MARRASKUUN HOITO- JA TUOTE-EDUT:

KJAER WEIS  meikkituotteet ja siveltimet -50%.

Joulupakkauksia on saapunut hoitolalle. Tervetuloa tutustumaan ihaniin Comfort Zone ja Environ erikoispakkauksiin.

Isänpäivä lähestyy kovaa vauhtia! Hoitolahjakortti on edelleen yksi suosituimmista lahjoista erilaisina juhlahetkinä ja muistamisina. Tietyn hoidon lisäksi voit valita lahjakortin myös summaksi. Isänpäivän kunniaksi (11.11) tarjoamme nyt myös erikoisetuna 2 erilaista hoitopakettia:

The Man- Hoito alkaa rentouttavalla selkä-hartia-niskahieronnalla käyttäen kuumia kiviä jatkuen erityisesti miehille suunniteltuun kasvohoitoon jossa hierotaan myös päänahkaa. Valittavana puhdistava tai elvyttävä vaihtoehto.

For Him- Hoitopaketti alkaa rentouttavalla kuumakivihieronnalla selkään ja niskaan jatkuen perusteellisen jalkahoitoon sisältäen energisoivan vyöhykepistehieronnan jalkaterille. 75min/89€ Tarjous voimassa 10.11 asti ja lahjakortti voimassa 1 vuosi ostopäivästä.

Kuukauden etuja ei voi yhdistää muihin kampanjoihin eikä oikeuta bonusleimaan passiin.

MARRASKUUN KUUKAUDEN HOITOETU:

Hoitolalle on rantautunut CND:n uusin innovaatio Shellac Luxe- geelilakkausmenetelmä joka on suunniteltu normaalin ja hyvinvoiviin kynsiin. Värilakkaan on sisäänrakennettu pohjalakka joten lakkaus on myös nopeampi toteuttaa ja poistoon vaaditaan vain 60 sekuntia. Menetelmä ei vaadi kynnen pinnan viilamista ennen käsittelyä joten oman kynnen terveys pysyy hyvänä lakkauksen alla.

 

Kuukauden tarjouksena saat nyt Perfect Feet jalkahoidon + Shellac Luxe lakkauksen 85€ yhteishintaan. (normaalihinta 79€ + 35€)

Kokeiletko mielummin sormen kynsiin? Valitse kuukauden hoitoetu missä Express käsihoito ja Shellac Luxe lakkaus nyt  hintaan 50€ ja hoitoaika noin 1 tunti. (normaalihinta yhdistelmähoidolle 75€)

Varaat helposti ajan sähköisen ajanvarauksen kautta: varaa tästä kuukauden hoitoetusi

 

KANTA- ASIAKASEDUT

Kanta-asiakkaana saa hoitolamme palveluihin ja tuotetarjontaan keskittävänä, huomattavia etuja:

 • Olet oikeutettu bonuspassiin kun olet ostanut normaalihintaisen palvelun á 50€ tai normaalihintaisen tuotteen á 30€.
 • Comfort Zone spasarjalla on oma kanta-asiakaskortti jolla ostamalla 10 tuotetta vähintään 27€ arvon edestä saat valita 11. Comfort Zone tuotteen kaupan päälle.
 • Sarjahoitoetu koskien hierontoja ja Environ mikroneulaushoitoa: Joka 5 kerta -25% alennuksella. Hoidoissa tulee käydä 6 kk sisällä saadakseen alennuksen.

BONUSPASSI

Maksuttomalla, 12kk voimassaolevalla, kanta-asiakaskortilla jossa kerätään 10 leimaa, saat heti seuraavat, mahtavat edut:

 • Kolmannesta normaalihintaisesta hoidosta tai tuoteostoksesta -15% alennus.
 • Kuudes kerta 30min. bonushoito kaupan päälle.
 • Kanta-asiakaskortin täyttymisestä lahjaksi valitsemasi 60min. hieronta.

BONUSPASSIN EHDOT

Leiman saa jokaisesta normaalihintaisesta tuoteostoksesta jonka minimihinta on 30€ ja hoidosta jonka minimihinta on 50€. Passi on voimassa 12 kk ensimmäisestä leimasta ja tulee näyttää käynnin yhteydessä saadakseen leiman. Emme hyvitä kadonneita bonuspasseja tai unohtuneita passin näyttämiskertoja. Uutta etukorttia saa vasta kuin on käyttänyt edellisen kortin etuja loppuun.

BONUSPASSIN 30 MIN. ETUHOITO

Varatessasi aikaa nettiajanvarauksessa bonushoitoon mainitsethan minkä hoidon haluat lisätiedot kentässä.

 1. Express Hands- pikamanikyyri ilman lakkausta 30 min. /40€
 2. Soft Feet- pikapedikyyri sisältäen ihoa pehmittävän happohoidon, kovettumien raspaus, kynsien muotoilu ja kynsinauhojen kevyt siistiminen sekä jalkavoiteen imeytyshieronta. 30 min/40€
 3. Back Scrub & Back massage- selän kuorinta ja hieronta 30min./ 40€
 4. Express Makeup- Pikameikki kasvohoidon yhteyteen. 30min./40€
 5. Ripsien & kulmien kestovärjäys  sisältäen muotoilun 30min./ 40€
 6. Kasvoalueiden sokerointi sis. kulmat, huulet ja leuka 30min. / 40€
 7. Express Face – kasvohoito sis. pintapuhdistuksen ja kuorinnan ja rentouttavan hieronnan. Virkistää ja heleyttää ihoa. 30min./ 40€

CITYSHOPPARI

[numero] Kertaedut on numeroitu ja niitä vastaavat alennukset löytyvät korttien takaosista. Kun olet hyödyntänyt  kerta-alennuksen, merkitään sen käytetyksi etukortin takaosaan värittämällä alennuksen numeron.
Sovelluksessa näytä ensin etua yrityksessä ja kerta-alennus käytetään KÄYTÄ ETU-painiketta painamalla ja vahvistetaan vielä OK-painikkeella, jolloin kello käynnistyy kun alennuksen ottaa käyttöönsä. Alennus on käytettävä viiden minuutin kuluessa, jonka jälkeen edun kohdalle tulee teksti: ETU KÄYTETTY.

[J] on hyödynnettävissäsi vaikka joka päivä. Muistathan, että alennuksen saaminen edellyttää kortin esittämistä ennen tilausta tai ostoa. Mobiiliversiossa näytä jatkuvaa etua yrityksessä ja paina KÄYTÄ ETU-painiketta
Sovelluksessa näytä jatkuvaa etua yrityksessä ja paina KÄYTÄ ETU-painiketta.

FEET & SOUL EXPERIENCEN EDUT:

[164] -20% lahjakortista tai tuotteesta

[165] -20% jalkahoidosta

[ J ] -20% kasvohoidosta (Ei koske Environ mikroneulaushoitoa)