierontoja ympäri maailman, jotka auttavat sinua saavuttamaan fyysisen hyvänolon tilan. Hieronnoassa käytämme luomulaatuisia öljyjä jotka hoitavat ihoa samalla kuin avaavat kehon lukkoja. Mikäli olet tuoksuherkkä on minulla myös tuoksuttomat vaihtoehdot.

HIERONTA HELSINKI – MONIPUOLISET JA KATTAVAT PALVELUT

Mitä ikinä kehosi kaipaa, minulla on siihen ratkaisu. Valikoimastani löydät lyhyen mutta tehokkaan 30-minuuttisen selkähieronnan/ intialaisen päänhieronnan ja 60 min. vartlaohieronnan sekä  90 min. pituinen tehokkaan kokovartalo- ja kasvohieronnan.

HIERONTA HELSINKI – DAY SPA FEET & SOUL EXPERIENCE

ORIENTAL MASSAGE

Oriental Massage on kokonaisvaltainen hierontahoito joka laukaisee lihasjännityksiä, vähentää stressiä, vapauttaa energiaa ja luo hyvänolon tunteen. Hierontatekniikat ovat peräisin Aasiasta jossa yhdistelen vietnamilaista syväkudoshierontaa, balilaisia venytyksiä, kiinalaista lääketiedettä ja perinteistä klassista hierontaa räätälöiden hieronnan juuri sinulle sopivaksi.

KOKOVARTALO 60 MIN / 79€

PÄÄ & VARTALO 90 MIN  / 105€

DIGITAL DETOX

Digital Detox on tasapainoa palauttava hierontahoito. Anna kehollesi ansaittu tauko digitaalisesta maailmasta tällä erikoishieronnalla jossa hierotaan selkä, niska, jalat, kädet, käsivarret ja päänahkaa sekä akupisteet silmien ympärillä. Digital Detox on suunniteltu antaa kehollesi uutta energiaa ja antaa niille lihasryhmille joka käytät tässä digitaalisessa arjessa ansaitun levon. Hoito tehdään hiljaisuudessa ilman musiikkia.

Hieronta ei sovi raskaana oleville!

 60 MIN    / 79 
  90 MIN    / 105  

PRANA ABHYANGA

Perinteinen ayurvedahieronta on taivaallinen kokemus; hienovaraiset aromaattiset tuoksut, rauhoittava musiikki, tehokkaasti muokkaavat ja sivelevät hierontaliikkeet vaivuttavat sinut syvään rentoutukseen. Hoidon jälkeen on energinen ja seestynyt olo – koko keho ja mieli on rentoutunut.

Hoito perustuu traditionaaliseen intialaiseen hierontatekniikkaan ja kehon marma- eli energiapisteiden käsittelyyn. Abhyanga hieronta tehostaa kuona-aineiden poistumista, vähentää lihasjännitystä, lievittää stressiä ja auttaa kehoa palautumaan luonnolliseen tasapainoonsa.

 PÄÄNHIERONTA  30 MIN  /  60 

VARTALO                 60 MIN  /  79                                              

PÄÄ & VARTALO  90 MIN  / 105€

HOT STONES

Kuumakivihieronta on kokonaisvaltainen hierontahoito, joka yhdistää hieronnan ja lämpimien kivien rentouttava vaikutus. Luonnon hiomat basalttikivet asetetaan kehon energiakeskuksiin ja hieronta-osuus tehdään kuumilla kivillä ja lämpimällä öljyllä. Kivistä siirtyvä lämpö tehoaa hyvin lihasjännityksiin: lämpö tunkeutuu syvälle kudoksiin jolloin veri- ja imunestekierto lisäntyy ja aineenvaihdunta tehostuu.

30 minutisessa hieronnassa hierotaan  selkä ja 90 minutisessa hieronnassa hierotaan myös kasvot lämpöisillä kivillä ja öljyllä. Ennen kasvojen hierontaa tehdään alkupuhdistus.

Hieronta ei sovi raskaana oleville!

SELKÄHIERONTA   30 MIN  / 60 €                                                                                 

VARTALO                  60 MIN   79 
 PÄÄ & VARTALO 90 MIN  / 105  

LYMPH MASSAGE

Lymffahieronta rentouttaa kehoa ja parantaa aineenvaihduntaa sekä poistaa turvotusta aktivoimalla imunestekiertoa. Samalla poistuu kuona-aineita sekä nestettä ja kudokseen sitovia aineita. Lymffahieronnan vaikutuksesta vegetatiivinen hermosto aktivoituu, jolloin stressi vähenee, vatsantoiminta paranee ja unensaanti helpottuu. Kasvojen lymffahieronta (60min.) on hyvä hoito ikääntymisen merkkien ennaltaehkäisyyn. Sitä suositellaan myös ennen ja jälkeen kasvoihin kohdistuvien leikkausten tukihoidoksi, jolloin paraneminen nopeutuu ja arvesta tulee kauniimpi. Vartalolymffassa  valitaan alueet asiakkaan tarpeiden mukaan.

                           60 MIN   / 79€

TRANQUILLITY PRO-SLEEP RITUAL

Ylellinen, rauhoittava ja stressiä lievittävä hierontarituaali vartalolle. Tranquillity öljy on Comfort Zone sarjan perusta ja koostuu ylellisistä ja ravitsevista amaranttiöljystä yhdistettynä mieltä hemmotteleviin eteerisiin öljyihin.

Hoidolla rentoutetaan tehokkaasti vartaloa ja rauhoitetaan mieltä yhdistämällä aromaterapeuttisen tuoksun ja erityisesti hoitoa varten suunnitelulla musiikilla ja käsintehtävällä hieronnalla jossa vaikuitteita ayurvedan ja indonesian syväsivelivillä otteilla sekä pehmeiden siveltimien yhteisvaikutuksen voimalla saadaan stressisi kaikkomaan ja mieltäsi rauhoittumaan.

               60 MIN  / 79€